Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Besøg www.selja.dk og find din nye islandske trøje. Vi fører alt indenfor islandsk strik - traditionelle uldsweatre, strikkjoler, uldtrøjer, huer og vanter. Islandsk sweater i mange farver og mønstre. Spændende nyfortolkninger af den islandske uldtrøje fra Farmers Market og Álafoss uldplaider. Alt i 100 % ren islandsk uld.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super professionel og hurtig
Jeg har købt skitøj og min oplevelse af rådgivningen om de forskellige produkters egenskaber og størrelsesvalg fandt jeg meget kompetent. varene havde jeg dagen efter. Svært at gøre det bedre i min bog !
Super service og produkt
Jeg har købt en Reykjahlíd og den er bare fantastisk. Super service - alt gik som smurt:-)
Jeg kan varmt anbefale Selja's produkter og også firmaet:-)
Hilsen Gitte
flot køb . alt l var perfekt, hurtig respons fra jer. flot service.
jeg kan på det varmeste anbefale jeres flotte service , god dialog med jer.
meget flot jakke, dejlig varm, let og god kvalitet.
Service i topklasse
En virksomhed med styr på tingene! Utrolig god og venlig service. Helt bestemt anbefalelsesværdig virksomhed.
Fantastisk hjemmeside
Den bedste hjemmeside for islandske trøjer. Stort udvalg. Let og overskuelig. Top service og meget hurtig.
Super produkter..
Godt udvalg i super produkter.
Rigtig efterårstøj. Eller som nu, sensommer(host!!)
Handler der gerne igen.
/M
Fede varer og god betjening
Jeg har handlet hos Selja flere gange og altid været meget tilfreds. Jeg købte julegaver til familien og det vakte stor begejstring at der fulgte et lille håndskrevet kort med på de håndstrikkede sweatre - en unik gave.
Har siden købt jakker fra cintamani fed kvalitet til rimelige penge.
Fragten er gratis.
No title
Svarer hurtigt retur på e-mails, fik leveret dagen efter bestilling og så er jeg virkelig tilfreds med kvaliteten af den Cintamani jakke, som jeg har købt !
Anbefales.