Fint firma.
Vi havde en opgave til dem og den blev klaret rigtigt flot. Vi er godt tilfredse.
Kan ikke anbefalede Serritslev Murerforretning A/S V Ole Ulrik. Skal I have udført kvalitetsarbejde, som lever op til murerfagsstandard, samt en god dialog med murmesteren efter udført arbejde, er det ikke Ole Ulrik Serritslev Murerforretning A/S I skal bruge til udføre jeres murarbejde.
Under muring af facademur på nyt hus ”glemte” Serritslev Murerforretning A/S at sikre mod slagregn over vinduer. Ole Ulrik Serritslev Murerforretning A/S påstod, at der var sikret mod slagregn – også overfor Randers Tegl. Jeg måtte selv udtage mursten fra bagmuren for at overbevise Ole Ulrik Serritslev Murerforretning A/S om, at pap for at sikre mod slagregn ikke var monteret.
Efterfølgende eftermonterede Serritslev Murerforretning A/S det manglende pap over alle vinduer udefra. Dette arbejde lever ikke op til faglig standard. Fejlene er bl.a., at fugerne ikke har samme farve som resten af det op murede, der stikker bl.a. pap ud imellem fugerne samt mursten ikke er fuldt underlejret. Ole Ulrik Serritslev Murerforretning A/S havde en masse dårlige undskyldninger, da jeg klagede over det udførte arbejde. En af undskyldningerne er bl.a., at murstene var våde da de udførte arbejdet samt det det er mangel på vedligehold fra min side. En anden undskyldning er bl.a. at det ikke er et krav, at der skal være sikring mod slagregn.
Efter manglende svar fra Ole Ulrik Serritslev Murerforretnings A/S’s side er der udført syn og skøn på arbejdet for at få en uvildig vurdering og evt. komme videre med sagen. Serritslev Murerforretning A/S v Ole Ulrik var orienteret og indbudt til syn og skøn – men mødte ikke op. Han gad ikke!
Resultatet af syn og skønsrapporten er, at den udførte reparation ikke lever op til forventet standard. Der står bl.a., at der både skal være TB render samt murpap, grundet husets placering samt design. Yderligere står der, at selvom syn og skønsrapporten giver medhold i, at arbejdet ikke er udført korrekt, så afviser Serritslev Murerforretning A/S v Ole Ulrik at udbedre fejlene efter modtagelse af rapporten.
Mit samlede indtryk er derfor:
Ole Ulrik Serritslev Murerforretning A/S kender alle regler for at undgå at udbedre det dårlige håndværk, der er udført. Han er ikke kvalitetsbevist.
Det er ikke muligt at holde en fornuftig dialog med Ole Ulrik Serritslev Murerforretning A/S, når der opstår udfordringer. Han gider ikke møde op eller besvare mail. Kommunikation er ikke noget, der findes hos Ole Ulrik, når der opstår udfordringer!