HOLD JER VÆK!! ren fup & fidus..
Mit råd til jer der overvejer at handle hos Seacret!!
Blev desværre lokket ind i deres butik, hvor en sælger ville vise mig en neglefil af en art.. Da jeg fortalte hende, at de 500,- for sådanne et sæt med fil, olie og en creme, var alt for dyr til en studerende, vise hun mig hen i et hjørne da hun havde noget bedre og billigere.. Dum som jeg var gik jeg med derover, hvor hun forsikrede mig i at produkterne var yderst allergivenlige og kun bestod af mineraler fra the dead sea, så jeg kunne sagtens tåle dem, selvom jeg er allergisk for det meste..
Jeg gav mig desværre, og hun testede sin ansigt scrub på mig, og kort tid efter havde jeg knaldrøde og kløende kinder.
Dette fik ingengang til, at stoppe sit forsøg på at sælge.. Næ him forsøgte alverden tricks og "rabatter" for at få mig til at købe hendes ansigt scrub til 990,- jeg kunne indda få 50% på købet og pengende retur hvis jeg ikke kunne lide scrubbed, men hvis jeg kunne skulle jeg komme tilbage og betale de sidste 50% og fuld pris for den næste, så rabat kunne man jo ikke tale om..
Derudover er der ingen priser på varerne, og det virker til at sælgerne er provisions lønnet, da de er meget nærgående..
Er glad for at kæresten ikke købte noget til mig, selvom sælgeren selv der var meget nærgående..
15. december 2017