Twee dagen nadat de kast en alle randapparatuur was geleverd ontving ik een persoonlijk telefoontje met de vraag of de aflevering naar wens is gegaan. Verder werd mij uitgelegd dat ik voor vragen... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Goedemiddag beste collega's, Heb een serverkast besteld bij serverkast.nl en binnen 24 uur op vloer ontvangen. Heb weinig te zeggen.Qua de prijs zijn ze wel oké, maar service z... Se mere
Goede kast en snelle levering Prima serverkast die geheel voldoet aan de omschrijving. Bestellen was eenvoudig, de levering was snel. Enige minpuntje was dat we geen tracking code hadden zodat we e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Serverkast.nl is de leverancier van serverkasten en netwerk accessoires. Sinds 1990 helpen wij onze klanten bij het bieden van profesioneel advies, hoge kwaliteit producten en snelle levering.
Kontaktoplysninger
Zuidergracht 47 - Hal 3, 3763 LS, Soest, Holland
- 0352057004
- info@serverkast.nl
- www.serverkast.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super kwaliteit en service
Verder werd mij uitgelegd dat ik voor vragen op de website handleidingen kan vinden en ook altijd contact kan opnemen.
Super goede klantenservice!
Sneller leveren
Sneller leveren, en producten waren niet op voorraad waardoor vertraging ontstond
Goede levering, goede nazorg
Serverkast besteld, binnen een werkdag opgestuurd. Levering op tijd, kast goed in elkaar gezet en goed verpakt. Nalevering van de wieltjes na een belletje zonder problemen verzorgd. Al met al een zeer positieve ervaring!
Levering verliep vlekkeloos en snel
Zwarte patchkast besteld…
Zwarte patchkast besteld want die was op voorraad. Bleek achteraf niet zo, kon wel dezelfde in het wit krijgen. Deze was ook goedkoper, zou ik geld terug krijgen. Eenmaal geleverd was de patchkast grijs en ik heb ook geen geld terug gekregen.
Bedrijf die klantentevredenheid hoog in het vaandel heeft.
De bestelprocedure verliep heel vlot, je kan heel duidelijk de juiste producten die bij elkaar horen selecteren. Bij mijn bestelling is het foutgelopen bij de koerierdienst die het pakket kwijtgespeeld is. Het contact hierover met serverkast.nl verliep heel vlot, en ze hebben mijn bestelling opnieuw verstuurd zodat ik toch nog vlot over mijn bestelde goederen kon beschikken om verder te werken. Echt topservice !
Slechte service
Slechte service, zeer slecht retourbeleid, afmetingen kloppen ook niet.
Bedrijf lost verkeerde levering niet op.
Het verkeerde product en aantal is geleverd. Kan gebeuren. Het gaat er om hoe zoiets wordt opgelost.
Het wordt niet opgelost. Het bedrijf reageert niet.
Naar verwachting
Producten waren naar verwachting keurig geleverd, ondanks dat er wat mistte van de order, is dat direct opgelost en had ik dat de volgende dag in huis.
Alle materialen waren snel en gelijk…
Alle materialen waren snel en gelijk geleverd.
Zorgvuldig verpakt en zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Alles was naar wens en zoals gevraagd.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Transporteur heeft zelfs gebeld toen er niet direct iemand aanwezig was. Zijn zonder problemen teruggekomen. Top service!
Vriendelijke support, perfecte levering
Ik stelde geen standaard vragen, maar kreeg keurige antwoorden en prima levering, super tevreden!
Leuk zo'n evaluatie als je nog niets…
Leuk zo'n evaluatie als je nog niets ontvangen hebt.
Spullen moeten nog geleverd worden. Hoe kan ik bij de eerste bestelling bij jullie nu al een evaluatie mail krijgen?

Besvarelse fra Serverkast.nl
Ik had dringend een 19 inch kast nodig…
Ik had dringend een 19 inch kast nodig om mijn apparatuur in te plaatsen.
Mijn eerdere ervaring was al dat het een goed product was en niet duur t.o.v. andere aanbieders.
Smorgens de kast besteld, en ik was verbaast dat de volgende ochtend de kast al geleverd was door een transport bedrijf. ook dat was allemaal netjes, en niet zoals je vaak ziet dat er mee gesmeten wordt in de bestelbus.
Ook vriendelijk personeel .
Dus al met al een hele fijne ervaring. En de Kasten zijn super, Alles zoals omschreven en eigenlijk goedkoper dan een tweede handetje op MP.

Besvarelse fra Serverkast.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.