jeg er ny kunde hos Sexshop.dk, jeg har kun modtaget 2 forsendelser, indtil videre, men det virker som en seriøs og velfungerende netbutik. man modtager de bestllte varer efter et par dage, omhygge... Se mere
Udvalget er meget omfattende, men det er meget nemt at finde rundt på webshoppen. Ellers er søgemaskinen virkelig god. Dog er beskrivelserne ofte lidt tynde. Der mangler oplysninger om f.eks. stø... Se mere
Jeg kan kun sige at min oplevelse med sexshop.dk har været fantastisk hele vejen igennem. Derudover har jeg måtte snakke med deres kundeservice et par gange og hvergang har man været mødt af glade og... Se mere
jeg bestilte med forventningen om at ville vente 1-2 dage siden der stod "bestil indenfor de næsten x-antal timer og modag allerede imorgen". det var så påske, og de holder helligdag hvilke er fair... Se mere
- nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Sexlegetøjsbutik
- nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Sexshop
- nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Erotisk tøjbutik
Om Sexshop.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
I vores udvalg tilbyder vi alt fra vibratorer til dildoer og meget andet som fetish, forspil, glidecreme og lingeri.
Risbrigvej 10, 6330, Padborg, Danmark
- kontakt@scandiatrading.dk
- www.sexshop.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Smertefuldt og spild af penge
Jeg købte en Jett vibrator, men havde lidt problemer med produktet for at sige det mildt!
Produktet siger intet om, hvilken størrelse man Max må være for at benytte det, men fandt så ud af af hvis man er over gennemsnittet, så kan det være direkte farligt!
Jeg kunne knap få den på i slap tilstand med glide cream og da jeg så begynde blev det direkte smertefuldt efter et minuts tid. Da jeg åbnede øjnene og kiggede ned var det ikke et beroligende syn der mødte mig og det lignende noget der skulle blive en uheldig tur på skadestuen. Da jeg fik den af var der noget som rev mig på glansen selvom jeg ikke er sikker på hvad det dog kunne være på silikone?
Kontaktede kundeservice blot for at informere dem om at de burde sætte en advarsel på deres produkt om at dette er tiltænkt mand med middel størrelse penis og ikke over eller en omkreds ved produktet frem for man skulle kigge i en guide i deres arkiver.
Dette blev dog besvaret med at jeg ikke kunne få pengene tilbage kun et tilgode bevis hvis jeg sendte dem produktet retur på egen regning. Det vil cirka koste det samme som jeg betalte at sende, så det var jo lige fedt at gøre det blot for at få et bevis til mere man ikke kan bruge fra deres sortiment. Jeg tager nu dette som et tab og kyler den ud, så håber jeg at i andre har bedre erfaringer med deres produkter, men ville lige advarer folk, da en hyggelig aften med selvforkælelse blev til en smertefuld oplevelse og i godt kan glemme at få pengene retur for et defekt produkt.

Besvarelse fra Sexshop.dk
Desværre kan der ikke gives flere…
Desværre kan der ikke gives flere stjerner💪💪💪
Hurtig levering, gode priser og dejlig kundeservice!
Fremragende service
Fremragende service. Hurtig levering. Rigtig god oplevelse. Vil varmt anbefale at handle hos dem.
Jeg har her til aften haft fat i…
Jeg har her til aften haft fat i kundeservice hvor jeg fik fat i en meget hjælpsom ung mand som vidst nok hed Nikolaj. Det er da længe siden jeg har snakket med så flink og hjælpsom en kundeservice som var tilfældet her. Dejligt med unge mennesker der engagerer sig i sit arbejde
Bestilte nogle varer I shoppen,og der…
Bestilte nogle varer I shoppen,og der gik lang tid,og pakken kom ikke..Jeg skrev til dem,og de ville undersøge det med postnord..Da jeg stod og skulle bruge pakken en bestemt dag,sendte de mig en ny leverance,så jeg kunne få pakken til den dag ,jeg skulle bruge den.
Super flot service af dem..Nå man skriver får man en ordentlig svar..Det er ikke sidste gang jeg handler der..
Min kæmpe sorte mamba
Købe for lidt tis siden en kæmpe sort dildoer ved navn den sort mamba den føles virkelig godt når jeg får den i numsen den er cirka 30 cm den er også rigtig realisktisk
med veins og gode klunker.
super godt køb.
Jeg har forsøgt at kontakte jer flere…
Jeg har forsøgt at kontakte jer flere gange. Jeg bestilte noget der var udsolgt åbenbart, og i skrev i min følgeseddel at beløbet ville blive krediteret. Og intet er sket endnu. Ingen svar på mailen. Virkelig dårlig kundeservice

