Geen contact met een echte medewerker te krijgen. Inmiddels al vanaf 24-10-2025 paar x geprobeerd om een inhoudelijke reactie te ontvangen maar je krijgt direct een mail terug door een AI Agent... Se mere
Nijverheidsweg 14, 5061 KL, Oisterwijk, Holland
- 013 - 7620460
- service@shoefresh.eu
- www.shoefresh.eu
Svarer typisk inden for 48 timer
Een geweldig apparaat de Shoefresh Opod.
Een geweldig apparaat de Shoefresh Opod. Ook de mini is fijn en gemakkelijk op vakantie. Ook mijn kinderen genieten er volop van, elke dag weer droge en frisse schoenen. Geweldig fijn. Een behoud voor je schoenen.
Ook de service was geweldig, deze week. Dankjewel Jop.
Snelle reactie en oplossing!
Opod mini besteld met adapter, maar helaas zat de adapter niet in het pakket. Heb een mail gestuurd en vrijwel meteen antwoord teruggekregen: de adapter kwam ook mijn kant op. Had deze de volgende dag al binnen. Super snelle reactie en verzending. Top!

Besvarelse fra Shoefresh
Opod werkt in principe goed, maar te lang
Opod werkt in principe goed, maar echt jammer dat er alleen programma's van een uur zijn. Vaak zijn schoenen na 30 min al droog, maar dan moet je dus thuis blijven en hem uitzetten. Daarom gebruik ik nog steeds mijn oude. Daarvan kan je de tijd zelf instellen. Toen ik dit per mail aangaf, kreeg ik daar geen constructieve reactie op.

Reinigers …
Goede kwaliteit ik heb dit niet verwacht ik raadt het zeker aan en snelle bezorging met duidelijke track en trace

Top product!
Zeer tevreden met mijn Opod. Ik gebruik hem om mijn hardloopschoenen te drogen wanneer ze nat zijn, en ook om mijn dagelijkse schoenen op te frissen na een lange werkdag. Makkelijk in gebruik en het werkt top. Zeker een aanrader!

Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden. Het apparaat werkt goed en de service is top. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen.

Besvarelse fra Shoefresh
Snel geleverd en doet wat het belooft
Snel geleverd en doet wat het belooft; snel droge (lage) schoenen. Handig dat het automatisch start en stopt. Maakt wel aardig wat geluid en voor laarzen heb je een andere 'shoefresh' nodig.

Besvarelse fra Shoefresh
De Shoefresh OPod zorgt ervoor dat 90%…
De Shoefresh OPod zorgt ervoor dat 90% van de nare geurtjes zijn verdwenen. Ik gebruik mijn sportschoenen elke dag waardoor deze voorheen geen kans kregen om volledig te drogen. Met de Opod nu wel, een wereld van verschil, nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop.

Fantastisch
Fantastisch!
Natte sneeuwschoenen, zijn snel weer droog en fris. Voetbalschoenen idem dito. Aanrader!

Besvarelse fra Shoefresh
Snelle levering en super tevreden
Snelle levering en super tevreden met het product tot nu toe. De snowboots zijn in no time weer droog en klaar voor een volgende ronde!

Besvarelse fra Shoefresh
Smell improves after the first use!
I bought Shoefresh after dealing with wet, smelly shoes all winter. You put your shoes in, press a button, and it works. My trainers dry in about 45 minutes. The smell drops a lot after one cycle. After a week of daily use, the odor was almost gone.
You get a 90 day trial, so you can test it at home. I used it on running shoes and leather boots. Both came out dry and fresh. The device is quiet and easy to use. No setup issues.
If your shoes stay wet after rain or workouts, this helps.
What you will notice:
Shoes dry in 30 to 60 minutes.
Smell improves after the first use.
Works for sneakers and leather.
Easy controls, no learning curve.
I would buy it again.

Besvarelse fra Shoefresh
Met shoefresh ben ik niet tevreden.
Met shoefresh ben ik niet tevreden.
Voetbal schoenen blijven stinken en de hele ruimte is verspreid met onangename geur.

Snelle levering
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Versturen ging snel
Versturen ging snel. Volgende dag ontvangen! Werkt heel fijn voor natte schoenen. Bij "doorweekte" schoenen meer droogtijd nodig.

Besvarelse fra Shoefresh
Fresh and dry shoes in an hour – works perfectly!
We are really impressed with this device. It has a much sleeker design than other systems, making it a great addition to our hallway. We use it daily; whether it’s after a gym session, cleaning our sneakers, or coming in from the rain and it consistently leaves our shoes feeling fresh within the hour.
The automatic start feature is incredibly convenient; it kicks in the moment you place your shoes on it. You can really hear the power of the device as it works, and it delivers exactly the results we were looking for. Totally recommend it!

Snelle levering
Snelle levering, duidelijk en simpele uitleg bij product. En product werkt naar behoren

Besvarelse fra Shoefresh
Ik ben erg tevredeUitstekend product, doet precies wat het belooftn over Shoefresh
Ik ben erg tevreden over Shoefresh. Het product werkt precies zoals beschreven en zorgt ervoor dat mijn schoenen weer fris ruiken na gebruik. De kwaliteit voelt premium aan en het resultaat is duidelijk merkbaar, zelfs bij schoenen die ik vaak draag. Bestellen ging makkelijk, de levering was snel en alles was netjes verpakt. Ik zou Shoefresh zeker aanraden aan iedereen die zijn schoenen goed wil verzorgen.

Besvarelse fra Shoefresh
Doet wat het belooft. Plug and play
Snellere levering, product doet wat het zegt. Plug and play, kind kan de was doen. Vooral automatische detectie van schoenen maakt het eenvoudig dat ook min jonge kinderen er gebruik van kunnen maken zonder dat ze zaken hoeven in te stellen.