1. Kosmetikproducent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SEACRET™ was born from a burning desire to create cosmetic products with therapeutic and healing powers. We found our ingredients in the materials extracted from the Dead Sea and we offer a wide variety of exceptional skin care products.

4,7

Købte i Budapest.

Jeg kan lide at prange om prisen.De har dygtige sælgere og ja lidt pågående. Men er man ligeglad med det. Kan man få prisen ned. Og jeg oplever en god creme. Der dufter godt og som gør huden blød .jeg vil igen købe hos dem hvis jeg kan få prisen ned .så den passer mig. Bestemt en sjov oplevelse. Men kan i ikke lide at prange om prisen .så gå langt uden om dem .

2. marts 2022

Pågående sælger.

Pågående sælger, men godt produkt.

Jeg har en ven, der er jøde. Hun introducerede mig for et produkt med mineralsk salt til hænder og til fødder.

Jeg har prøvet at finde produktet flere steder. Så jeg blev glad for at se det i Fields, men sælgeren, der kntaktede mig var FOR pågående.

Prisen fejler ikke noget. Der er ikke noget andet produkt, der er så godt. Det er den eneste salt, der plejer mine hænder så godt.

12. februar 2020

Købte for 4-5 år siden deres negle kit…

Købte for 4-5 år siden deres negle kit til kæresten... udentvivl det mest geniale produkt ever. Det er stadig som nyt.. utroligt slidstærk fil og buffer klods... har givet det som gave til flere siden, og de elsker det.

Jeg ser flere har problemer med deres cremer, men dem har vi ikke prøvet. Men deres neglesæt: utroligt!

29. november 2019

Positive og dygtig sælger

Mit barnebarn og jeg var i Budapest den 13-17. november 2018.

Vi mødte Petra en rigtig sød, flink og dygtig sælger.
Vi aftalte også at komme dagen efter, hvor vi fik gratis fishspa.

Jeg købte nogle af deres produkter og fik en masse ekstra med uden beregning.

Vi fik en rigtig god behandling,

29. november 2018

Sælger i verdensklasse..

Dyre produkter og en sælger der er fremme i skoen. Det lyder bekendt, og det er også sandt. Sælgeren var i verdensklasse, som en sælger skal og kan være, kunne sit materiale og var god til at fange vores opmærksomhed med sine produkter. Her er en forretning som sælger sine produkter og hvor sælgerne tror på produkternes egenskaber. Jeg ser det ikke som en dårlig ting, for det er fantastiske produkter. Jeg endte med deres neglesæt, og det er ikke sidste gang jeg køber deres produkter.

14. oktober 2018

FY for en aggressiv sælger

FY for en aggressiv sælger. Mystiske rabatter og shyy hemmelige tilbud om flere rabatter ved køb via medarbejderens konto. Det lykkedes mig dog at komme derfra uden køb. Sætter aldrig mine ben der igen. Måske produkterne er gode nok, men salgsmetoderne stinker!!!!
Nul stjerner ville have passet bedre.

21. september 2018

De sælger sand i Sahara

De sælger sand i Sahara og jeg er faktisk rystet over at Fields og Fisketorvet tillader det. De lyver og de snyder. Jeg og mine veninder købte desværre nogle produkter og det hele gik først op for da vi kommer hjem og jeg tjekker firmaet. Jeg lider rigtig meget af eksem og kan ikke tåle olie i mit ansigt, hvilket jeg også fortalte den meget frembrusende israelske sælger, som bor i USA. Alligevel solgte hun produkter med olie til mig. Nu har min mand lige brugt en time på at diskutere med om at få pengene igen hvilket lykkedes til sidst. Men de påstod at jeg havde fået 3 produkter for 675 kr og ikke kun 2. Da hun solgte de til mig kostede de hver 600-700 kr., men jeg fik altså 2 produkter for 675 kr. På bonen står der ikke hvad og hvor meget. Heldigvis var vi 4 sammen.
Hold jer laaaaangt væk fra dette firma, det minder om en eller anden bazar i en bananrepublik, hvor man også prutter med prisen.

5. september 2018

Allergi fremkalende og miljøbelastende

Kan kun være enig - Hold jer væk fra deres butikker.. Udover deres beskidte salgs metoder, så testede jeg en af deres ansigts creme med kemi luppen fra Forbrugerrådet TÆNK og produktet var både allergi fremkalende og miljøbelastende

29. april 2018

Hold jer væk..

