Axel Schramm Biler Anmeldelser 9

2,2

1. Bilforhandler
  2. Brugtvognsforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Beskrivelse af virksomheden.

2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fusker og svindler med sine…

Fusker og svindler med sine udlejningsejendomme. Lover højt og helligt at der aldrig har været skimmel problemer i hans lejebolig, efter ca 3 måneder kommer det første frem, axel er umulig at få fat I efterfølgende. Undgår os, meget bevist.
Overholder ikke sin pligt som udlejer.
Samt Fusker og svindler med forbrugs opgørelser, som ikke er adskilt fra underboens måler.
Er blevet pålagt fra husleje nævnet, at tilbage betale pengene fra ugyldige regninger,men nægter dette.
Lej aldrig ved ham, eller hans makker jan.

8. april 2025

Bilen var pæn, blev synet inden afhentning og servicen har været i top hele vejen igennem, selvom man fornemmer at der er travlt. Bilen fik startproblemer 5 1/2 måneder efter køb, da vi nærmede os minusgrader og Axel gav mig nummeret til et tilknyttet værksted med det samme. Jeg kommer gerne igen :-)

15. december 2022

Har købt flere biler ved Schramm og vil fortsætte med at handle her i fremtiden. Jeg ved hvad jeg køber og til en fair pris.

9. maj 2018

Købte en Renault Megane

Købte en Renault Megane, til fornuftig pris. Fik 6 måneders 'et-eller-andet-garanti med. Bilen kom med fejlmelding efter 5½ måned. Schramm var hurtig til at fortælle at han ville dække omkostninger. Jeg fik lov til at få lavet bilen på lokalt værksted, selvom den måtte ind af 3 gange før de fandt den egentlige fejl. Flot.

22. januar 2018

Købte en Renault Megane der inden for …

Købte en Renault Megane der inden for DBFU garantien fik en fejl på VVT/knasthjul dette var ikke en helt billig reparation, men fik lavet en super aftale mht. udskiftning på lokalt værksted. Pengene for reparationen var på min konto samme dag jeg sendte regningen til Axel.

11. juli 2017

Viborgs største svindler

Køber en Citroën Berlingo for 25000 af schrammerbiler. Det viser sig hurtigt at den er fyldt med fejl. Der kommer vand ind igennem loftet når det regner, beklædningen falder af i bagsmækken samt overgang i elnettet. Dette vil han ikke lave selvom bilen er blevet købt med garenti. Efter blot 3 måneder står moteren helt af. Her får man samme svar dog vil han gerne give 400 kroner i tilskud til og få bilen lavet men kun hvis man bruger hans mekaniker. Det er også fint men da det koster ca.10000kr og få lavet bilen rækker de jo ikke langt. Så efter blot 3 måneder bliver man nød til at købe en anden bil igen. Handel aldrig med ham han holder ikke ord og han er ligeglad med sine kunder han skal bare have tjent nogle nemme penge

3. august 2014

For dårligt Schramm

Min datter købte via sin far en Renault Twingo 1998 for 17.000 og far og datter blev mundtligt overbevist om, at den kunne køre igennem syn uden nogen form for problemer, og at det var et fantastisk billigt køb. 10 mdr. efter skulle bilen til syn og blev dumpet med et brag. Ny bærekugle, utæt udstødningsrør, ventilbagtil rustet fast, massiv rust i indre bagskærm lige op til benzinrør, rust fortil. Kort sagt noget gammelt ubrugeligt "schramm"el. Ved en konfrontation siger sælger, at det er alm. slid, som er opstået siden salget for under 1 år siden!!!!

8. oktober 2013

Er dette din virksomhed?