ikke en finger at sætte på
god service, hurtig levering, og fine produkter..
god service, hurtig levering, og fine produkter..
og god service ved efterfølgende problemer. Har købt en bærbar, som gik i stykker kort tid efter. På trods af producentens modvilje til at gøre noget ved problemet, så er hjælpen i top hos SE.
har ikke haft nogen problemer med vare. handler der igen. hvis jeg mangler noget. let og fin hjemmeside
Hej
Deres kundeservice yder et godt stykke arbejde, desværre kan man ikke sige det samme om deres leverandører.
For et års tid siden skulle jeg bruge en Sony som efter lang tid frem og tilbage ikke kunne leveres af leverandøren hvorfor den blev indkøbt andet sted.
Venter nu på mit Samsung TV der var blevet lovet i første omgang den 15-4 af leverandøren. Desværre gik der i følge noget galt med tolden hvilket er fint nok så de ville komme på deres lager om mandagen, tirsdag var beskeden så at det var sendt så burde være klar i dag onsdag, hvor det så viser sig at fjernsynet stadig står hos leverandøren.
Så håber at SEshoppen overvejer at finde anden leverandør af de produkter der leveres af samme leverandør som mit Samsung.
Lige nu kan man så bare sidde med den fornemmelse at det sikkert kommer engang i 2011, glæden ved at skulle have noget nyt er i hvertfald brugt op.
Men 3 stjerner skal der til med den gode og smilende kundeservice SEshoppen selv giver, men desværre kan det i det samlede hele ikke ende på 4-5 da det jo er helhedsindtrykket der tæller og der koster det i antal stjerner
Jeg har handlet her to gange og begge gange modtaget varen hurtigt uden problemer. :-)