Servicecenter Nord Anmeldelser 6

3,4

3,4

Middel

Bare lige til info!

Der bliver lavet ting som man enlig ikke har bestilt og de laver ikke de ting som man enlig kommer for at få lavet, det virker som om, der bare bliver skiftet ud og håber på de rammer rigtigt.. fandt så efterfølgende også ud af at det er en god ide og få indhente et tilbud på service et andet sted.! (Der er lidt at spare)
Når man så "brokker" sig, begynder en medarbejder at diskutere med en og kalder en for dum! Og da jeg så henter min bil og konfronteret denne medarbejderen med, at hvis man vil beholde sine kunder skal man nok ikke kalden dem dumme, kom han halv truende imod en,med svaret "det er heller ikke alle kunder vi vil beholde!!
Hvis man vælger at bruge servicecenter-nord som kunde,skal man lige være opmærksom på om de "aftaler" man laver bliver overholdt så man undgår en konfrontation.

Virkelig dårlig oplevelse!

6. maj 2026

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger- min Marco polo lavede fejl på bagerste bremser lige inden vi skal køre på ferie- efter at have kontaktet 3 aut. mercedeq værksteder - hvor beskeden var det har vi ikke tid at kigge på pga. kun 2 på arbejde - tog jeg kontakt til servicecenter nord - beskeden her var kig forbi så ser vi på det. Han var alene på job og totalt booket- alligevel kører vi derfra kun 3 dage efter med komplet nye bremser til en meget fair pris syntes jeg.

10. juli 2025

SNYDER MED PRISEN! PAS PÅ

Jeg var forbi først for at høre prisen på 2 biler der skal til service ( service A3 og A5). Efter jeg fortæller hvilke biler det er og hvilke service det skal laves, han fortæller mig at det ene bil vil blive 3500kr. og den anden bil ville blive 4500kr. så 8000kr. ialt på baggrund af de priser vælger jeg at siger at han skal lave service på mine biler. Da jeg så får regningen lyder regningen på A3-4670,38kr så 1170kr mere end hvad vi aftalte, A5-4721,64kr 200kr end aftalt.
Var endda forbi Mercedes-Benz for at høre hvad de ville tage for et a3 service og de sagde 3500kr efter det tog jeg tilbage til det sted hvor jeg fik lavet servicet for at brokke mig og for at fortælle ham at jeg følte mig snydt, blev han sur og kunne ikke rigtig forklarer hvorfor prisen ikke var den vi aftalte.

Så vil bare lige advarer folk om at lave service hos dem da de snyder!!

20. april 2020

Snyder med Prisen på service!

Jeg havde skrevet en mail omkring at få tilbud på et lille service (A1) til min mercedes. Ingen svar. Ringede til dem og fik at vide, at sådan service vil koste en lille Tusse (1.000,-) og så kunne eventuelle koder trukket på bilen, fortælle om andre omkostninger. Men det taler vi om deroppe.
Da jeg ankommer med bilen, spørger jeg igen til prisen og bekræfter det mundtlige tilbud og han bekræfter det!
Han kommer ind mens vi venter og siger: at der skal skiftes bremsevæske på bilen, hvilket er okay. Da bilen er færdig, overgives nøgler og han siger de sender regningen på mail.
Da jeg modtager mailen med regningen, er prisen pludselig blevet til 2700,- idet at der "pludselig" er fyldt olie på bilen for næsten 1000,- (6,5L) og dertil er prisen givet uden moms (ulovlig da jeg er privat), samt alle mulige små omkostninger, miljøtillæg osv.
Jeg bringer det videre til dem, .. at jeg på intet tidspunkt har bedt om at få skiftet olie,.. eller nogle af de andre ting. Jeg har udtrykkeligt sagt ja til lille service til en tusse og få skiftet bremsevæske,.. de andre ting er ikke noget som er aftalt. De svarer tilbage at det ikke kan passe - og sådan et service nu koster min. 2000,- at få lavet. Men jeg havde jo aldrig valgt dem, hvis det var tilfældet.

26. juli 2018

Er dette din virksomhed?