Sexshop.dk Anmeldelser

2.221

4,0

jeg er ny kunde hos Sexshop.dk, jeg har kun modtaget 2 forsendelser, indtil videre, men det virker som en seriøs og velfungerende netbutik. man modtager de bestllte varer efter et par dage, omhygge... Se mere

Udvalget er meget omfattende, men det er meget nemt at finde rundt på webshoppen. Ellers er søgemaskinen virkelig god. Dog er beskrivelserne ofte lidt tynde. Der mangler oplysninger om f.eks. stø... Se mere

Jeg kan kun sige at min oplevelse med sexshop.dk har været fantastisk hele vejen igennem. Derudover har jeg måtte snakke med deres kundeservice et par gange og hvergang har man været mødt af glade og... Se mere

jeg bestilte med forventningen om at ville vente 1-2 dage siden der stod "bestil indenfor de næsten x-antal timer og modag allerede imorgen". det var så påske, og de holder helligdag hvilke er fair... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Sexlegetøjsbutik
  2. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Sexshop
  3. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Erotisk tøjbutik

Om Sexshop.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Sexshop.dk – Vi er en af DK's største sexshops med over 5000 forskellige produkter indenfor sexlegetøj. Vi har alt fra de mest populære produkter til de mere alternative og og anderledes produkter så alle er velkommen! Alle vores produkter er i høj kvalitet og vi vejleder gerne hvis du skulle være i tvivl.

I vores udvalg tilbyder vi alt fra vibratorer til dildoer og meget andet som fetish, forspil, glidecreme og lingeri.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(2.221)

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bestilte en vare

Bestilte en vare, som aldrig kom. Skrev en mail, som ikke blev besvaret.
Ringede efter en uge og fik en medarbejder i røret, som var helt uforstående over min utilfredshed omkring forløbet.

10. oktober 2025

Jeg kan på ingen måde anbefale denne…

Jeg kan på ingen måde anbefale denne Sexshop.
For det første får jeg ikke nogen ordrebekræftelse på mail, men pengene trækkes fra min konto.
Jeg har bestilt til personlig afhentning, men eftersom jeg ikke hører fra firmaet, ved jeg ikke om min ordre er klar. Jeg kontakter kundeservice 9 dage senere. Jeg forklarer sælger/ejer hvad det drejer sig om. Han er imødekommende - også da jeg vil annullere ordren. Jeg havde en lunken mavefornemmelse som desværre viste sig at holde stik.
Jeg hører igen intet fra firmaet, ingen mail om bekræftelse af annullering og mine penge lader vente på sig.
7 dage senere (i dag) kontakter jeg igen firmaet pr tlf. Det er samme mand jeg får fat i og jeg spørger ind til, om han kan huske sagen og spørger hvor langt de er.
Pengene er på vej, får jeg at vide, sagen er ikke længere ved ham. Da jeg giver udtryk for min utilfredshed over sagens forløb og længde heraf, bliver sælger meget aggressiv og forsvarende i sin tone og afbryder i ét væk. Det er svært at få en sætning gjort færdig, for han vil ikke lytte. Der bliver parlamenteret frem og tilbage, jeg giver udtryk for, at jeg synes det er virkelig dårlig kundeservice og at det er skidt stil, at tale sådan til kunderne. Det ender med at han lægger på efter at have henvist til yderligere korrespondance via mail.
Ikke længe efter får jeg mail, hvor der blandt andet står, at han ikke gider at høre på, at han er en dårlig chef.
Virkelig helt igennem uprofessionel måde at håndtere en kundeservice på.
Det var min første og bestemt også eneste kontakt til Sexshop.dk.

2. oktober 2025

Hej Malene

Vi kan desværre på ingenmåde genkende noget af det du skriver. At du ikke har fået en ordrebekræftelse kan skyldes 2 ting: at den er kommet i spam eller at mailen er skrevet forkert, ingen af de 2 ting kan vi vide og du skal derfor kontakte os.

Vi kan se at du har både skældt og råbt af vores kundeservice arbejder, og her er de instrueret i at henvise til mail da den tone ikke er okay overfor andre.

Vi håber du ændre mening og sletter anmeldelsen da dette er grov udnyttedes af en anmeldelses tjeneste som trustpilot.

Jeg kan se at ordren er refunderet og du har pengene tilbage allerede eller inden for få arbejdsdage alt efter bank.

Team Sexshop

hej mit navn er Villads og jeg var i en…

hej mit navn er Villads og jeg var i en gangbang men jeg troede ikke de ville cumme ind i mig men de gjorde dig jeg blev rigtig sur men så begynde de at rappe mig det var dårligstil men jeg nyd det faktisk rigtig meget jeg vil rigtig gerne prøve det her #dr#doggystyle

25. oktober 2024

Varen blev ikke leveret selv om der…

Varen blev ikke leveret selv om der blev lovet at den bliver sendt det samme dag. Aldrig igen.
Venter stadigvæk at får pengene retur.
Kundeservice svarede først to dage efter jeg har henvendt mig til dem.