Hold jer væk..
Jeg faldt i fælden og købte 3 af deres produkter.
Det var først da jeg gik der fra jeg tænkte over hvor skummelt det egentlig var, men om alt andet brugter jeg produkterne og jeg fik en allergisk reaktion på dem. jeg kontaktede dem over facebook og der kom også svar efter et par dage. De spurgte efter kvitteringen som jeg desværre havde forlagt, men de ville undersøge sagen med oplysningerne om hvilken butik og hvilket tidspunkt jeg havde købt produkterne. Jeg skrev til dem 5/2-18, da svarede mig 13/2-18 med at de ville undersøge sagen. jeg skrev efter en update 25/2-18 og har stadig intet hørt..

21. marts 2018
Seacret-logo

Besvarelse fra Seacret

Hello!
We are very sorry to hear about your experience using our products.
Most of our retailers are independent resellers and we have little control over their policies, pricing, sales methods staffing, and customer advise.
Please allow us to check the status of your complaint with our EU team.
Best regards,
Seacret

Svindel, bondefangeri og trusler hvis man ikke magger ret

Da det desværre ikke er muligt at komme videre i denne anmeldelse uden at give point, bliver jeg nød til at give 1... De fortjener INGEN
Købt en ansigtsbehandling (som jeg har gjort mange gange) og ydermere brugt flere tusind kr. I butikken.
Dd været der og har optjent gavekort på 149,- samt havde et andet gavekort på 300,-
Ville købe vare for de 449,- men det kunne ikke lade sig gøre uden at skulle betale kontanter også. Endte med at få en håndcreme med for de 149;- som viste sig ikke var “lovligt” at give mig.
Eftersom det ikke er min skyld varen blev udleveret til denne pris siger jeg, at det ikke er mit problem det er udleveret.

Da jeg forsøger at bruge gavekortet på 300,- viser det sig at jeg skal give dette for den udleverede håndcreme - hvilket jeg nægter - bliver nu TRUET med at de sender bud efter vagten!!
Det er ikke første gang denne forretning bundefanger deres kunder. Har veninder der har prøvet det samme.
Derfor - HOLD JER LANGT VÆK fra denne forretning... de lover en masse, men ingenting holder... og de “gavekort” der gives kan IKKE bruges uanset om du køber noget eller ej. 🤬😡🤬
Du får gavekort som du alligevel ikke kan bruge
BUNDEFANGERI - FØJ FØJ
Sætter ALDRIG mine ben der igen - og det efter at have lagt flere tusinde kroner der....

7. marts 2018

Super god service

Super god service, kunne ikke blive bedre. Fantastiske medarbejdere som som ikke dømmer. Produkter er 12 ud af 10.
Om jeg anbefaler det? Ja.

18. januar 2018

HOLD JER VÆK!! ren fup & fidus..

Mit råd til jer der overvejer at handle hos Seacret!!
Blev desværre lokket ind i deres butik, hvor en sælger ville vise mig en neglefil af en art.. Da jeg fortalte hende, at de 500,- for sådanne et sæt med fil, olie og en creme, var alt for dyr til en studerende, vise hun mig hen i et hjørne da hun havde noget bedre og billigere.. Dum som jeg var gik jeg med derover, hvor hun forsikrede mig i at produkterne var yderst allergivenlige og kun bestod af mineraler fra the dead sea, så jeg kunne sagtens tåle dem, selvom jeg er allergisk for det meste..
Jeg gav mig desværre, og hun testede sin ansigt scrub på mig, og kort tid efter havde jeg knaldrøde og kløende kinder.
Dette fik ingengang til, at stoppe sit forsøg på at sælge.. Næ him forsøgte alverden tricks og "rabatter" for at få mig til at købe hendes ansigt scrub til 990,- jeg kunne indda få 50% på købet og pengende retur hvis jeg ikke kunne lide scrubbed, men hvis jeg kunne skulle jeg komme tilbage og betale de sidste 50% og fuld pris for den næste, så rabat kunne man jo ikke tale om..

Derudover er der ingen priser på varerne, og det virker til at sælgerne er provisions lønnet, da de er meget nærgående..

Er glad for at kæresten ikke købte noget til mig, selvom sælgeren selv der var meget nærgående..

15. december 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (59 anmeldelser)