Kvaliteten er på niveau med Dürümbar, Kösem og Dürüm Symfoni! Lækre, bløde t-shirts i høj kvalitet og en levering der slår Justeat med længder. Alt i alt, tøj der stiller sulten. Folk omkring... Se mere
Hurtig levering og nem og overskuelige hjemmeside. Det er en ægte iværksætter som står bag! Han imødekommer sine kunders ønsker. Min lillebror ønskede sig nogle produkter fra Scharwarma Design i j... Se mere
Med et par dages forsinkelse ankom Der - det jeg vil betegne som - en Temu tshirt med et ellers udemærket tryk. T-shirten tjener formålet og fik det ønskede smil med på vejen af modtageren. Ov... Se mere
Købte Kebab Sports sættet med polo og grønne shorts. Jeg er lidt skuffet over kvaliteten. Det virker som om, man har valgt den billigste leverandør (ligesom med Kebab sandalerne der ganske enkelt var... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Scharwarma Design sælger flotte ting med durum-ruller og andre KEBAB relaterede ting. Eating kebab since 1983!
Egilsgade 5, 2 sal TV, 2300, København S , Danmark
- scharwarma@gmail.dk
- www.scharwarma.dk
Hurtig ekspedition og levering
I leverede ikke den rigtig vare
I leverede ikke den rigtig vare og svare ikke tilbage når man skriver til jer på mail
Levering og alt var fint
Levering og alt var fint, men klip klapper med kebab logo er begge knækket på midten efter 5 måneder, så ikke bedste kvalitet
God hjemmeside
God hjemmeside, let at finde ud af, selv for gamle høns som mig 🤣.. og hurtig levering 👏👏
Super butik
Super butik - altid søde, svarer på henvendelser.. lidt lang leveringstid, men det gør ikke noget ...
Synes kvaliteten af t-shirten virker…
Synes kvaliteten af t-shirten virker god og størrelsen virker tilsvarende det man køber. Havde bestilt en dilf t-shirt og printet var broderet foran hvilket jeg synes ser utrolig flot ud. Fik endda et par kebab sokker med gratis! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ved dem! Jeg skal bare have en ild i rullen t-shirt!! :))
Jeg bestilte 3 t-shirts i starten af…
Jeg bestilte 3 t-shirts i starten af september måned, men da jeg modtager pakken opdager jeg at der kun er afsendt 2 t-shirts og nogle shorts som jeg ikke havde bestilt.
Jeg sender selvfølgelig derfor en mail da jeg gerne vil have det jeg har betalt for. Men det viser sig at jeg skal sende flere mails før jeg får svar tilbage. De sender så en ny t-shirt 6 dage efter jeg skrev og ber mig om at sende shortsene tilbage med returlabel.
Efter jeg har hentet den ventede t-shirt kan jeg konstatere at der ikke er en returlabel, og at der også er et sort mærke på den hvide t-shirt som ikke kan gå væk. Ville hellere ha haft en t-shirt der var pæn og så ha sendt det jeg ikke sku bruge retur.
Synes ellers kvaliteten er ok, men virkelig ik go service og kommunikation.
Opdatering d 26/9 har været i kontakt med Toke og fået pengene tilbage for den tredje t-shirt.

Besvarelse fra Scharwarma Design
Med et par dages forsinkelse ankom Der…
Ovenstående er at forventet og havde formentlig udløst 4 stjerner, da virksomheden var hurtige med retursvar, da jeg rykkede for forsendelsen. Men jeg afhentede på posthuset en t-shirt rullet ind i en tynd grå affaldpose 😂
Jeg var tilfreds med varen, men kommer ikke til at handle her igen.

Udsolgt - eller hvad?
Jeg bestilte en pakke med fire strømper. To ud af fire var forkert, så jeg kontaktede dem.
Svar: ‘Nå, hov, vi har desværre udsolgt af to af dem’… Et forsigtigt bud er, at de selvfølgelig godt vidste, at 50% af forsendelsen var forkert. Jeg fik besked på, at jeg kunne sende dem retur.
Pakken med de fire strømper og single-sokkerne ligger stadig til salg online (selvom der angiveligt er udsolgt). Så det er nok en går-den-så-går-den-strategi. Ringe!

Besvarelse fra Scharwarma Design
Gennemført koncept og god service med…
Gennemført koncept og god service med hurtig levering. Rigtig fin kvalitet
Super service som altid
Super service som altid - 4 eller 5 bestillinger der alle har været perfekte
Fin T-shirt i lækker kvalitet.
Fin T-shirt i lækker kvalitet.
Jeg savner en størrelsesguide på jeres side, eller at I skriver hvor store (høje) jeres modeller er :-)
Min pakke blev lettere forsinket, men jeg fik en fin undskyldning og et par ekstra sokker - så super fin hurtig service. Tak for det!
Super god stil!
En drillenisse havde sendt den forkerte model, men Toke fra Kundeservice griber handsken og sender en ny t-shirt på kebabshusets regning plus et par sokker. Det er super god stil! Det handler ikke om at lave nul fejl, det handler om hvordan vi tackler vores fejl. God sommer og god kebab ✌️
God service….
Jeg blev lidt bekymret for om min ordre ville nå frem da det var til en gave. Jeg fik en bekræftelse på købet men der gik tre dage hvor jeg intet hørte. Jeg tog kontakt til scharwarma Design og de svarede med det samme, undskyldte og lagde lidt ekstra godt i min ordre. Det er god service😊
Sjovt brand
Sjovt brand, hurtig levering, lækker kvalitet, størrelsessvarende og bare fedt tøj 🙌🏼🏆