Selskabskokken Anmeldelser

4,4

Forleden fik vi mad fra selskabskokken - min kone var ikke på forhånd særlig begejstret - men vi havde ikke selv tid til - at lave maden - som vi plejer. Forrreten smagte rigtig godt - den... Se mere

De folk, vi har talt med i firmaet har været positive, engagerede og hjælpsomme. Da vi fik et problem vedr. afhentning af returemballage, fandtes der meget hurtigt en løsning også på dét :-). Maden va... Se mere

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside, hvor man hele tiden kan følge med i hvad kuvertprisen bliver. Bestilte en græsk buffet til 19 personer. Fik, som lovet, en sms med tidspunkt for hvornår... Se mere

Vi bestilte konfimationsmenu og alt var bare iorden. Levering til tiden og meget pænt anrettet på diverse fade. God forklaring til hvad vi selv skulle lave inden maden blev sat på bordet. Rigelig af d... Se mere

1. Catering

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bag Selskabskokken står et team af professionelle kokke og køkkenpersonale med mange års erfaring i cateringbranchen. Selskabskokken leverer kvalitetsmad til livets fester som f.eks. barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage og lignende. Kort sagt til de begivenheder, hvor maden også skal afspejle, at dagen er noget helt særligt. Friske kvalitetsråvarer baseret på tidens madtrends er nøgleordene, når vi tilbereder retterne. På den måde sikrer vi dig og dine gæster den perfekte smagsoplevelse.

Andre kiggede også på

4,4

For meget mad der skulle opvarmes samtidig

Kødet var OK, men for meget af maden var kold og skulle opvarmes, hvilket var næsten umuligt. 3 forskellige slags kød med forskellige ovntider + 2 kartoffelfade, så det var svært at sætte alt varmt på bordet samtidig. Jeg havde regnet med at det meste kom i varmekasser. Kalvestegen blev meget tør da den blev opvarmet

9. januar 2012

Alt i alt en god oplevelse

Nytårsmenu. Forretten bestående af lufttørret skinke med melon: dejlig ret der var bare slet ikke nok af den.
Hovedretter: oksemørbrad fantastisk mør. rigeligt
Unghanebryst krydret med rosmarin og desværre lidt for meget citron, ellers godt. rigeligt
Kalvefilet steg som vildt?, god smag og mør krydret fint, rigeligt.
Tilbehør div.salater og flødekartofler på porrebund med bacon, perfekt. Der kunne dog udover dette savnes en kartoffelbåd eller anden kartoffel og en sauce.

6. januar 2012

ok til prisen og der var rigeligt

Jeg synes maden var ok til prisen og der var rigeligt af især hovedretten. Den kunne måske ha været præsenteret lidt pænere og måske også have været lidt mere spændende.
-Her tænker jeg især på salaten og forretten. Vi havde lidt svært ved at få plads til at få varmet alt maden til hovedretten. Men alt i alt ok.

6. januar 2012

Helt overraskende godt.

Lækker lækker mad, og rigeligt af den. Let at bestille, og maden leveret til tiden. Et ekstra plus er, at alt service efterfølgende bliver afhentet igen, så man ikke selv skal ud og køre med det.
Alt i alt en super oplevelse, som jeg gerne anbefaler. Hele vejen igennem har alting været let og ligetil.

26. december 2011

fantastisk mad

Alle var ovenud tilfredse med maden og ville gerne høre hvor det var bestilt. Det kunne være en ide at lægge nogle visitkort med, som man kan give videre til sine gæster. Jeg bruger jer gerne igen til en anden fest. Alt kød var tilpas stegt.

13. december 2011

alt fungerede perfekt !!

Men madoplevelsen var ikke ophidsede :/||

Selskabskokken-logo

Besvarelse fra Selskabskokken

Hej Henrik!

Tak for din tilbagemelding og vores positive snak i telefonen.
Jeg er glad for at høre, at alt fungerede som aftalt, og at maden smagte godt.
Jeg kan forstå, at I havde forventet en mere eksklusiv oplevelse, og det beklager jeg selvfølgelig meget, ikke var jeres opfattelse. Jeg sender responsen videre til både vores produktudvikler og køkkenchefen, så vi kan vurdere, om der er noget, vi bør ændre på.

Vi ser frem til, at levere til dig igen en anden gang.

Morten Bang
Selskabskokken

Super service fra start til slut

Jeg kan helt sikkert anbefale Selskabskokken, hvis man fx skal holde en større fest eller julefrokost eller lignende. Det var god service fra start til slut: nemt at bestille, sms-påmindelser, levering inden for aftalt tidsrum, komplet gennemgang af al maden... Det var simpelthen bare perfekt. Og så kunne vi bare stille servicet i vores gård og så hentede de det præcist på det tidspunkt, de havde lovet. Ingen problemer overhovedet.
Maden var toplækker, virkelig en succes. Jeg har helt sikkert tænkt mig at bruge Selskabskokken igen, hvis jeg engang får chancen! Kæmpe thumbs-up.

