Scribd Anmeldelser

4.248

1,2

Elendig brugeroplevelse og ubrugeligt, Jeg fandt et dokument på Scribd, som jeg gerne ville læse, men ellers uinteressant websted. Ærgrer mig over at jeg oplyste mit kortnummer. De gav ingen advarsel... Se mere

Jeg skal downloade en manual i lover på jeres side hvis jeg i får min email addresse kan jeg gøre det gratis .den får i ,.bagefter ber i om mit kredit kort nummer det kalder jeg tids tyveri Og forsøg... Se mere

Så er vi her igen. Dårlige anmeldelser er åbentbart firmaet scribds eneste kommunikationsform. Jeg skrev for næsten en uge siden en dårlig anmeldelse på baggrund af at Scribd har oprettet et abonnem... Se mere

Havde aldrig hørt om Scribd før de begyndte at trække penge fra min konto. Jeg aner ikke hvordan i har fået mine kontaktoplysninger, men jeg forventer at se mine penge igen. Tak for ingenting. Jeg tje... Se mere

1. Softwarevirksomhed

Explore over 170 million documents and counting from a global community of users. Find and upload text on every topic and niche, including research papers, official government documents, user manuals, and more! Our monthly subscription starts at just $11.99 USD and automatically renews unless the subscription is canceled at least 24 hours prior to the next billing date. A Scribd monthly subscription also includes access to Everand (ebooks, audiobooks, and more) and SlideShare (presentations and professional content). Please visit our Help Center for answers to frequently asked questions and the option to connect with our support team for further assistance: https://support.scribd.com/hc/categories/360005188511

Dårlig

4 t anmeldelser

(4.248)

Føler mig snydt

Jeg havde for flere måneder opsagt min abonnemt men de bliver ved med at trække fra min konto. Hvad gøre jeg.

1. april 2023

Besvarelse fra Scribd

Hej, vi beklager enhver forvirring eller frustration. Det lyder som om du kan have et aktivt abonnement hos os, da vi ellers ikke kan opkræve betaling. Vores supportteam er klar med annullering og giver eventuelle skyldige refusioner. Indsend venligst en billet ved at bruge linket: bit.ly/social-support-help
Hvis du allerede har en billet, bedes du opdatere din anmeldelse med billetnummeret, så eskalerer vi din sag. Tak! -FC

Trækker penge efter ophørt abonnement

For tre dage siden: modtog "Your cancellation confirmation" email.

I dag: blev trukket for endnu en måned.

31. maj 2023

Hej Jakob,
Kontakt venligst vores team direkte med linket - http://bit.ly/social-support-help - så vi kan hjælpe dig med at løse dette problem. Tak! -FP

Til alle som føler sig snydt:

Det ER muligt at annullere abonnementet, det kræver at man scroller lidt ned under et af de første skridt for at "confirmere" at man vil udmeldes. Jeg var nødt til at give en stjerne, fordi anmeldelsen muligvis ikke ellers bliver set.

26. november 2022

Besvarelse fra Scribd

Tak, fordi du informerer os! Vi beklager de problemer, du har haft med at opsige dit abonnement, men vi er glade for, at du har været i stand til at navigere i opsigelsesprocessen. Vi arbejder på at forbedre vores kundeoplevelse, når det kommer til at opsige dit abonnement. Vi videresender din feedback til ledelsen, og vi har en vejledning om, hvordan du opsiger abonnementet, tilgængelig på vores kundeservice-supportbibliotek for alle brugere, der har brug for hjælp. Se den her: https://bit.ly/3gxxTVT og opdater venligst din anmeldelse, hvis vi kan hjælpe dig yderligere. Vi håber at kunne forbedre vores kundeoplevelse og TrustScore med vores forbedrede tjenester. -EC

Jeg er vild med Scribd

Jeg er vild med Scribd. Der er så mange bøger på abonnement, jeg ikke kan få andre steder. Rigtig mange amerikanske bøger, jeg ellers ville skulle købe. Jeg får rigtig ud af mit abonnement, som jeg har haft i over to år nu.

24. november 2022

De snyder i høj stil!!

De snyder i høj stil!!! Jeg har sat min abonnement på pause fordi jeg kunne ikke slette kontoen. I dag fik jeg besked at abonnementet gennemføres i oktober. Jeg kan slet ikke slette min konto...mega dårlig oplevelse, de tager bare penge fra min konto og jeg kan ikke slette selv kontoen, jeg kan ikke selv stoppe det!!

19. september 2022

Besvarelse fra Scribd

Hej Maria, vi beklager eventuelle problemer her. Vi hjælper mere end gerne med en annullering og refusion for dig. Vi bliver nødt til at forbinde dig med vores supportteam direkte for yderligere hjælp, så opret venligst en billet her: https://scr.bi/assist
Når dette er gjort, vil en specialist straks følge op for at hjælpe. Tak! -VG

Har allerede opsagt min konto én gang

Har allerede opsagt min konto én gang. Og har uden at bemærke det, betalt 6 måneder mere. Meget dårlig oplevelse!