Super god service
Super god service. Jeg modtog hurtigt min ordre. Der var en lille fejl ved den ene vare jeg havde bestilt. Sendte en mail til butikken, der hurtigt sendte et svar retur. Kort efter modtog jeg den manglende vare.
Så alt i alt en super god service.
Mvh Knud
Elastisk Penisring - På en tyk penis gør den mere skade end gavn!
Det er bekymrende at det slet ikke fremgår at denne elastiske penisring kun egner sig til relativt tynde penisser!
Det får sexshop.dk til at fremstå ret useriøse.
Hvis du sætter den på en relativt tyk penis (f.eks. omkreds 17 cm erigeret) så strammer den så meget at det gør mere skade end gavn!
MVH
H.R.
Sexshop skriver at de vil refundere beløbet for penisringen, selvom jeg ikke har returneret den. (Man kan ikke returnere 'brugte' produkter...) Så jeg har givet dem nogle flere stjerner. :-)
Topkarakter kan det dog ikke blive, i og med at jeg måtte bruge tid og porto på at returnere 2 andre produkter som heller ikke levede op til forventningerne.
Svar på nedenstående svar fra Sexshop.dk:
Det er rigtigt at der står:
Størrelse 4 cm i diameter (fleksibel)
Men der er 3 huller... Så det er ikke særlig klart. Der står heller ikke om det er indre diameter.
Der burde efter min mening stå noget i retning af:
Egnet til penisomkreds på x - y cm
Det er jo også svært at vide HVOR elastisk den er. Og omkreds er mere præcist at måle end "diameter", i og med at en penis ikke er cirkulær... :-)
Ny tilføjelse...:
Godt nyt:
Det tyder umiddelbart på at man kan opnå en mere eller mindre blivende udvidelse af diameteren på penisringen ved at spænde den om et stort syltetøjsglas 1 dags tid! :-)
Derudover: Fra mit synspunkt er en af ideerne med en penisring at den skal klæbe sig til forhuden og holde den tilbage, så man selv kan bestemme hvor meget forhud man har... Men ingen af jeres penisringe - bortset fra 'Elastisk Penisring' - synes at inddrage det i designet?!

min 30 cm sorte dildo
Hej min 30 cm sorte dildo fik jeg her i søndags til forbrug af anal også der jeg lugtede til den inden anal forbrug lugtede den lidt af aføring så ville høre om de er brugte jeres dildoer er brugt fordi den lugtede ret meget af r*vhul
Super glad
Første gang og ikke sidste gang jeg handler hos sexshop. Jeg var lidt nervøs da det var min første gang jeg skulle købe sexlegetøj på internettet. Men da pakken kom var alt godt. Helt diskret og uden tegn på hvad der lå i pakken. Og jeg må sige produkterne er helt i top, smiler.
Vidunderlige naturtro tissekoner
Gode priser vanvittig små ægte realistiske dukke tissekoner WOW drømmer du om at prøver en lille pige numse så er hun her
Lyn hurtig levering 😬 Pakket diskret…
Lyn hurtig levering 😬 Pakket diskret og privat!!
Kan varmt anbefales herfra 👌🏻🙂
Godt udvalg, rimelige priser, knaldhamrende hurtig levering.
Dog er beskrivelserne ofte lidt tynde. Der mangler oplysninger om f.eks. størrelser og batterityper. Flere billeder vil også være godt.
Langt de fleste varer er på eget lager, hvis ikke er det tydeligt markeret.
Jeg har tit bestilt ret sent om aftenen. Alligevel har jeg modtaget mine varer næste dag inden middag.
Sover de gode folk aldrig?
Kundeservice er også ekseptionelt god, finder altid en god løsning.
Fantastiske produkter især den Naturtro…
Fantastiske produkter især den Naturtro Sex-torso som simpelthen er ubeskrivelig realistisk helt ned til mindste detalje som de gyngende bryster til den meget ægte klaskelyd wooow
Helt vildt hurtigt levering
Helt vildt hurtigt levering, og forsvarligt indpakket ,kan anbefale at handle her .👍👍
Stor og meget realistisk dildo bestemt…
Stor og meget realistisk dildo bestemt et godt køb for pengene.
Stor dejlig dildo.
Denne dildo er rigtig god blød og fast på samme tid, fylder godt ud uden at det gør ondt i!!!! Jeg er glad for min, og vil anbefale den til jer alle sammen som har lyst!!!! J.