Selskabsadvokaterne Anmeldelser 4

2,6

2,6

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Vi kontaktede Advokaterne for at få…

Vi kontaktede Advokaterne for at få juridisk hjælp til vores virksomhed. Allerede fra starten blev vi bedt om at betale et depositum, men vi fik aldrig oplyst et omtrentligt prisoverslag eller en klar forventning til de samlede omkostninger.

Efterfølgende modtog vi regninger på flere tusinde kroner, uden at vi oplevede at få den hjælp eller de resultater, vi havde forventet. Vi følte os ikke tilstrækkeligt informeret om omkostningerne undervejs, og kommunikationen omkring pris og arbejdsomfang var efter vores opfattelse mangelfuld.

Vores oplevelse har desværre været skuffende, da vi har betalt betydelige beløb uden at få den afklaring eller hjælp, vi søgte. Vi håber, at virksomheden fremover vil være mere gennemsigtig omkring priser og forventede omkostninger, så andre kunder kan træffe et velinformeret valg.

!!!Aldrig søg advokat for dit firma dette sted og specielt hvis det en med navnet kevin fra selskabets advokaterne, de tænker mere på pengene end hjælp de suger penge ud uden du får din ret eller hjælp, hvor de efterfølgende siger at de ikke kunne hjælpe.!!!!

1. juni 2026

Useriøs advokatfirma

Firmaet har en fin og tiltalende hjemmeside, der, hvis man er i målgruppen for nogle af deres kerneopgaver, får lyst til at skrive til dem via deres kontaktformular. Jeg beskrev hvilke udfordringer jeg havde i forbindelse med et generationsskifte af min virksomhed og ville gerne hører, hvilke muligheder de kunne tilbyde i den forbindelse. Den eneste respons jeg fik tilbage var et automatisk tilbagesvar med et lille skriv om muligheder, som jeg allerede havde læst. Men det mest fantastiske var at det også blev oplyst at de ville kontakte mig inden for et par dage. Nu er der snart gået 14 dage uden jeg har hørt en lyd. Det er ganske enkelt for dårligt, hvis man er et seriøst firma - længere er den ikke og I skal selvfølgelig ikke bryde jer om at kontakte mig nu.

6. juli 2025