8. juni 2022

Besvarelse fra Scribd

Vi undskylder for enhver forvirring! Vi har fundet en konto under e-mailen kr**********kirk@*****.com (redigeret af sikkerhedshensyn) og kan bekræfte, at den ikke blev annulleret før efter din seneste betaling var forfalden, hvilket er grunden til, at du blev faktureret.

Du skal dog ikke være bekymret! Jeg har refunderet din sidste betaling i henhold til vores tilbagebetalingspolitik og sørget for, at abonnementet er annulleret. Hvis købet stadig var i en "afventende" tilstand på dit kort, vil det simpelthen forsvinde; ellers skal du give op til en uge til at tilbagebetalingen bliver klaret.

Din gratis Scribd-konto forbliver aktiv, så du vil stadig kunne dele dokumenter og bruge Scribd's gratis funktioner. I nogle tilfælde kan fulde versioner af dokumenter, der er tilgængelige på Scribd, kun være synlige for Scribd-abonnenter.

Hvis du beslutter dig for at købe et abonnement i fremtiden, kan du til enhver tid annullere det via dine kontoindstillinger. Når du opsiger dit abonnement, sørger vi for, at det forbliver aktivt indtil udgangen af den aktuelle periode, som du har betalt for, men vi vil ikke fakturere dig igen. Vi har mere detaljerede instruktioner i vores hjælpeemne "Sådan opsiger du dit abonnement". (https://bit.ly/3gxxTVT)

Alt det bedste for resten af din uge, og lad mig vide, hvis der er andet, jeg kan hjælpe dig med! -EC

Fupmagere!!

rigtig dårlig oplevelse. Jeg kan slet ikke se mig selv som medlem af denne hjemmeside i mine account informations men der er blevet trukket penge fra mit konto hver måned for de sidste 6 måneder. Jeg forstår slet ikke hvordan jeg kan opsige mit abonnement når jeg slet ikke er medlem. Fulstændig fup!

23. september 2021

Besvarelse fra Scribd

Hej Sadia, mange tak fordi du gjorde os opmærksom på dette. Vi beklager de problemer, du har oplevet. Hvis du stadig bliver opkrævet, kan det betyde, at du måske har en dobbeltkonto, der er oprettet med en anden af dine e-mailadresser. Dette ville forklare, hvorfor du ikke kan se dig selv som medlem, men vi undersøger gerne dette nærmere. Opret venligst en supportbillet hos os via dette link https://scr.bi/assist, så vi kan give dig et svar inden for 48 timer. Tak! -AR

Elendig service

Elendig service, når du kommer til udmeldelse. Jeg har nu igen prøvet at melde mig ud og jeg håber det denne gang lykkedes.

17. juni 2021

Besvarelse fra Scribd

Hej Henrik- Du kan finde detaljerede instruktioner om, hvordan du opsiger dit abonnement her: http://bit.ly/2Cmx4Mp. Hvis du har brug for yderligere hjælp, bedes du indsende en billet via dette link https://scr.bi/assist, så din anmodning eskaleres direkte til min indbakke. Tak! -RW

En øv oplevelse

For ca. 4 måneder siden, vi jeg inde for at ville stoppe det abonnement jeg havde, Det blev stoppet MEEEN trækningerne på min konto fortsætte. jeg gik derfor igen ind og slettede mine betalingsoplysninger - abonementen var afmeldt, MEEN fortsæt blev der hver måned trukket penge fra min konto. Jeg har nu af flere omgange sendt mail til support, men endnu intet svar....... HVAD SKAL JEG GÆRE FOR AT I STOPPER MED AT TRÆKKE PENGE PÅ MIN KONTO. på min konto lige nu står der bare at jeg ikke har noget aktivt medlemskab, det har der stået nu i 4 måneder - men i trækker stadig penge hver måned og svare ikke på mine mail???? - jeg håber via dette, nu endelig at få jer i tale.

Hej Igen
Tak for jeres svar, de første 2 mails jeg sendte ( via jeres hjemmeside ) fik jeg ingen bekræftigelse på, det gjore jeg dog, på den sidste som næsten lige er sendt: support ticket #3099597

den sidste trækning på min konto i har lavet har et ref. nr: 0001290585

Jeg håber MEGET at i nu stopper med at trække flere penge.

8. januar 2021

Besvarelse fra Scribd

Hej Signe. Tak fordi du gjorde opmærksom på dette, og vi beklager virkelig forsinkelsen i at vende tilbage til dig. Vores generelle supportteam støder på et stort antal anmodninger i løbet af denne periode, og vi ville være glade for at få din supportbillet eskaleret, så den kan modtage et hurtigere svar.

Kan du venligst opdatere denne anmeldelse, så den inkluderer dit support-e-mail-nummer, så vi kan spore dette i vores system? Når vi har disse oplysninger, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Tak!

OPDATER:

Tak fordi du angav dit billetnummer - jeg har svaret dig for bedre at kunne betjene dig. Svar på min e-mail og fortæl mig der, hvis du har flere spørgsmål. Tak for nu, tak for at du reagerede her og have en dejlig dag!

