Der er ikke angivet en størrelsesguide…
Der er ikke angivet en størrelsesguide på hjemmesiden - og skoen (en Birkenstock-sandal) var væsentlig mindre i størrelsen end normalt, så det ville have været godt med en størrelsesguide med indre centimetermål fra starten af.
Fordi jeg så skulle have byttet skoen til en mindre størrelse, skulle jeg selv betale fragt for retursendelsen (108 kr), og efter noget tid, fik jeg så at vide, at den var udsolgt i str mindre. Jeg skrev så til dem med en anden sandal som jeg kunne få i stedet for - men i betjeningstiden af dén kundeservice (jeg skrev til dem torsdag, og de skrev tilbage mandag) nåede også dén sandal at blive udsolgt. Til sidst orkede jeg ikke mere, da det tager lang tid hver gang at kigge på hjemmesiden - så jeg endte med at få en refund. Men jeg har mistet 108 kr i processen - for ingenting - som kunne have været undgået, hvis firmaet havde en præcis størrelsesguide tydeligt inkorporeret på hjemmesiden.
Firmaet var altid hjælpsom og venlig - men det var alligevel alt i alt ikke en så succesfuld oplevelse af ovennævnte grunde.