Sentidokropsterapi Anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Dejligt min datter fik overtalt mig til…

Dejligt min datter fik overtalt mig til at få behandlinger hos Michelle. Hendes behandlinger har gjort at tilværelsen med slidgigt i hele kroppen er blevet til at holde ud.
Prøv en Sentido kropsbehandlig hurtigst muligt - din krop og sind vil takke dig.

15. juli 2025

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv

Det er svært at beskrive, hvad det er Michelle gør, men der er ingen tvivl om, at det virker! Allerede efter første behandling, mærkede jeg en forandring, jeg var mere til stede i min egen krop og havde sat tempoet ned.
Virkningen af Michelles behandlinger, er helt anderledes og mere håndgribeligt end hvad jeg tidligere har oplevet ved flere års psykolog samtaler og psykofarmaka.
Hos Michelle er man virkelig i gode og trygge hænder, hendes intuition og empati gør det nemt at slappe af og være til stede, og der er ingen tvivl om at hun virkelig brænder for sit fag og er god til det

17. juli 2024

Gør dig selv en tjeneste og overgiv din…

Gør dig selv en tjeneste og overgiv din skepsis. Du kommer næppe til at forstå hvorfor du er så træt, afslappet og tilfreds i dagene efter, men tag det fra en skeptiker: Sentido's kropsterapi kan altså noget ganske særligt og det er en ret fantastisk oplevelse. Jeg ser allerede frem til næste gang.

19. maj 2020

Kroniske smerter

Michelle som ejer Sentido har en særlig evne til at mærke og forstå hvordan man har det. Som behandler er Michelles nærværende, rolige og forstående.
Når jeg har fået behandling ved Michelle er jeg altid glad og føler mlg let. Selvom jeg lever med kroniske smerter går jeg fra behandlingerne med en følelse af at min krop er let og fri.
Jeg kan varmt anbefale Sentido til alle som har fysisk/psykisk skavanker, men også til dem som blot trænger til afslapning, selvforkælelse og afspænding.

10. februar 2020

Ubeskrivelig dygtig!

Dét Michelle kan og gør, er magisk.
Ingen ord kan beskrive hendes professionalisme, faglighed og menneskelige tilgang.
Jeg kan ikke anbefale hende nok.

9. februar 2020

Fantastisk oplevelse.

Michelle formår, med sine varme hænder, at få mig helt ned i gear, mærke efter og finde en fantastisk ro. Efter at have døjet med nærmest daglig hovedpine i 20 år, fik hun løsnet op for en helt anden del af min krop, og har nærmest aldrig hovedpine mere ❤
Michelle får mine varmeste anbefalinger ❤

9. februar 2020

Afhjalp angst og stress

Michelle hos Sentido Kropsterapi har hjulpet mig i en svær tid.

Jeg har lidt meget af angst, stress og alt hvad der her følger af fysiske symptomer. Herunder søvnløshed og uro i kroppen.

Hos sentido fik jeg et behandlingsforløb som gjorde mig mere afslappet i hverdagen og jeg begyndte at kunne sove igen om natten.

Behandlingen var en stor del af at komme af med min angst og stress. Jeg kan kun anbefale Michelle og sentido til andre.

18. december 2019

Jeg er så glad for mine behandlinger…

Jeg er så glad for mine behandlinger hos Michelle! Kropsterapien har givet mig en fysisk og mental indsigt, som jeg har haft stor glæde af! Behandlingen giver mig samtidig et energiboost i en travl hverdag. Michelle er en virkelig kompetent behandler og jeg føler mig altid set og i gode hænder. De bedste anbefalinger her fra!

21. oktober 2019

5 stjerner +

Et helt igennem fremragende forløb fra start til slut.

Mit forløb hos Michelle har blandt andet bidraget til, at jeg nu er i stand til at skabe en forbindelse mellem mit hoved og min krop - der efter mange år med spiseforstyrrelse, angst og tvangstanker, har føltes utrolig afskåret fra hinanden.

Michelle er hamrende dygtig, super dedikeret i hendes arbejde og så kan hun bare noget ganske særligt, som jeg ikke har oplevet tidligere hos andre behandlere.

Og derfor får hun de største og varmeste anbefalinger herfra.

12. oktober 2019