Flot design men desværre ringe kvalitet
Flot design men desværre ringe kvalitet- ikke pengene værd!
Var 7 måneder om at få leveret havemøbler (fik dem efter sommerferien)
Og nu hvor de skal tages i brug, er de desværre sorte med svamp og ru i træet. Ved kontakt til kundeservice fik jeg at vide at det kunne de ikke gøre noget ved - meget arrogant og ubehagelig samtale. Vil på ingen måde anbefale at købe havemøbler her!
Svar på svar fra Anker:
Dette viser netop miskommunikationen
1. Havde sendt billeder af både skade og terasse, hvor de står, til Paustian, som var forhandler - og hvor der var god kommunikation. De havde anerkendt skaden og sendte os videre til jer. I sagde, at I havde modtaget billeder. Vi havde prøvet at tørre det af, men skaden er i træet. I tlf samtale med jer anbefalede i sæbevand. Vi brugte 3 timer i søndags på at vaske af, men meget er stadig beskadiget. Som jeg ligeldes sagde i tlf samtalen har vi liggestole i teaktræ og vores hus er bygget i træ- her var der ingen skader- kun på nye møbler fra jer.
2. I ville ikke anerkende skaden og påstod vi måtte selv have ansvar for dette, hvilket gjorde, at jeg henviste til den 2 års reklamationsret, man har som forbruger.
3. I afsluttede samtalen- ikke mig!
Jeg skrev anmeldelse i ordentlig tone og forventede svar i samme tone. Ikke at I er smadderkede af det, for I virkede mere ligeglade.
Vi havde større forventninger til kvaliteten og service ved beskadigelse, og synes netop Trustpilot er lavet til dette formål, så andre kunder ikke kommer til at stå i samme situation. At I er en en lille familiedrevet virksomhed var netop hvad tiltalte os- og som jeg skrev- designet er flot. Men til prisen er kvaliteten desværre ikke i orden.

Besvarelse fra Scanteak