21. august 2025

Hej Lars

Jeg kan se at kundeservice har svaret din mail. Jeg kan samtlige se at vi ikke har fået noget svar fra dig selvom mailen blev svaret i går. Du er velkommen til at vende tilbage.

Yderst uprofessionel virksomhed

Yderst uprofessionel virksomhed. Det bliver første, eneste og sidste gang jeg bestiller/køber herfra. Jeg vil heller ej anbefale denne side.
D. 6 juni bestiller jeg et produkt. Jeg bestiller produktet d. 6 med lovning (ud fra deres egen hjemmeside) om at pakken bliver sendt samme dag, så længe bestillingen er inden kl 17. Dette gør jeg.
Jeg modtager ordrebekræftelse, derefter sker der ikke mere. Først d. 10 Juni modtager jeg en email med at pakke label er oprettet. Derefter sker der ikke mere.
Her d. 11 juni har jeg stadigvæk ikke hørt mere, jeg kan se i fragtmandens app at pakken ikke engang er indleveret endnu.
Simpelthent til grin.

11. juni 2025

Hej Kenneth

Jeg er ked af at du vælger at skive her på trust pilot og ikke kontakter os, vi har ikke en chance for at se på sagen hvis dette er måde at kontakte os på. Jeg håber du skriver til os så vi kan kigge på det.

Kundeservice

Har bestilt herfra 3 gange i håb om

Har bestilt herfra 3 gange i håb om, at deres lovning på dag til dag levering ville blive overholdt - det er stadig ikke lykkedes dem….

8. april 2025

Hej Ras
Hvor er jeg ked af du vælger at anmelde os på trustpilot istedet for at skive til os, vi er meget afhængige af glade kunder men fejl kan ske. Beklager.
Mvh
Et team der prøver sit bedste.

Bondefangeri

Jeg bestilte en vibrator, som ved modtagelse ikke kunne lade op. Jeg kontaktede kundeservice mhp. at modtage ny artikel. Jeg får at vide den ikke er på lager og bliver spurgt om jeg ønsker noget andet fra deres webshop. Jeg takker nej. I mellemtiden bestiller jeg varen andetsteds fra. Fire dage senere får jeg en mail om at nu har de den på lager og om de skal sende den. Jeg siger nej tak, da jeg har bestilt andetsteds. Nu nægter de at refundere varen og vil beholde mine penge, hvis ikke jeg vil modtage varen eller noget andet fra deres webshop.

18. marts 2025

Hej V.
Spændende anmeldelse, det lyder sikker meget godt at skrive på trust pilot men det vist ikke helt sådan historien foregår:
Du kontakter os uden nogen intention om at du ønsker en refundering men at du har en reklamation. Det får vi testet og kan konkluderer at det er korrekt og vi tilbyder dig derfor en ny vare, den kan vi erstatte inden for rimeligt tid (maks. 5 dage). At du imellem tiden ikke informerer om at du vil have en refundering har vi i god tro bestilt varen hjem hvorefter du nu ønsker en refundering. Da fortrydelses retten er udløbet er det desværre ikke muligt. Det er ikke bondefangeri men rimelige handelsbetingelser som alle virksomheder går efter :- )
Vi er stadig klar til at sende dig det produkt du selv har købt.

Kundeservice.

God oplevelse!

Jeg bestilte for første gang via Sexshop. Det var en fornuftig oplevelse. Modtog varen dagen efter om formiddagen. Rigtig fint. Det er ikke sidste gang at jeg bestiller fra denne side :)

Kan anbefales herfra.

24. februar 2025

Indtil videre har jeg kun betalt og…

Indtil videre har jeg kun betalt og ikke fået en ordrebekræftelse eller svar tilbage på mine 2 mails til dem.

Men efter et par dages tid har jeg fået bekræftet at varerne er afsendt igemen pakke firmaet og har modtaget produkterne samt ja modtaget svar fra dem herinde, så det giver et par stjerner mere.

16. september 2024

Hej Bmp Comanda
Det lyder underligt, vi når i bund med vores mail hver dag, så kan du tjekke om du har sendt til den rigitige mail: kontakt@sexshop.dk?
Vi kan også altid ringes op.

Modtager det forkerte

Modtager noget andet end jeg har bestilt, så jeg skriver til dem på mail. Men det ignorere de bare. Så ikke en god oplevelse jeg har haft med dem.
Ordre nr #1000020804

22. juni 2024

Hej Thomas
Jeg har kigget vores mail igennem og jeg har desværre ikke nogen mail inde fra dig, du må meget gerne skrive til: kontakt@sexshop.dk hurtigst muligt så du kan få det korrekte produkt :)

Opdatering:
Hej Thomas

Så fik byttet varen til den korrekte og jeg håber alt er som det skal værre med den, Du ønskes en god dag :)

Team SexShop