god service, både på mail og telefon. stort udvalg, god brugerflade. hurtig levering og fin kommunikation ved eksempelvis ting i restordre. har handlet en del hos shipshop efterhånden.

Jeg har efter eget valg afhentet min pakke hos den lokale grønthandler - som har åbent på skæve tidspunkter og i weekender, så os der kommer sent hjem fra arbejde også kan få tilsendt pakker. Der v... Se mere

Det kan ikke gøres bedre. Jeg har handlet hos ShipShop flere gange. Nu er det tid til 5 STORE stjerner. Fin service, god vejledning,tid til kunden, hjælpsomhed,løsningsorienteret. Stort udvalg.... Se mere

Bestilte en batteriisolator, noget 35 mm2 kabel og 4 passende kabelsko. Leveringstiden var lidt over en uge på trods af, at alle varer angiveligt var på lager. Varerne var lagt løst i en papkasse... Se mere

1. Leverandør af bådudstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ShipShop.dk byder på stort udvalg af udstyr til din og din båd. Produkterne er fra gode leverandører og vi gør vort bedste for at sikre at produkterne lever op til kravet og god kvalitet. Vi tilstræber altid at du skal få en god oplevelse når du handler hos ShipShop.dk - din tilfredshed er vores succes

4,4

god service

har handlet en del hos shipshop efterhånden.

27. april 2017

God pris lidt langsom levering

Shipshop har et stort udvalg af sejludstyr. Prisen var ok, men da det var hen over julen tog det et stykke tid før varen blev pakket of leveret.

6. januar 2017

Hej Lars

Tak for de 4 stjerner.

Vi havde lukket mellem Jul og Nytår og din ordre blev derfor først sendt 3 januar.

I 2017 holdes åbent alle dage hverdage, så fremadrettet vil også ordrer afgivet den 28 december kunne håndteres.

Godt Nytår.

Christian

Gode priser og hurtig levering

Shoppen fører kvalitetsprodukter til rigtig gode priser, og leveringen var hurtig og effektiv. Dog ville det være fedt med gratis levering til pakkeshop, som så mange andre butikker også tilbyder. Men alt i alt en super oplevelse!

19. december 2016

Hej Malene

Dejligt at du havde en god 5 sternet oplevelse her i ShipShop.dk. Vi gør altid vort bedste og din ros her til morgen fik jule barometeret til at stige yderligere,- tak for det.

Fragten er ikke nem at fjerne, vi har rigtig gode priser på alle vore produkter og hvis vi skulle bære en gratis fragt er det svært, at få til at balancere. Fragten afspejler vor faktiske omkostning og er ikke noget vi tjener på.

Vort pakkeantal stiger godt hvert år og dette betyder også bedre priser for os, så fra næste år er der udsigt til en reduktion i fragten på pakkeshop pakker fra nuværende 49 kr. til .... (ikke fastsat endnu)

Tak for anmeldelsen og en God jul til dig og dine

ShipShop.dk

Fremragende service

Det kan ikke gøres bedre.
Jeg har handlet hos ShipShop flere gange.
Nu er det tid til 5 STORE stjerner.
Fin service, god vejledning,tid til kunden, hjælpsomhed,løsningsorienteret.
Stort udvalg.
Hurtig kommunikation via mail.
Hurtig ekspeditionstid.
Derfor 5 velfortjenter Sjerner.

8. september 2016

Hej Bjørn

Tusinde tak - at blive rost giver alle her masser af lyst, til at fortsætte det gode arbejde.

På vegne af os alle her hos ShipShop.dk

Tak

Christian Glass

Der vil jeg handle fremover.
Fremragende hurtig.

12. marts 2016

Hej Michael

Vi takker !! og det glæder os, at du er en tilfreds kunde !

Vi ser frem til at se dig i shipshop.dk igen :-)

Med sejler hilsen

Rigtig god service

Har indenfor det sidste halve år, handlet en del gange hos Shipshop. Jeg er altid blev godt behandlet. God og kompetent rådgivning når jeg har ringet. Fornuftige leveringstider og det har altid været nemt og uproblematisk at returnere ubrugte eller forkert bestilte varer. Har også oplevet, at en vare var steget i pris fra jeg havde set den hos Shipshop og til jeg, få dage senere, skulle bestille varen. Jeg fik varen til den billige pris; det synes jeg er god service.
Jeg synes godt I kunne droppe jeres bonuspoint, og så gøre jeres priser endnu skarpere 😀

7. marts 2016

Hej Carsten

Tak for din positive anmeldelse - det luner !

Vi arbejder altid på vor kundeservice og det glæder mig, at du er en glad og tilfreds kunde. Jeg ser frem til at se dig igen på ShipShop.dk

Vedr. bonuspoint system stoppede det for 1 måned siden og vi har brugt pengene til at være endnu skarpere på prisen :-)

Manglende kontakt

Jeg har handlet en del hos ShipShop, og altid fået gode vare, ved sidste handel fik jeg en fejlbehæftet vare, her en uge efter har de endnu ikke svaret på min reklamation

Da kontakten først kom fik jeg god efter service

20. januar 2016

Hej Poul

Ja - du har en henvendelse der ikke er blevet besvaret, og ja den er en uge gammel.

