Serverkast.nl Anmeldelser 34

4,2

Twee dagen nadat de kast en alle randapparatuur was geleverd ontving ik een persoonlijk telefoontje met de vraag of de aflevering naar wens is gegaan. Verder werd mij uitgelegd dat ik voor vragen... Se mere

Goedemiddag beste collega's, Heb een serverkast besteld bij serverkast.nl en binnen 24 uur op vloer ontvangen. Heb weinig te zeggen.Qua de prijs zijn ze wel oké, maar service z... Se mere

Goede kast en snelle levering Prima serverkast die geheel voldoet aan de omschrijving. Bestellen was eenvoudig, de levering was snel. Enige minpuntje was dat we geen tracking code hadden zodat we e... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Serverkast.nl is de leverancier van serverkasten en netwerk accessoires. Sinds 1990 helpen wij onze klanten bij het bieden van profesioneel advies, hoge kwaliteit producten en snelle levering.

4,2

God

Super kwaliteit en service

Verder werd mij uitgelegd dat ik voor vragen op de website handleidingen kan vinden en ook altijd contact kan opnemen.

Super goede klantenservice!

8. april 2026

Goede levering, goede nazorg

Serverkast besteld, binnen een werkdag opgestuurd. Levering op tijd, kast goed in elkaar gezet en goed verpakt. Nalevering van de wieltjes na een belletje zonder problemen verzorgd. Al met al een zeer positieve ervaring!

30. juli 2024

Zwarte patchkast besteld…

Zwarte patchkast besteld want die was op voorraad. Bleek achteraf niet zo, kon wel dezelfde in het wit krijgen. Deze was ook goedkoper, zou ik geld terug krijgen. Eenmaal geleverd was de patchkast grijs en ik heb ook geen geld terug gekregen.

13. marts 2024

Bedrijf die klantentevredenheid hoog in het vaandel heeft.

De bestelprocedure verliep heel vlot, je kan heel duidelijk de juiste producten die bij elkaar horen selecteren. Bij mijn bestelling is het foutgelopen bij de koerierdienst die het pakket kwijtgespeeld is. Het contact hierover met serverkast.nl verliep heel vlot, en ze hebben mijn bestelling opnieuw verstuurd zodat ik toch nog vlot over mijn bestelde goederen kon beschikken om verder te werken. Echt topservice !

6. marts 2024

Naar verwachting

Producten waren naar verwachting keurig geleverd, ondanks dat er wat mistte van de order, is dat direct opgelost en had ik dat de volgende dag in huis.

20. august 2023

Leuk zo'n evaluatie als je nog niets…

Leuk zo'n evaluatie als je nog niets ontvangen hebt.

Spullen moeten nog geleverd worden. Hoe kan ik bij de eerste bestelling bij jullie nu al een evaluatie mail krijgen?

1. januar 2023
Serverkast.nl-logo

Besvarelse fra Serverkast.nl

Beste Robert,
Bedankt voor het delen van uw feedback. De mail is inderdaad te vroeg verstuurd. We hebben de instellingen van de geautomatiseerde mail meteen gewijzigd.

Uw bestelling zou vandaag geleverd moeten worden. Veel plezier met uw aankoop.

Team Serverkast.nl

Ik had dringend een 19 inch kast nodig…

Ik had dringend een 19 inch kast nodig om mijn apparatuur in te plaatsen.
Mijn eerdere ervaring was al dat het een goed product was en niet duur t.o.v. andere aanbieders.
Smorgens de kast besteld, en ik was verbaast dat de volgende ochtend de kast al geleverd was door een transport bedrijf. ook dat was allemaal netjes, en niet zoals je vaak ziet dat er mee gesmeten wordt in de bestelbus.
Ook vriendelijk personeel .
Dus al met al een hele fijne ervaring. En de Kasten zijn super, Alles zoals omschreven en eigenlijk goedkoper dan een tweede handetje op MP.

28. december 2022
Serverkast.nl-logo

Besvarelse fra Serverkast.nl

Beste klant, bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
- Simon van Serverkast.nl