3,4

Middel

En suveræn positiv oplevelse

En suveræn positiv oplevelse. Selvom der var travlhed, og jeg lettere stresset, blev jeg mødt, set og hørt, og fik lynhurtig god og effektiv hjælp. Jeg er en tosse til alt med teknik, men Johan var en klippe, som med sin bornholmske ro, samt viden, fik mig både ned på jorden og op i skyerne. Kæmpeanbefaling herfra.

16. december 2025

Enormt uprofessionelt service

Enormt uprofessionelt service. Jeg fik dette firma anbefalet af mit forsikringsselskab for at undgå at sende min iPad til Sjælland. Der gik over 4 uger før de havde lavet min iPad - dernæst får jeg en iPad hjem - hvor skærmen allerede er løsnet sig. De får iPad’en indleveret igen- og da der er gået 14 dage, skriver jeg og spørger hvornår de er færdig med iPad’en - hvortil jeg får en flabet tilbagemelding “det har den været længe” men det mest “komiske” er dog - da de havde min iPad i deres varetægt første gang, der fik jeg pænt at vide, at man altid fik en besked, når ens produkt var klar til afhentning. Denne oplevelse har jeg selvfølgelig delt med vores forsikringsselskab og vi har fået den erfaring at vi altid vil anvende et professionelt værksted til vores telefoner/ipad.

13. november 2025

Jeg vil lige dele den her.

Jeg vil lige dele den her..
mig og min familie er på ferie på Bornholm og min kære sønnike taber sin mobil fredag til middag og smadre skærmen, og vi kan ik nå at aflevere den i Rønne til sc, så han må undvære mobil hele weekend (hvilket er svært for en på 10 😅) mandag morgen ringer vi til sc Bornholm og kører derfor efter forbi for at aflevere mobilen, Og manden siger til os jeg kan ik nå det i dag og beklager! så endnu en dag uden mobil! Men senere får jeg en bedsked fra Johan hvor han spørg hvor vi bor i allinge for han havde lavet mobilen det ender med han smider den af i receptionen i æblehaven hvor vi bor og sønnike fik sin mobil igen fuld funktions dygtig og vi slap for en tur til Rønne! Jeg siger bare sikke en service at levere! Vi siger tusind tak!!

2. juli 2024

har taget røven på mig

han gav mig en pris på at få den antenne jeg hade købt på nettet monteret for 400 kr han sendte en regning på 1000 kr steden for gik 2 måneder inden han kom og laveden min antenne

han hade sat min antenne op til den forkerte sendestation så jeg måtte ha expert til at rette min antenne han ville kun sætte forstærkere på antennen expert pillede min 12 db forstærker af og rettede den ind så var der fuld knald på signalet

5. februar 2011

Er dette din virksomhed?