En absolut forfærdelig oplevelse Man præsenteres for en masse huer til forskellige priser, der forsøges at bestilles uden store pakker med ubrugelige ting i, men uanset hvor mange gange der pr... Se mere
Bedste Kundservice ‼️den får alle de stjerner der findes. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Huen kom hurtigt og er simpelhen så smuk, utrolig skøn farve 😊 Nu har farfar som er alvorlig kræft syg, fået s... Se mere
Fantastisk service! Lækre produkter og god kontakt mellem medarbejderene hos CL. Seifert og vores gymnasie. Vi føler vi er i gode hænder og vi glæder os til studentertiden med vores flotte huer og vo... Se mere
Modtog min hue i år, og blev virkelig positivt overrasket over hvor lækker kvaliteten var. Bestilte med velour og andre specielle ting, som bare var spot on. Så tak for at gøre studentertiden mere spe... Se mere
En absolut forfærdelig oplevelse
En absolut forfærdelig oplevelse
Man præsenteres for en masse huer til forskellige priser, der forsøges at bestilles uden store pakker med ubrugelige ting i, men uanset hvor mange gange der prøves så ender man med at få pakker tilføjet automatisk.
Derfor ender prisen i næsten det dobbelte og denne form for bondefangeri er direkte ulovligt og meldes derfor!
Hold jer langt væk hvis muligt, er forfærdeligt firma der næsten har monopol og som opfører sig derefter uden hensyntagen til kunder der ikke har andre muligheder
falsk/uetisk markedsføring
C.L. Seiffart vælger at kalde den originale studenterhue fra 1865 for basishuen. KALD DEN NY BARE DEN ORIGINALE! Det er et marketingtrick, i forsøget på, at studenter vælger dyrere huer, med bombastiske navne.

Besvarelse fra Galla
Meget overpriced
Meget overpriced. Min søster skal give en DEL mere for en hue i dag end jeg skulle da jeg blev student. Vi snakker om normale huer uden tilbehør, hvor der er over 1000 kr. til forskel i pris på 7 år. Man bruger den jo kun i en uge, og så er den bare en mindegenstand. Det er godt nok for groft.
Og deres blå bog er derudover også stedet med det dobbelte i pris.
Min Kokarde og Rosette var faldet af…
Min Kokarde og Rosette var faldet af her til et af de sidste studentergilder jeg var på
jeg skrev til dem i weekenden og fik allerede svar dagen efter og i dag har jeg lige modtaget det
Super service stor ros til C.L. Seifert for hjælpen
Fantastisk kundehåndtering hele vejen…
Fantastisk kundehåndtering hele vejen rundt!
Blev virkelig positivt overrasket over…
Blev virkelig positivt overrasket over kvaliteten af huerne. Kan klart anbefales at købe herfra!
Modtog min hue i år
Modtog min hue i år, og blev virkelig positivt overrasket over hvor lækker kvaliteten var. Bestilte med velour og andre specielle ting, som bare var spot on. Så tak for at gøre studentertiden mere speciel!
Findes ikke bedre
Mig og min klasse har hele vejen igennem været mere end tilfredse med både produkterne og servicen fra C.L. Seifert. Der har ikke været en finger at sætte på noget. Der var altid hjælp at hente, hvis der dukkede spørgsmål op. Helt fantastisk og kan klart anbefales!
Tøj fra SHEIN er bedre kvalitet end…
Tøj fra SHEIN er bedre kvalitet end deres huer…
Forfærdelige oplevelser
Har kun haft dårlige oplevelser med dette firma. 8 ud af 22 studietrøjer gik der hul i efter en uges normalt brug. Flere af bukserne gik der også hul i. Der manglede en blå bog til en elev, men det er åbenbart for sent at printe en ny, så det var bare ærgerligt. Havde man et valg til at fravælge dyre, dårlige CL Seifert, så havde jeg gjort det.
!!! :(
Jeg synes, at det er for dårligt, at I ikke informere elever om, at ikke alle jeres huer findes i halve størrelser. Det gør, at mange er nødsaget til at vælge de håndsyede modeller - fordi de ikke prøvede andre end halve størrelser ved hueopmåling.
Det er selvfølgelig acceptabelt, at de maskinsyede huer ikke laves i halve størrelser... Men det er ikke i orden, at I ikke fortæller dette!
Jeg er dybt skuffet over behandlingen…
Jeg er dybt skuffet over behandlingen fra cl seifert....
Min klasse og jeg går på Frederikssund gymnasium, hvor vi kun har haft dårlige oplevelser med cl seifert. Først og fremmest har de ikke været særlig imødekommende over for vores huerepræsentanter, og har nægtet at give information fordi de ikke måtte blive lukket ind til diverse møder for eleverne. Jeg synes det er dybt røstende den behandling de giver så dårlig en service... Dernæst har vi bestilt vores huer i september, så vi har ringet og hørt dem ift. hvornår vi kan forvente at modtage dem. Svaret lød at de ikke vidste det, men at vi senest får dem i uge 22. Jeg synes virkelig at det er for dårligt, fordi så har det næsten taget et år før vi modtog vores varebestilling.
