Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zakupiłem maszynkę Shav2 po pierwszym użytkowaniu stwierdzam że przydatne okazały się wskazówki jak użyć produkt oraz jak prosta jest wymiana ostrzy. Działa dobrze przy czym jest poręczna i dość szybk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zestaw do paznokci w pełni satysfakcjonujący. Posiada wszystkie niezbędne rzeczy i ma przyjemną czarną powłokę. Ostrza tną precyzyjnie i sa bardzo ostre. Pudełko na magnes pasuje idealnie. Gąbka z... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kupiłem tę maszynkę z ciekawości. Myślałem że to jakaś tandetna maszynka. Więc kupiłem z myślą że mi się nie spodoba. A tu miłe zaskoczenie. Maszynka jest genialna. Łatwa w użyciu, stabilny chwyt ręką... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zastanawiałem się czy sobie sprawić taką maszyneczkę (compact face shaver) 🤔 poszedłem więc do somsiada się zapytać, czy on już sobie kupił 💸 okazało się że tak. W takim razie jak on ma to ja też mu... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Maszynka shav2

Bardzo fajnie gładko działa golarka, zakupiłem shav2 w wersji złotej i nie zawiodłem się, maszynka faktycznie delikatnie zabiera się do roboty, zero zacięć. Maszynka sprawdza się i w miejscach intymnych, fajnie łatwo czyści się pod wodą, generalnie nie mam do czego się przyczepić😃 golareczka godna polecenia 👌👌👌👌

21. august 2025

Pozytywne wrażenie

Po kilku dniach stosowania jestem pozytywnie zaskoczony - poręczna, dobrze wykonana, a co najważniejsze spełnia swoje zadanie - goli szybko i gładko, bez podrażnień twarzy. Jestem zadowolony z zakupu.

18. august 2025

Kupiłem ostatnio Shav 2 i powiem tak

Kupiłem ostatnio Shav 2 i powiem tak – petarda.
Goli równo, bez zacięć i podrażnień, nawet w wrażliwych miejscach. Ma lampkę LED, więc widzę każdy szczegół, a dzięki dwóm ostrzom (stalowym i foliowym) mogę najpierw przyciąć, a potem zgolić na gładko. Jest wodoodporna, mogę używać jej pod prysznicem, a bateria trzyma ok. 2 godzin i ładuje się przez USB-C.
Leży w dłoni pewnie, nie wyślizguje się, a przy tym działa cicho. Jak dla mnie – sprzęt, który robi robotę.

14. august 2025

Czysto, gładko i bezpiecznie

Słuchajcie, nigdy nie myślałem, że napiszę list miłosny do trymera, ale proszę bardzo. Ta męska maszynka do golenia intymnego odmieniła moje życie – a może raczej życie moich klejnotów.

Po pierwsze, porozmawiajmy o bezpieczeństwie. Miałem pewne obawy (biorąc pod uwagę moje wcześniejsze doświadczenia), a wyszedłem spod prysznica czując się jak świeżo wygolony grecki bóg. Żadnych zadrapań, skaleczeń, niezręcznych wyjaśnień dotyczących plastrów. Po prostu gładko… tam na dole.

Jest też ergonomiczna, co jest eleganckim sposobem na powiedzenie, że nie wyślizgnie się z ręki w trakcie golenia i nie zamieni się w horror. I tak – jest wodoodporna, więc możesz zająć się swoją rutyną pielęgnacyjną jak skryty ninja pod prysznicem, nie porażając się prądem.

Żywotność baterii? Naładowałem ją raz i myślę, że może działać dzięki czarnej magii. Nadal działa bez zarzutu po kilku tygodniach.

Podsumowanie: jeśli używałeś swojej zwykłej maszynki do golenia brody do męskich części ciała… po pierwsze, przestań. Po drugie, kup to. Twoje części ciała zasługują na coś lepszego.

Gorąco polecam. 11/10

10. august 2025

Niezawodna maszynka

Od kilku dni uzywam elektrycznej maszynki do golenia Shav.
Dzięki niej codzienna pielęgnacja stała się o wiele łatwiejsza i przyjemniejsza. Sprzęt działa bardzo cicho, a jednocześnie ma dużą moc – bez problemu radzi sobie nawet z gęstym zarostem. Golenie jest szybkie, dokładne i przede wszystkim bez podrażnień, co dla mnie jest ogromnym plusem. Skóra jest gładka i miła w dotyku.

Bateria trzyma bardzo długo. Maszynka jest też bardzo wygodna w trzymaniu, ponieważ ma ergonomiczny kształt.

To najlepsza maszynka, jakiej używałem. Warta każdej złotówki. Polecam każdemu, kto szuka wygody, jakości i niezawodności!

7. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.