xxx Anmeldelser

3,6

Jeg prøvede spisestedet i Frederiksberg og jeg har aldrig oplevet en bedre service. Tjenerne var meget opmærksomme og gav tips til hvad de syntes smagte godt. De spurgte om temperaturen var okay o... Se mere

At man ikke kan vælge antal når man bestiller, giver utrolig meget madspild, og derefter koster det ekstra hvis man efterlader . Det giver en dårlig oplevelse . Efter kl 20 får man ikke de 2 timer... Se mere

Vi havde den bedste aften inde på Kbbq Nordhavn, og blev betjent af den sødeste Tara hele aftenen, hele tiden. De var så søde til at komme hen og spørge om det hele var okay, og om vi manglede nog... Se mere

Som sædvanlig lækker mad og venlig betjening. Godt koncept og hurtig servering. Restauranten på Frederiksberg var dog VARM som en sauna, så vi måtte ud på skift for at få luft. Der var tilsyneladende... Se mere

Middel

God oplevelse

God oplevelse

Fint sted hvis man skal ud og spise og vil noget andet end at spise bøf med sovs :)
Kunne ikke kende noget fra de negative oplevelser som folk skriver om..
God kød
Ingen upassende tjener
Ingen råbene chef
Fin akustik

15. april 2023

Cheferne behandler ikke deres…

Cheferne behandler ikke deres medarbejdere ordentligt. Der er trusler og skæld ud hele tiden.
Sender medarbejdere hjem, selvom de har vagt og har brugt transportpenge. Og indfører uhørte regler -ratings, at man ikke må være syg (og bliver fyret hvis man er syg 3 x om mdn.) Derudover fyrer de uden grund eller forklaring.
Kræver professionel opførsel hos medarbedjerene. Men er det ikke selv.
Hvis maden er lige så dårlig, som de behandler deres personale, klarer de sig ikke længe i DK.
Ikke sikker på de har styr på GDPR eller andre regler heller. For slet ikke at nævne deres fødevarekontrol - Nok en sur smiley der også.
You can do it so much better!

8. marts 2023

Hakket kat

Super enkelt koncept, hvad kan gå galt?
Alt...
Vi valgt AllYouCanEat BBQ til 2 personer. For lille udvalg af grøntsager og 4 slags kød. Porkbellyen var hverken saltet eller krydret og grillen nærmest kogte det. Det krydrede kyllingekød mindede mere om en hakket kat. Det smagte ringe og skulle stege så længe på den langsomme grill at det til sidst var blevet til noget ubestemt kød-fnuller. Dumplingsene var tørre og deres prefabrikerede miniforårsruller var dårligere end dem man køber på frost i supermarkeder. Broccolien havde åbenbart været opbevaret sammen med tangsalaten. Tangsalaten var ikke frisk, den havde ingen bid og var lettere slimet. Jeg kunne fortsætte med at gå i detaljer men alt maden var virkelig ringe. Det bedste var den melonsodavand vi fik. Hermed en anbefaling til at gå på Hija de Sanchez lige overfor eller i burgerbiksen ved siden af BigBio så slipper man for kvalmen.

4. februar 2023

Puha - det var slemt.....

Støj, lugt og ringe mad... Beton-lokale med akustik, som et gammelt bilværksted - stakkels personale. Udsugningen ved bordgrillene fungerer dårligt, så alt lugter af mad. Bordgrillene er ikke ordentligt varme, så kødet bliver bare kogt og ikke grillet. Uigennemskueligt menukort og ingen vin, men smart ser det ud på tablet/Ipad og robottjener. Madkvaliteten er bare ringe. Dont go there.....

26. november 2022

Upassende kommentar fra tjener

En tjener kom hen til min mindreårige kusine og sagde “undskyld for at havde kigget på din brystkasse. Du er et barn” ud af det blå. Han gik og senere hen kom han tilbage og sagde det samme til mig.

Andre kunder har også haft problemer med ham, men de valgte at give ham en chance til.

7. oktober 2022

Dejlig restaurant og tiltrængt koncept!

Restauranten på Frederiksberg er bestemt mere attraktiv end den i Valby.

Frederiksberg restauranten er super flot og med flinke ansatte. maden er frisk og dejlig.
Jeg har dog oplevet fra maj 2021 til juni 2022 at portionerne er meget varierende. Bestilte man 3 stk af en madvarer i 2021 fik man ikke ret meget, hvor man nu får ret meget. Det er bestemt ikke en klage, men det skulle jeg lige være klar over inden jeg gav den for meget gas! :-)
Dejlig mad og god stemning. Der bliver hurtigt varmt i restauranten, hvilket er forståeligt med de mange blus. Om sommeren måtte vinduer ikke stå åbent, fordi beboerne ovenpå restauranten blev generet, måske kan nogle større og kraftigere udsug hjælp? :)

18. juni 2022

Kvaliteten af service fra tjeneren var…ganske fin, han kunne ikke gøre for at der var problemer med iPadsene og bestillingerne. Han skiftede gas og pander med det samme. Tak for god service

Kvaliteten af service fra tjeneren var okay. Han gjorde det så godt han kunne. Rækkefølgen af maden var slet ikke iorden, da kødet kom ind alene, vi skulle rykke for sidedishes, salat, ris og at der blev ryddet skåle undervejs. Vi ente med have spist al kødet før tilbehøret kom.. efter en time hvor vi havde rykket for det utallige gange.
Det er første gang jeg har oplevet at jeg har skulle vente så længe og rykke for tilbehøret så mange gange.
Udvalget af bbq ting er blevet rigtig dårligt, alt det vi havde glædet os til( pandekagerne, sushi, og rejer findes ikke længere)
Borde og gulv klistret, toiletterne var sæderne løse.
Selvom jeg har været glad for stedet de sidste 20 år, er min oplevelse desværre meget negativ efter mit besøg igår.

3. juni 2022

Dårligste bibimbap

Altså - det var den dårligste bibimbap jeg nogensinde har fået :( risene var overkogte og grøntsagerne var hverken friske/sprøde eller stegte... det var slatne (som om de enten ikke var friske eller havde ligget i lage) Og den manglede smag og salt.

Dumblingerne var stegte lige til den gode side.

Tangsalat og miso-suppe var helt ok/som forventet!

28. juni 2021

Bedste koreanske bbq i Kbh

Klart den bedste koreanske bbq i Kbh til meget rimelige priser. Det smager som når man spiser bbq i Sydkorea😊.
Vi vender tilbage igen og igen.👍
Kan kun anbefales.

26. december 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (39 anmeldelser)