Udover dette har vores huerepræsentanter gjort klart for cl seifert og årgangen under os, at dette ikke skulle ske for næste hold. Nu har vi lige fået at vide at årgangen under os heller ikke måtte blive lukket ind til deres møde omkring studenterhuer... Jeg er dybt rystet, og jeg anbefaler ikke cl seifert til nogen.
Frederik Mailund, 2. HF Frederikssund Gymnasium
Dårlig kommunikation og ekstrem lang…
Dårlig kommunikation og ekstrem lang ventetid!!!
Det kan ikke være rigtigt at en hel klasse skal vente i over 6 måneder uden nogen form for information. Vi fra Frederikssund gymnasium, har op til flere gange henvendt os til C.L. Seifert, men har KUN modtaget dårlige undskyldninger i retur. Det er simpelthen for dårligt og på ingen måde acceptabelt! Helt generelt virker C.L. Seifert som et korrupt firma, der bare vil skovle penge fra unge studerende. Lad vær med at handle fra dette firma! Det vil kun resultere i en dårlig oplevelse...
Utrolig dårlig service og kommunikation
Utrolig dårlig service, som huerepræsentant for ens klasse får man INGEN information, omkring noget som helst, og ender med at fremstå som en idiot.
Når man skriver til firmaet for at få mere information, får man svaret at "det kan vi desværre ikke gøre noget ved". Og skriver man omkring hvornår man kan forvente en levering af ens hue, får man svaret "I kan forvente dem senest uge 22".
Klassens huerepræsentanter kom ikke med til NOGEN møder omkring huerne, da CL.Seifert, ikke kontaktede dem i ordentlig tid. Derfor fik de kun den sparsomme information der var til hue-opmålingen, hvor folkene fra C.L. Seifert, var mere interesseret i at fortælle om de damer de havde scorret i deres studentertid, at firmaet har et konge mærke, der sikrer god service (hvilket ikke er tilfældet), og man kan købe en hat, som prins Henrik havde på til 23.000 kroner,men man fik ikke meget information, som faktisk kunne bruges til noget!
Det virker som om at firmaets holdning til andre uddannelser end STX, er at de ikke er den rigtige uddannelse, og derfor fortjener dårligere service.
Dårlig kundeservice m.m.
Dårlig kundeservice, igen igen. Vi har haft en sag kørende med C.L. Seifert siden september 2018 ang. vores huer og deltagelse i huemøder. Den dårlige service vi har modtaget fra C.L. Seifert fortsætter.
I starten af hele den her sag var der problemer med rabatter, deltagelse af informationsmøder m.m. Det kom så langt ud at vi havde stærke overvejelser om at skifte leverandør, og få fremtidige HF klasse på samme spor, så der ville være et boycot at levering fra C.L. Seifert, da deres behandling af ALLE HF elever på vores skole er forfærdelig og slet ikke fortjener en stjerne overhovedet.
Vi fik rettet lidt op på det, for en kort stund men nu er servicen simpelthen faldet igen. Første gang vi havde problemer med dem, tog vi til anmeldelser igen, for at dele vores side af den her sag hvor der blev "bestukket" lidt med priserne på huerne samt et løfte på bedre service, hvis vi valgte at fjerne/ændre vores anmeldelser.
Vi har prøvet at få kontakt med vores kontaktperson inde på C.L. Seifert ang. levering af hue og fremtidige møder med vigtig information, som vi skulle have deltaget i. Uden held, da det eneste svar vi modtager er "Det er ikke vores problem, vi har ikke noget info omkring jeres huer"
C.L. Seifert har vist sig at være pengegriske, ikke serviceminded, fuldkommen ligeglade med HF-elever og bare virkelig ubehøvlede. Jeg vil råde fremtidige HF-elever til ikke at bestille fra C.L. Seifert, men i stedet ABC-gruppen, da vores parallelklasse har fået fabelagtig service fra dem. Vores parallelklasse lærte hurtigt af vores fejl, da vi havde nået at bestille og betale for vores huer inden den dårlige service begyndte.
God service - 100% tilfredshed!
God service og professionel vejledning.
Janne har gjort oplevelsen hos C.L.Seifert, ikke kun nemmere men også en del federe!
- Hueudvalgsrepræsentant :D
Super dejligt kundeservice
Super dejligt kundeservice. Mange virksomheder kunne lære noget af jer.
Min æske var i stykker og inden 24 timer kom en ny æske med de ting jeg manglede.
Hvis man kunne give million stjerner vil jeg give jer uendelig mange stjerner.
Sara Selsmark
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg er en del af hue-udvalget på min skole og det har været så fedt at samarbejde med C.L Seifert og ikke mindst fantastiske Janne! Kan kun anbefales!
Fantastisk service
Fantastisk service! Super god og nær oplevelser. Jeg føler virkelig at hver enkelt elevs behov bliver tilgodeset. Super god vejledning fra Janne, som altid står klar med et smil og en hjælpende hånd! TAK
Tak til Janne CL Seifert
Jeg er en af eleverne der har været repræsentant for huer igennem cl Seifert og det har været en helt igennem super oplevelse indtil videre. Og kan klart anbefale dem til andre med hånden på hjertet. Super god vejledning fra Janne med det hele og det har været dejligt overkommeligt og god service. Tak for det hele - André Martinsen