Scholtes elendige kundeservice
Elendig kundeservice.
Tekniker ankommer for at fikse defekt gasblus og siger selv, at han nok ikke er den rette og ikke er ekspert. Det samme har en medarbejder i firmaet sagt før besøget. At det ikke er sikker, det er noget, de kan lave.
Men ved besøget går teknikeren alligevel igang med at skille gaskogepladen. Flere gange udtrykker han tvivl om, om ham ved, hvordan man fikser det. Men han fortsætter arbejdet Og efter en tid siger han, at det er fikset.
Uden at være informeret på forhånd kræver han mobilbetaling på stedet.
Jeg betaler 875 kr og opdager efterfølgende, at blusset ikke er fikset. Da jeg klager, bliver jeg henvist til en gasekspert. Han har nu fikset det for 600 kr.
Jeg er langt fra tilfreds med Scholtes service eller den konkrete leverance og forstår ikke, hvorfor man fra starten eller da teknikeren så det konkrete problem ikke bare afstod fra at prøve at lave noget, som de ikke har kompetencerne til.
Jeg har forsøgt at få mine penge retur. Det er ikke muligt. De er på ingen måde imødekommende. Tænker ikke det er tilfældigt, at kunden skal betale på stedet. Og at dette først oplyses ude hos kunden.
Smart med aldeles uetisk forretningsmodel.