Jeg har købt et læderarmbånd som jeg er godt tilfreds med. Scottberry holder hvad de lover når de siger at det tager imellem 2-3 dage at få leveret varen.
Bestilte manchetknapper til gave. Modtog aldrig ordrebekræftelse, ej heller på mail efter forespørgsel. Jeg vil gerne returnere varen da de ikke lever op til pris og forventninger. Der var ingen ret... Se mere
Neckwear oplyser på deres hjemmeside at pakken leveres indenfor 2-4 hverdage hvis det sendes via DAO. Nu er der gået 6 hverdage og fortsat ingen pakke og ej hellere nogen track & trace oplysninger.... Se mere
Perfekt service. Efter at have kigget lidt rundt her på trustpilot blev jeg i tvivl om min ordre overhovedet ville nå at komme til d. 12. Februar. Jeg kontaktede firmaet (Johan) og de hjalp og... Se mere
Scottsberry is a one stop shop for men's accessories. By designing and manufacturing the products without intermediaries, we can offer high quality products at competitive prices.
Bangardsgatan 6, 58277, Linkoping, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig levering - Venlig support via e-mail, som i øvrigt gik rigtig hurtig!
En top præstation og varen var af top stand med super indpakning, hvor der ingen risiko for at det kunne gå i stykker var.
Stort udvalg og fin service.
Bestilte torsdag og havde pakken i postkassen allerede fredag.
Gode priser samt hurtig levering (bestilte mandag formiddag og modtog pakken i postkassen onsdag i samme uge).
Vil anbefale siden, trods de mange oversættelsefejl på siden.
En af mine venner og jeg købte to ure derinde fra. Tror vi gav ca. 700 kr. for hvert ur. Urene var samme model, men forskelligt design. Leveringen og betalingen gik fint, og det er jeg tilfreds med. Men efter en uge gik min vens ur i stykker, da der var en split som hele tiden faldt ud. Jeg var tilfreds med mit køb, men der gik ikke længe før mit også gik i stykker, da glasskiven bagpå uret uden årsag faldt af.
Det kan selvfølgelige være uheld, men at det sker for os begge er lidt mærkeligt.
Leveringen på hjemmesiden er fin og troværdig, men kvaliteten er ringe.
Jeg manglede lige et par advents gaver i sidste og fandt dem her. Masser af lækre ting til gode priser, levering og service er helt i top.
Fik lige et par ideer mere så jeg tror lige jeg bestiller et par julegave også :)