Ville bestille hos dem . En ting til 149 kr. Men stor overraskelse. Da minimum bestillings er 150 kr. Så er man tvunget til at købe mere. Mailet til dem. Om det kunne værer rigtigt. Men negative mail... Se mere
Har bestilt en række varer på hjemmesiden og får på regningen ikke fratrukket 'rabat-beløbet' man får ved at handle for x-antal kr. Kontakter indehaveren via mail ang. problemet - får hurtigt sva... Se mere
Har handlet på deres hjemmeside mange gange og har kun gode erfaringer. Hjemmesiden tilbyder et kæmpe udvalg af masser forskellige typer varer. De har en super god service i form af deres le... Se mere
Jeg bestilte varerne om aftenen den 7. januar 2015 og samme dag bliver beløbet debiteret mit kort. 15. januar får jeg besked om, at varen er afsendt. 21. januar rykker jeg for modtagelse af... Se mere
Andre kiggede også på
fint nok
har handlet hos dem en gang, og var tilfreds, dog var leverings tiden lidt længere end de lover på hjemmesiden..
Varerne endelig leveret, men det tog sin tid...
Varerne blev leveret efter små 2 uger og de var pakket diskret som lovet på hjemmesiden, men det var også noget nær det eneste positive ved denne handel.
Problemer:
- Ingen kommunikation om forsinket levering. På hjemmesiden reklameres med "Vi leverer altid fra dag til dag", men det forudsætter åbenbart at de har varen på lager, og da der ingen lagerstatus findes for bestilte varer, så lever man i uvished
- Jeg skrev en mail til firmaet efter 3 dage uden nogen kommunikation om forsinket levering. Jeg fik svar efter 2 arbejdsdags (plus en weekend) om at de fik den manglende vare på lager samme dag eller dagen efter og at varerne så ville blive sendt. Dette var vist nogenlunde rigtigt (varerne ankom 4 dage efter dette).
- Varerne blev sendt med GLS, selvom der er et stort Post Danmark logo på hjemmesiden og der specifikt står, at varer sendes med Post Danmark og der er instruktioner om, hvordan man kan få varen leveret til posthuset i stedet for ens privatadresse. GLS i stedet for Post Danmark er ikke et problem for mig, men det er et ekstra irritationsmoment, at pakken skal afhentes i en GLS Pakkeshop, og dette kan være et problem for nogen, antager jeg.
Dårlig Service langsom levering
Jeg bestilte 3 varer d. 3/7-11
Jeg regnede med dagtil-dag levering men der gik 4 dage før varerne overhovedet blev afsendt, ikke til mit hjem, men til nærmeste pakkeshop. Jeg godkendte at varen blev sendt med Post Danmark, men ender med at blive sendt via GLS.
Da jeg endelig får varen d. 8/7 -11 mangler der én af varerne, og var allerede nu irriteret på afsender.
Jeg skriver til dem for at sige at de meget gerne må sende den sidste vare. Den 21/7 får jeg, efter endnu en hendvendelse via mail, at vide at varen er blevet afsendt. Dog får jeg denne gang ingen track'n'trace nummer. Jeg skriver endnu en mail hvor jeg spørger efter dette nummer og skal så vente yderligere 5 dage på svar fra afsender. I dag, 29/7, får jeg besked om at jeg kan hente min vare hos pakkeshoppen, så jeg hopper på min cykel og smutter derhen, for at finde ud af at den sidste vare STADIG ikke er ankommet. Denne gang er der også skrevet et track'n'trace nummer i mailen, men dette nummer er det samme track'n'trace nummer som den originale ordre. Så jeg kan se at varen (den første pakke) er afsendt og modtaget, men der står intet omkring den varer han angiveligt skulle have afsendt d. 21/7.
Jeg vil bare have min vare, da han for 8 dage siden siger at han har sendt det sidste.
Dårlig, mangelfuld service og en tilsyneladende ligeglad leverandør.
1 Stjerne, for jeg mener ikke jeg kan give mindre.
Dag til dag levering = Not
Jeg bestilte 3 varer fra sexudstyr.dk en lørdag. Jeg indtastede min postadresse og i den ordrebekræftelse jeg fik stod der at pakken ville blive sendt med Post Danmark til min adresse. Jeg forventede at de ville sende min pakke om mandagen på grund af deres "dag til dag levering" reklame. Men først torsdagen efter fik jeg en mail om at min pakke var afsendt og den skulle oven i købet hentes på et pakkeudleveringssted! Pakken var blevet sendt med GLS i stedet.
Så dag til dag levering betyder åbenbart at det tager en uges tid hos sexudstyr.dk. Men 2 stjerner bliver det til fordi jeg fik hvad jeg havde bestilt og det var lækre varer til fair priser. Men jeg handler der nok ikke igen.
Super dårlig service
Den 19 feb. 2011 sender jeg en bestilling over nettet, da jeg ikke har modtaget mine varer den den 26. feb. vælger jeg at afbestille da det skulle være brugt som gave. Jeg ser så at de har trukket mine penge den 25. feb dog uden at sende min pakke da jeg aldrig modtager den- sender en mail til dem men intet svar fra retur.
Den 2. marts skriver jeg så til dem at jeg hverken har modtaget pakke eller penge retur og at jeg forventer at pengene kommer tilbage til min konto¨- intet svar fra dem.
Den 6. marts stadig ingen penge på min konto så skriver til de igen og får mail retur om at de straks vil tilbageføre pengene til min konto, stadig ingen penge retur.
Den 15 marts skriver jeg så til dem igen at jeg stadig ikke har modtaget mine penge - ingen intet svar fra dem.
Da jeg stadig ikke har hørt fra dem den 17. marts kontakter jeg min bank som gerne vil godtgøre mine penge og køre en sag på firmaet - dette skriver jeg til dem hvorefter der bliver reageret. Jeg modtager en mail om at der er sket en fejl og at pengene vil blive overført samme dag, senere på dagen bliver jeg ringet op, hvor jeg også får en undskyldning.
I dag den 19. marts står pengene på min konto.
Rart at jeg har fået dem retur men rigtigt ærgeligt at der skal så meget til, incl. mails hvor man truer med bål og brand.
Har ikke fået penge tilbage for returnerede varer
Har returneret en del af de tilsendte varer til en værdi af 786 kroner, og trods adskillige henvendelser både på telefonsvarer og per mail har vi hverken hørt en lyd eller modtaget penge retur. Det er nu mere end to måneder siden, vi returnerede varerne.