9. december 2011

Superlækket med få rettelser perfekt.

Det var meget frisk og veltillavet. Specielt sild og fiskefillet. Men tartelettfyldet var under al kritik. Megt lidt fyld, men en masse hvid klumpet sovs.
Vi vidste ikke at der ikke var brød med, men det er nok os der har læst forkert.
Tak for mad....

Fantastisk

Det har været en super oplevelse. Maden smagte fantastisk. Jeg vil klart bruge jer næste gang jeg skal ha mad ude fra

perfekt levering , fine produkter

vi fik dejlig, velsmagende mad, fint arrangeret på pæne fade lige til at sætte på bordet. Og det er bare dejligt at få maden bragt og endnu bedre at få servicet afhentet igen for sølle 300 kr.

28. oktober 2011

Mængde, smag, oplevelse - alt var OK

Vi fik maden varmet færdig i ovnen - og det kolde rettet an. Der var kul på, for de forskellige retter skulle helst være færdige til den fastsatte tid. Her var vejledningen fra firmaet en stor hjælp, og vi kunne gå til bords til tiden og nyde den lækre mad.

Middel til godt

Jeg var utrolig tilfreds med servicen da jeg bestilte maden. Personen jeg bestilte hos var meget hjælpsom og svarede på alle spørgsmål jeg havde til ham.
Efterfølgende fik jeg sms'er og mails som bekræftede min bestilling. SUPER! Man får følelsen af at der er styr på det hele.
Mailen med bekræftelsen om hvad jeg bestilte og hvor meget det kostede var også super - Dog skal hjemmesiden opdateres da det ifølge denne kostede 139,- for en 4 retters menu, men hvor vi senere fandt ud af at det i virkeligheden kostede 159,-
Prisen på levering af madvarer er super billigt! også selvom de skulle køre så langt for at levere maden.
Super hjælpsomme mennesker der kom og leverede maden og virkelig havde styr på hvad der skulle gøres med maden og gav nogle gode råd til hvad vi kunne gøre for at få det bedste ud af maden.
Den store skuffelse kom da vi fandt ud af at vi selv skulle skære kødet, tilberede rodfrugterne og varme sovsen op. Det var vi ikke glade for da vi havde regnet med at vi bare kunne tage det hele op og servere. Pludselig skulle vi selv stå med gryder og pander og varme maden op. Jeg kan godt se ideen med det, fordi så er det jo friskt, men det endte med at alle arrangørerne ikke fik noget at spise før alle andre var færdige med at spise og dermed missede den gode stemning over maden. Vi havde regnet med at vi kunne sidde sammen med dem vi havde inviteret og hygge os med dem, istedet fik vi halvkold mad sammen med de andre som var igang med deres desserter. Det var vi ikke glade for da planen med at bestille mad udefra var at vi ikke behøvede at misse noget af aftenen.
Forretten var dog fantastisk! Flot anrettet og smagte super!
Hovedretten var også helt igennem godt, og der var nok til alle, selvom vi frygtede at der var for lidt.
Dessertbuffeten var rigtig fin, isen smagte FANTASTISK, men kagerne var der mange der sprang over.Personligt var jeg dog rigtig glad for lemonkagen(?)
Natmaden var næsten spist op i løbet af natten, smagte meget godt.
Efterfølgende fandt jeg ud af at service beskrivelsen ikke passede helt med det vi havde fået leveret og jeg blev glad da jeg ringede op og jeg fik at vide at jeg ikke skulle bekymre mig så meget om dette, det blev noteret og jeg skulle bare sørge for at jeg skrev ned hvad vi havde fået.
rigtig god kundeservice.

Selskabskokken-logo

Besvarelse fra Selskabskokken

Hej Henriette!

Tak for din tilbagemelding. Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at din tilbagemeldling generelt er så positiv, som den er!
Det vil jeg sige videre til vores køkken, så de kan fortsætte deres gode arbejde.

Hvad angår priserne, kan jeg godt se, at det kan være lidt misvisende, at der ikke står, at det er "FRA"-priser, så det vil vi naturligvis tage op til overvejelse, om vi burde skrive. Det skal dog understreges, at mens man bestiller kan man løbende følge med i priserne, og se, at de ændrer sig, hvis man vælger retter, der er dyrere end dem, vi har forvalgt.

I forhold til jeres skuffelse over, at I skulle varme noget af vores mad, er det noget vi gør opmærksom på, når I bestiller maden ved os, og det står også i den bekræftelse, I modtager kort efter bestillingen. Her står der udførligt, hvordan de forskellige retter skal opbevares og gøres klar til servering.

Vi glæder os til at levere til jer igen en anden gang.

Med venligh hilsen
Michelle Rasmussen
Selskabskokken

Lækker mad

Alt maden smagte dejligt! Og der var mere end rigeligt! Der var gode instruktioner til, hvordan det mad vi selv skulle opvarme igen skulle gøres, så man samtidig kunne være sammen med sine gæster.