Den har vi overset og jeg beklager.

Jeg tager fat i den nu og får den afsluttet

Christian Glass

Jeg har kun gode oplevelser med ShipShop - Martin og hans kollegaer er altid service orienteret og hjælper med at finde den bedste løsning og ombytter med et smil hvis nødvendigt og deres priser er fair.

Jeg kan kun anbefale ShipShop.

Mvh
Allan Nielsen

5. januar 2016

Suveræn Service

Beløbet var trukket 2 gange ved en fejl, jeg havde skrevet forkert fakturanummer på ordre.
Jeg brugte forskellige kort.
ShipShop fandt fejlen og krediterede omgående beløbet, sendte en personlig mail, med relevante oplysninger.
Det er ikke sidste gang der bliver handlet hos ShipShop.
Gode priser samt meget brugervenlig hjemmeside.

21. november 2015

Meget flot service - imponeret

Ship Shop yder efter min mening den bedste service. Ved hver eneste af mine mange ordrer har jeg altid modtaget en udsøgt service og levering til tiden.
Ship Shop får 5 stjerner - og mine bedste anbefalinger

Henrik Poulsen

16. november 2015

Elendigt - ingen varer, ingen kontakt

Fik mail samme dag som ordren med at den var overgivet til forsendelse og at jeg kunne vente en mail med track and trace, og vente varen den efterfølgende eftermiddag. Det er nu 8 dage siden.
Ingen varer.
ingen tager telefonen
Sendt 2 mails uden at få svar.
Jeg ser nøje efter leveringstider når jeg handler - står og sætter en båd i stand. Spilder tiden med ShipShop.

6. august 2015

Uheldig oplevelse

Bestilte i denne ordre bla 3 inspektionsluger.

Inspektionslugerne manglede gummiringen, hvorfor jeg efter aftale sendte dem retur.

Der blev lovet at jeg ville modtage 3 nye i min næste ordre som jeg lavede umiddelbart efter (59854). Jeg skrev endda kommentar på ordren om at inspektionslugerne skulle sendes med. Da jeg modtog min næste ordre var de ikke med. Og det selv om der blev tjekket ved vores første samtale at de rent faktisk havde dem på lager.

Jeg ringede igen og rykkede. Efter stadig ikke at have modtaget dem, rykkede jeg endnu en gang. Fik nu at vide at der var et problem med leverandøren. (Man kunne have skrevet til mig. Jeg kan nu ikke nå at bestille nye et andet sted inden weekenden.)

Irriterende bøvl med så lille en ordre. Håber at de kan finde ud af at kreditere varene tilbage til mig.

9. juli 2015

Hej Ronni

Jeg beklager at varen ikke var som den skulle være, men vi har modtaget en sending hvor de fleste af inspektions lugerne mangler gummiringen.
Du fik ikke nye luger fremsendt, da vi efter at have checket alle vore luger kunne se at ikke kunne opfylde ordren da de alle på nær 1 var fejlbehæftede. Vi bestiller herefter nye til dig og afventer disse så vi kan få dem afsted til dig. Disse luger er ankommet d.d, men forsent.
Vi skulle have informeret dig bedre undervejs - det beklager jeg

NB. Dine returvarer er modtaget retur og krediteret

Christian Glass

Lidt svær at komme i kontakt med i den travle periode.

Jeg købte en luge til 2000,- ingen problem ud over det tog lidt tid, men så ville jeg købe noget mere og havde først brug for et mål på en hajfinne + 3 stk luger, så gik det lidt i stå.
Efter noget tid løste problemet sig, ShipShop rettede fejlen - jeg ved det er den travleste tid på året og alle kan lave en fejl, så jeg er fortsat kunde hos ShipShop.
Leif Andersen
Waltronic

3. juni 2015

Hej Leif

Vi var ikke oppe på mærkerne og du fik ikke det svar du skulle have og det beklager jeg. Jeg ved godt, at det ikke er en god undskyldning, men vi har rygende travlt og vi laver desværre også fejl.

Jeg er glad for, at vi har fået dette rettet og at du stadig er kunde hos os,- tilfredse kunder skal vi altid stræbe efter, og uden din og andre kunders handel var vi her jo ikke.

Så tak herfra og god sejlads !

Super

Jeg har handlet flere gange ved ShipShop og jeg er altid blevet behandlet godt. De problemer med mine ordre som f.eks. restordre, forkerte forsendelse metode, samt opfølgningen har jeg kunne fixe over telefonen.
Jeg mine oplevelser har i bund og grund kun været gode erfaringer, men det 5 stjerne kommer nå i kan sende rigtigt så jeg ikke skal køre selv :o)

31. maj 2015

Hej jens

Tak for de 4 stjerner og det glæder mig, at der er gode erfaringer at hente frem når du tænker på ShopShop.dk. Den 5 stjerne vil vi dog også gerne have, så fortsæt du med at bestille, så skal vi nok levere !

team ShipShop.dk

Hurtig levering og god pris

Tak for god handel.

