1. Uddannelsesinstitution

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Den officielle side for Scientologi Kirken Danmark. Læs om Scientologi, køb bøger og lav en personlighedstest.

4,1

God

Scientology vil have vores service gratis. Pas på!

Vi har haft en meget dårlig oplevelse med scientology. En medarbejder fra scientology (Richard Lewis) har anvendt vores service og har efter endt brug forlangt at få servicen gratis. Da vi ikke giver Richard Lewis fra scientology servicen gratis, begynder han så at skrive den ene negative anmeldelse på Trustpilot efter den anden. Vi har gjort det klart for at Richard Lewis at vi ikke er sat på jorden for at give Scientology vores service gratis. Virkelig dårlig oplevelse!

18. februar 2025

Hvis jeg ikke havde lært

Hvis jeg ikke havde lært, hvordan jeg skulle opdage grunden til , at jeg svingende op og ned i humør i min teenagetid, havde jeg sikkert været 'langt ude' i dag. Nu kan jeg fejre 35 års bryllupsdag med samme kvinde, har et skønt lærerjob og gode venner. Det var uvurderlige råd

29. september 2024

Stinktology

Scientology er en farlig, farlig religion. De er den religiøse version af Nordkorea. Hjernevask er ikke et fremmede ord hos Scientology. Pas på folkens.

31. maj 2024

Scientologi er en bottoms-up bevægelse…

Scientologi er en bottoms-up bevægelse som har al viden man har brug for at forbedre hvad som helst. Det handler om sindet og en selv som ånd, om liv. Det er viden som kan bruges til at hjælpe en selv og andre og som virker som forudset. Der er over 3000 båndforelæsninger og masser med bøger og kurser lavet af de her forelæsninger, bulletiner og policy breve. Intet andet interesserer mig så meget som det her og kirken i Kbh er helt fantastisk med ret nye bygninger på Nytorv. Det er en ekspanderende organisation og den er åben for dem som vil se den. Det er livsforandrende og det bedste jeg nogensinde valgt at gøre fordi jeg kan lide at forbedre mine omgivelser hver dag, altid og nu har jeg den viden og føler mig mere fri.

10. februar 2024

Jeg er vokset op i en familie af…

Jeg er vokset op i en familie af scientologer og har selv haft meget gavn af de værktøjer man kan lære om der. Tænker der er en masse mennesker der står i kø for at svine dem til, tænker der er endnu flere der har gode erfaringer. I min optik findes nogle af de dejligste mennesker i religionen Scientology.

8. februar 2024

Det Rene Vanvid

Igen har vi en pengemaskine der ikke kun nøjes med småbeløb nej de æder hele din creditlinje , Samtidig er de beskyldt for meget værrer ting , det kan ikke passe at de stadig kan få lov at franarre de danske borger deres surt tjente penge med falske løfter om en fremtid der ikke ser lyserer ud fordi du køber (TVUNGET) deres bras.

Kan kun ADVARE mod deres humbuk. (politikere) (VÅGN OP)

2. juni 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto