Jeg har bestilt nogle ting fra dem for…
Jeg har bestilt nogle ting fra dem for 3 måneder siden og har ikke fået dem endnu og hver gang jeg snakker med dem så siger de jeg får dem den her uge
Hurtig ekspedition, nøjagtig det jeg bestilte, passer til det jeg skal bruge det til,
Nem tilgængelig hjemmeside
Jeg har helt tilbage 27/3-2023 bestilt Vindskærme til min Peugeot 208 5 døre fra et svensk firma SC-Styling - som skulle leverer Vindskærme til Peugeot 208 5 døre, som viser sig ikke kunne levere min bestillingen fair nok, har har den 6/6-2023 afbestilt min ordre og de har åbenbaret svært ved, at tilbage betal mit Tilgodehavende restbeløb på 490 Kr. De penge vil SC-Styling først overført fra den 11 juli 2023, så jeg tror jeg aldrig vil få min penge tilbage fra SC-Styling. Så nej jeg vil ALDRIG anbefalede SC-Styling, da jeg følger at SC-Styling er et svensk FUP Firma, så heller betale lidt ekstra hos et dansk firma, der er man altid sikkert på man får sine vare. SÅ PAS PÅ med at handle hos SC-Styling
Fantastisk god service! Hurtige og effektive! Når man pludselig står med en uforudsigelig udgift til dæk og afmontering, kommer de hurtigt på banen og vil hjælpe med en meget fair pris. Ikke sidste gang herfra!
Rigtig god service, jeg blev venligt modtaget
og det gik hurtigt. De havde en løsning på mit problem med hjulet, som fungerer super godt til en god pris.