Selskabskokken Anmeldelser

4,4

Forleden fik vi mad fra selskabskokken - min kone var ikke på forhånd særlig begejstret - men vi havde ikke selv tid til - at lave maden - som vi plejer. Forrreten smagte rigtig godt - den... Se mere

De folk, vi har talt med i firmaet har været positive, engagerede og hjælpsomme. Da vi fik et problem vedr. afhentning af returemballage, fandtes der meget hurtigt en løsning også på dét :-). Maden va... Se mere

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside, hvor man hele tiden kan følge med i hvad kuvertprisen bliver. Bestilte en græsk buffet til 19 personer. Fik, som lovet, en sms med tidspunkt for hvornår... Se mere

1. Catering

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bag Selskabskokken står et team af professionelle kokke og køkkenpersonale med mange års erfaring i cateringbranchen. Selskabskokken leverer kvalitetsmad til livets fester som f.eks. barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage og lignende. Kort sagt til de begivenheder, hvor maden også skal afspejle, at dagen er noget helt særligt. Friske kvalitetsråvarer baseret på tidens madtrends er nøgleordene, når vi tilbereder retterne. På den måde sikrer vi dig og dine gæster den perfekte smagsoplevelse.

Andre kiggede også på

4,4

Flot flot anretning og spændende god mad

Vi fik for første gang leveret mad fra Selskabskokken til vores datters konfirmation den 8. maj 2011. Da vi ikke kendte selskabet i forvejen, vidste vi jo ikke hvad vi gik ind til, men vi blev positivt overraskede! Flotte anrettede indbydende salater og kartoffelfade, og frem for alt veltillavet mørt kød.
Vores gæster var også meget tilfredse med maden, og mange har spurgt hvor den kom fra. Anbefalinger vidregivet.
Tak for en vellykket konfirmations buffet - vi kommer gerne igen en anden gang.

16. maj 2011

God mad :0)

Selve maden og kontakten med firmaet over telefonen var rigtig god. Maden var i rigelige mængder og var god. Eneste minus var chafføren der leverede maden. Super forviret og virkede ikke som han havde særlig meget styr på hvad, hvormeget og hvor noget skulle leveret.

8. maj 2011

Præcis og pålidelig

Maden kom indenfor den aftalte periode og alt var som det skulle være. Chaufføren var venlig og checkede alt igennem.
Emballagen blev afhentet og checket på aftalt tid.

7. maj 2011

Tilfreds

Alle informationer ok og levering og afhentning meget præcis. Waldorffsalat var med mayonaise, hvilket jeg ikke brød mig meget om. Sovsen var Champignonsovs ikke vildt sovs. Kødet var dejligt mørt. Forret og dessert var fantastisk. Mange gæster har rost maden.

4. maj 2011

Godt og tilstrækkeligt

Super godt tilberedt og anrettet mad, dog var kyllingespyd ikke kylling men svin, hvilket faktisk blev en rigtig lækker overraskelse.

Vi fik dog en lille overraskelse da vi så at vores betaling var sket til K&J - Gislev, altså Kokken og Jomfruen hvilket vi havde fravalgt da vi ikke havde hørt andet end dårligt fra vores område og derfor blev mistænkelige.
Men Ingen grund til det, for alt var i top lige fra mad til service!!!!

4. maj 2011

Rigtig god mad og service

Vi bestilte konfimationsmenu og alt var bare iorden. Levering til tiden og meget pænt anrettet på diverse fade. God forklaring til hvad vi selv skulle lave inden maden blev sat på bordet. Rigelig af det hele så alle gæster var meget godt tilfreds. Ringede for at høre med antal af diverse fade og skåle da størrelse ikke passede med leveringseddel og fik af vide at bare antal passede var det iorden. Vi bruger dem helt sikkert igen.

2. maj 2011

vi var meget tilfredse

Vi brugte selskabskokken til vores søns barnedåb. Det var rigtig dejlig mad og vi var meget tilfredse.
Det var også dejligt at maden var klar på tallerkener og fade. En rigtig god oplevelse.

29. april 2011

Nemt & lækkert!

Kan kun give Selskabskokken mine bedste anbefalinger - det er nemt at bestille, man får rigtig god service og maden er virkelig god! Alt i alt fungerer det hele fra start til slut!

28. april 2011

Perfekt!

Maden var simpelthen så god! Der var dog lidt frost i den ene salat, men det nåede at tø inden servering. Lidt træls, men ikke noget der ikke kunne løses. Derfor kan jeg kun give 4 stjerner. Men meget tæt på de 5. Der var så meget mad at gæsterne fik rester med hjem af det de godt kunne lide. Jeg vil ikke bruge andre firmaer fremover. Det er sikkert!

Lækkert!

Jeg fik en rigtig god vejledning og service, da jeg ringede og bestilte mad til 18 personer. En fantastisk service med hensyn til at få information om levering af maden - både på mail og på sms - og ligeledes da tomt service skulle afhentes dagen efter.

Vejledningen på selve menuen var nem og overskuelig - jeg oplevede dog, at kødet var færdigstegt, da det ankom og vi havde ikke behøvet at sætte det i ovnen, som vejledningen foreskrev. Men det ved jeg så til næste gang :) Alle råvarer virkede rigtig gode og salater var frisklavede og alt smagte bare godt!

Maden ankom i det angivne tidspunkt og så særdeles lækkert og indbydende ud. Gæsterne var i hvert fald ovenud tilfredse - og der var rigeligt! (selvom én kommenterede, om der også kom natmad senere)

Godt men småt

Vores mening om den modtagne mad fra selskabskokken er, at det vi fik var ganske godt MEN da alle havde spist de 3 retter var der blot 2 små stykker kød tilbage og lidt kartofler. Vi håber at gæsterne ikke var mere sultne men er noget flov over at servere et så nøje afmålt måltid. Flere varer næste gang hvis dette bliver aktuelt....

27. april 2011

Alt i alt var det en god oplevelse

Maden var lækker og pænt anrettet , det eneste der var at klage over var små salt kartofler, de var ikke gjort ordentlig rene - mange havde mørke pletter så vi måtte sortere inden servering og de resterende var meget kedelige.

4. april 2011

super - men...

Sms´er kom til tiden, maden kom til tiden, service blev afhentet til tiden. Alt fungerede efter kolkkeslet og maden var super lækker og velsmagende.
Det eneste negative var, at der manglede kød.
Vi var heldigvis mange børn, men havde vi kun været voksne ville vi ha manglet kød i lange baner.

22. marts 2011