1. Wellnesscenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Østerbros økologiske parfumeri og sundhedsbutik med farmaceutisk rådgivning.

2,9

Middel

Har idag været til pedicure

Har idag været til pedicure. Man bliver sat op på en høj briks, sørme så om ikke fodbadet også skal stå oppe på brikken. Så temmeligt ukomfortabelt at sidde fuldstændig sammen krummet på brikken fir st få fødderne op i, ganske vanskeligt med korte ben.så lidt skrub og klippet lidt i neglene. Ikke alle negle fik en rensning under neglen, men det blev også gjort meget usystematisk. Der blev ikke slebet for hård hud, så det måtte jeg gøre da jeg kom hjem. Jeg kunne ikke forklare mig omkring dette da hun kun talte engelsk, måske var hun ny, hun var ganske sød, men ikke fulderfaren i dette håndværk, så er 500 kr lige lovligt meget.

19. juli 2022
Selfcareshop-logo

Besvarelse fra Selfcareshop

Hej Marianne, tak for din kommentar. Jeg har talt med din behandler fra igår og jeg kan forstå, at da hun så dine fødder opfordrede hun dig til at gå til en fodterapeut istedet for os. Uden at blive alt for detaljeret, så har fodterapeuter andre redskaber end os så som grovere file og skæreblade. En anden gang så må du endelig skrive direkte til mig info@selfcareshop.dk. mvh Michael

Fik hurtigt leveret forkert størrelse sutter. Skrev en email og fik straks leveret den rigtige størrelse - uden at skulle levere de forkerte tilbage.
Så kan man næsten ikke lade være med at komme forbi med de forkerte sutter....

22. september 2012

Saglig rådgivning og levering til tiden

Jeg har købt vitaminpiller og kapsler med fiskeolie over selfcareshop.dk. Jeg fandt nemt frem til den information jeg skulle bruge til at vælge det rigtige fabrikat. Informationen er skrevet i et let forståeligt sprog, og leveringen foregik uden problemer

28. september 2009

Online shop til mig og min baby

Jeg har købt pleje produkter til mig og min baby. Hjemmesiden giver rigtig god beskrvielse af produkterne, er nem og overskugelig, og har et stort sortiment.
Hurtige til at levere det man har bestilt.

26. september 2009

God service!

Vi har bl.a. købt piller fra Udo's Choice samt cremer af mærket Strivectin. Varerne er altid blevet leveret til tiden - faktisk inden for 24 timer, og der har aldrig været grund til at reklamerer over nogen af varerne.
God rådgivning og perfekt levering.

25. september 2009