Vær opmærksom

Vær opmærksom på at man skal igennem flere steps for at afmelde prøveperioden! Jeg er desværre blevet trukket for abonnement efter at jeg “troede” at jeg havde fået det afmeldt.. Synes det er en ærgerlig forretningsmodel at forsøge at fastholde kunder på den måde. Kan ikke anbefales til andre efter denne oplevelse.

24. december 2020

Besvarelse fra Scribd

Hej tak, tak for at nå ud! Vi beklager al forvirring omkring dit Scribd-abonnement og vores annulleringsproces. Vi har faktisk en detaljeret, trinvis vejledning om, hvordan du opsiger dit abonnement i vores Hjælp her: https://bit.ly/2UpEyYF

Vi hjælper mere end gerne med en aflysning og refusion for dig, så brug dette link til at oprette en billet hos os, og en specialist følger ASAP op for at få dette løst: https://scr.bi/assist

Ikke-eksisterende support.

Jeg kan til nød forstå hvis man ikke gider bruge tid på kunder der melder sig ud. Men jeg har nu gentagne gange prøvet at opdatere mit kreditkort og hver gang fået: "Your card could not be processed. Please try again" og 3 henvendelser til support har ikke givet andet end standard emailen med tak for din henvendelse, vi vender tilbage snarest.......

Det lyder godt når svaret fra firmaet lover hurtig hjælp. men det eneste reaktion jeg får er at min billet efter et par dage bliver mærket "solved", uanset om jeg mailer til "support" eller "help"

15. juni 2020

Besvarelse fra Scribd

Tak for din kommentar - Jeg er så ked af, at du har problemer med at tilføje dine betalingsoplysninger, og jeg undskylder også vores forsinkelse af svaret! Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du huske at sende besked til help@scribd.com og opdatere her med dit billetnummer. En specialist vil hjælpe dig så hurtigt som muligt. Tak!

PAS PÅ

PAS PÅ - siden er en abonnements-ordning, hvor du efter prøveperioden automatisk skal betale hver måned.
Jeg meldte mig ud samme dag som jeg oprettede min konto hos Scribd - alligevel trak firmaet kontingent en måned efter.
Når man melder sig ud på hjemmesiden bliver man spurgt 4-5 gange om man virkelig ønsker at melde sig ud - og der bliver ikke gjort noget stort nummer ud at at vise, hvor man skal klikke for at bekræfte.
Det er virkelig bondefangeri.

25. juli 2019

Besvarelse fra Scribd

Undskyld for problemerne, et medlem af vores supportteam kan bestemt hjælpe dig med dette! Send os en e-mail på help@scribd.com, opdater derefter din anmeldelse med dit billetnummer, og et medlem af vores team vil snart kontakte dig. Tak!

Efter adskillige forsøg på at afmelde…

Efter adskillige forsøg på at afmelde medlemsskab fortsætter opkrævning af månedligt gebyr. Det er umuligt at afmelde medlemsskab og betaling fra denne hjemmeside. Pas på og meld ikke ind da du ikke kan komme fri igen. Hjemmesiden er ikke anvendelig til at framelde medlemsskab.

Efterskrift: Efter direkte kontakt pr. mail til firmaet er det lykkedes at framelde medlemsskab og få penge retur fra seneste opkrævning.
Det er dog min konklusion at det fra hjemmesiden er særdeles svært at framelde medlemsskab.

25. januar 2019

Besvarelse fra Scribd

Hej Niels -Jeg er ked af at høre om dit problem med at afmelde dig, men jeg er glad for at vi kunne gøre det rigtigt med dig og refundere dine penge. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på help@scribd.com. Tak skal du have!

Hvilken forfærdelig hjemmeside.

Hvilken forfærdelig hjemmeside.
Meget vildledende, jeg ønskede bare at læse et dokument så naturligvis udfylder jeg de ønskede informationer. Finder nu ud af det er en abonomentsordning, hvilket gør jeg står med et betalt medlemskab for en måned jeg ikke kan bruge til noget. Uacceptabelt og forfærdeligt websted.

13. januar 2019

Besvarelse fra Scribd

Hej - Jeg er ked af at høre om dit uventede gebyr. Venligst send os en mail til help@scribd.com, og vi vil helt afbestille dit abonnement og udstede en refusion. Tak skal du have!

Hello - I'm sorry to hear about your unexpected charge. Please email us at help@scribd.com and we will absolutely cancel your subscription and issue a refund. Thank you!

Meget omfattende indhold til en meget rimelig pris

Meget omfattende indhold - selvfølgelig mest på engelsk. I mine øjne faktisk også en gunstig pris i forhold til hvor meget man faktisk får adgang til. Det er ikke uvæsentligt at brugere kan dele dokumenter. Her kan man være heldig at finde virkelig mange gode ting. Selv har jeg fundet virkelig mange gode ting til sprogundervisning, både audio og pdf.

3. oktober 2018

Besvarelse fra Scribd

Hej Lars - Mange tak for dine venlige ord! Hvis du nogensinde har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på help@scribd.com. Tak skal du have!

Vis anmeldelser på alle sprog. (4.248 anmeldelser)