De har sendt forkert produkt
De har sendt forkert produkt. De tager ikke telefonen og svarer ikke på mails.
Salg af eksklusive hårprodukter med op til 60% besparelse, kæmpe sortiment med alle mærker indenfor hårpleje og styling. Altid billig ID og D:fi voks hos Shampooshoppen.
De har sendt forkert produkt. De tager ikke telefonen og svarer ikke på mails.
Bestilte shampoo d. 10.4.18 - de trak pengene d. 11.4.18, men jeg har stadig ikke modtaget nogle varer.
Jeg har ringet og skrevet til dem 10 gange, men ingen respons :-(
Total dårlig service.
Billige produkter der virker perfekt og derudover er det hurtig levering - intet at klage over der ;)
Jeg har handlet mange gange og været ovenud tilfreds med Shampooshoppen. Dette er desværre ikke tilfældet denne gang, hvor jeg modtog min forsendelse hurtigt, som altid, men den ene bestilte hårspray var åbenbart i restordre, hvorfor der stod en håndskrevet kommentar om, at de i stedet havde valgt at sende mig en balsam. Det synes jeg bestemt ikke er i orden. Jeg har betalt for en hårspray og hvis den ikke kan leveres, så bør beløbet fratrækkes min betaling. Det kan da ikke være normal procedure, at en webshop blot vælger et andet produkt. Jeg har nu to gange skrevet mail til Shampooshoppen, som skriver at de forsøger at besvare mails indenfor 24 timer på hverdage. Telefonnummer kan jeg ikke finde. Jeg modtager dog intet svar overhovedet selvom det nu er 5 dage siden jeg skrev første gang. Jeg kan jo returnere balsamen, men så skal jeg besvære mig og bruge tid på det og betale for at sende den retur. Jeg mener som minimum at Shampooshoppen burde svare på mails og redegøre for om det er normal procedure, at de blot vælger at andet produkt til deres kunder uden at rådføre sig med dem.
Har fornylig bestilt shampo og andre hårplejeprodukter. Fik det til en eventyrlig pris. Forsendelse kom meget hurtigt. Fuldt ud tilfreds. Kan varmt anbefales.
hurtig levering - dog med manglende 15% indhold i varen
blev rettet meget hurtigt og pegene retur
Hurtige levering må man sige, lidt irriterende at man ikke kan få den direkte til adressen men skal finde en GLS pakkebutik som har åben når man har tid... det kan løses naturligvis.
Pakken var lettere beskadiget men indholdet fejlede ikke noget.
Jeg er ikke bekymret over at skulle bestille der fra igen en anden gang.