Meget fin og overskuelig hjemmeside og efter ordre var det hurtigt leveret til en supergod pris !

Svend Aage

10. maj 2015

Hej Svend Aaage

Vi takker og bukker - dejligt at det fungerer for dig !

Team ShipShop

Dårlig oplevelse med Shipshop

15 april, bestiller komplet styresystem + 4 andre dele, leveringstid 1-4 dage.
21 April, svar fra Shipshop => Afventer styresystem, sendes inden for nærmeste par dage.
24 April, 4 dele leveres, ingen styresystem!!.
27 April, jeg skriver en mail og rykker selv for styresystem.
28 April, svar fra Shipshop => sendes idag.
29 April, styresystem modtaget, øv de har sendt et forkert sæt, Uåbnet kasse fra tyskland! et ikke komplet system som de ellers skriver!, styresystemet har ikke de specifikationer som stadig er at se på deres hjemmeside, tilhørende billeder ligner slet ikke det tilsendte styresystem.
6/7 Maj, skriver til Shipshop => ingen svar
7 Maj skriver til Shipshop => Tak for ingen svar.
Har opgivet Shipshop, og har købt et KOMPLET Styresystem som passe med de ønsket specifikationer, ved en anden leverandør.

Alt i alt, en dårlig oplevelse. Deres egen beskrevet leveringstid ved bestilling er langt fra troværdig, deres beskrivelse Billeder/ tegningsmål/ specifikationer af varen: Komplet styresystem er ikke troværdig.
Rigtig lang/manglende tilbagemelding på email.

Martin Steenberg.

10. maj 2015

Hej Martin

Jeg har på baggrund af din anmeldelse søgt efter dine mails for at se hvad der er foregået i denne sag.
Jeg kan godt se, at vi ikke har svaret på din mail vi modtog onsdag den 6.maj sendt på aftenen - samt ny mail torsdag den 7. maj (idag er det søndag den 10. maj) og det beklager jeg – vi har haft alt for meget at se til i dette forår, og når desværre ikke at svare på alle mails mails med den hastighed som vi bør og også gerne vil.

Det er også, som du beskriver korrekt, at vi ikke har det korrekte billede på siden, vores tekst er dog korrekt og det er en T71 (T71FC) vi sælger komplet med beslag og dækflange. Jeg kan dog udmærket forstå, at du forventer et produkt der ligner billedet.

Jeg kan også forstå, at du har fundet en anden løsning, og det er fint. Vi krediterer naturligvis gerne det du nu ikke skal bruge. Jeg har sendt dig en mail direkte med informationer herom, så vi kan få denne sag lukket.

Jeg beklager herfra !!

MVH

Gode tilbud, lang leveringstid

Må indrømme at i fremtiden køber jeg kun hos ShipShop, når der er virkelige gode tilbud, eller hvis det ikke haster, der mangler en stjerne,,langsommelig levering,,
bestilte onsdag og fik om tirsdagen

24. april 2015

Hej Chr (Christian)

Jeg takker for de 4 stjerner og vil da også meget gerne have haft den femte.
Jeg vil også meget gerne have kommenteret/handlet på den konkrete ordre, men med en profil hvor navnet kun er Chr kan jeg ikke finde dig eller din ordre i vort system.
En leveringstid fra onsdag til tirsdag (3-4 hverdage til afsendelse) er af de længere og på ingen måde repræsentativ for vor leveringstid. Vi afsendte i marts måned 91% af vore ordrer inden for 24 timer (på arbejdsdage).
Nu kan jeg som sagt ikke finde din ordre, men jeg håber da, at du er blevet orienteret om leveringstid.

Christian Glass

Langsom levering og elendigt emballeret

Varerne var lagt løst i en papkasse, der var gået hul på under transporten. Hullet var rigeligt stort til at varerne kunne rasle ud eller fjernes. Batteriisolatorens emballage var kværnet og åben, og det er uvist om der manglede evt tilbehør. Dette er IKKE i orden, med skibselektronik til 1440 kr.
Priserne var i øvrigt OK

Jakob

16. marts 2015

Hej Hans Jacob

Det beklager jeg.
Vi skrev til dig den 9. marts (dagen efter at du havde afgivet din ordre) og gjorde opmærksom på, at din ordre først ville blive afsendt den 12. marts da ikke alle varer var på lager. Det er også korrekt, at det var angivet som lagervarer, men du havde bestilt 10 meter kabel - vi havde kun 6 meter på lager.
Vi afsender så den 13. marts - dagen efter, at vi havde lovet at sende - det beklager jeg meget og ligeledes at emballering ikke var i orden - det har vi normalt godt styr på.

Vi vil gerne gøre det godt og gør det normalt også til UG - når vi fejler husker, vi at det skal vi lære af !"

Christian Glass

Jeg har handlet der flere gange.
En af gangene var det problemer med, at vareren ikke passede med beskrivelsen på hjemmesiden. Men det blev fixet, og de sendte mig erstatning - til samme pris, selvom jeg burde have betalt ekstra.
Mine bedste anbefalinger.

15. januar 2015