Shelteronline Anmeldelser 7

4,3

4,3

Virkelige fine og flotte shelter

Virkelige fine og flotte shelter. Nemme at samle. Gode instruktioner. Billige i pris. God rådgivning omkring det hele. De var så søde og hjalp endda også med at få læsset det shelter vi købte. Virkelig god kundeservice. Stor anbefaling herfra

26. juli 2025

Kæmpe anbefaling og kæmpe tak

Så blev vores store 300x200 shelter samlet, vi er bestemt ikke garvede ud i at samle den slags, men væbnet med samlevejledning fra hjemmesiden og den vi fik udleveret sammen med shelteren gik det perfekt, Leif var enormt hjælpsom på telefonen da noget drillede ;-)
Vi er så tilfredse og ser frem til mange gode år i vores skønne shelter. Og ja det var faktisk ret nemt at samle selv for et par fumlefingrede tosser som os ;-)
Og det var så fedt at de også hjalp med at læsse på traileren, så man ikke skulle bekymre sig om at få vendt tingene rigtigt <3

8. juli 2024

Udeliv når det er bedst!

Udeliv når det er bedst!
Har haft den bedste oplevelse med shelteronline.dk fra start til slut.
Leif var hurtig til at respondere på henvendelse, ordentlig og meget venlig.
Shelteret var nemt at samle pga den gode samlevejledning. Gode billeder og tilpas led tekst. Let forståeligt.🙏🏼
Nu står mit shelter klar til udeliv i sommeren 2024 og jeg glæder mig🌞.
Kvalitet og service går hånd i hånd - og begge dele er i top klasse👏.
Kan varmt anbefale at købe shelter hos shelteronline.dk - de kommer ganske enkelt ikke bedre.

15. marts 2024

Det bliver simpelthen ikke nemmere 🙏

Det bliver simpelthen ikke nemmere 🙏

Fin pris, umiddelbart god kvalitet, absolut perfekt fremstillet så intet er overladt til tilfældighederne... og Leif, for pokker. Min kæreste og min svigerfar blev næsten forelskede i dig. Fantastisk person og fantastisk service. Tusind tak for dig 🙏

17. april 2021

Hvis du går med shelter i tankerne og…

Hvis du går med shelter i tankerne og ikke overskuer byg-selv processen, så kan det være her du søger hen. Tænker samtidig til en pris i den absolut billigste ende med tanke på hvad du får med i købet.
Bestilte lille 2 m shelter med ekstra frontstykke samt skruepakke. Totalt 5950 kr.
Super service i forhold til læsning og tips og tricks til samling.
Hjem med skidtet.
4 timer alene om samling....færdig. Alle samlinger og tilpasninger rundt omkring passer 100 %.
Havde mine tanker om dyr skruepakke 100 kr. Må så sige at istedet for at finde de rigtige skruer i mit ellers veludviklede skruesortiment så var her pakning med de rigtige størrelser og længder inkl specialskruer til tagbrædder.
Kunne til taget bruge bedre pap og metalprofiler til kantafslutninger. Omvendt ....det virker, og ellers ville shelter blive dyrere.
Superflot at se på.

12. september 2020