1) du skal ringe og rykke for dit køb. Jeg ringede og rykkede for mit køb efter en uge. Han virker rigtig flink og lover at sende pakken dagen efter, men alligevel går der yderligere 3-4 dage før... Se mere
Jeg bestilte 5 par overalls om søndagen, og skulle bruge dem til næste søndag. Jeg modtager en ordrebekræftelse, men hører ikke mere. Om onsdagen ringer jeg ind og får at vide, at de sendes afsted tor... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Det værste, jeg nogensinde har stået på mål til.
Vi har virkelig haft en øv oplevelse ved Scansafe. Han har før broderet fire navne derpå, hvor alting spillede 100%. Han skulle nu brodere to navne på samme dåbskjole, og der var skrevet detaljeret på en seddel hvilke navne, datoer og hvilket navn, der skulle stå øverst og nederst. For det første, tog det rigtig lang tid, og blev først klar to dage før den skulle bruges. Og navnene er så IKKE placeret i rigtig rækkefølge, det vil sige, at rækkefølgen på børn og børnebørn nu er ødelagt. Vi spørger, om det kan blive broderet op og lavet hastet på ny - det kan han ikke. Ydermere skulle vi stadig betale fuld pris. Aldrig om jeg vil anbefale eller bruge så inkompetent er firma igen. Vi står nu, to dage dør dåben, og skal finde en anden dåbskjole.
Kundeservicen i virksomheden er ikke…
Kundeservicen i virksomheden er ikke eksisterende. Har en reklamation på et par sko, og laver første henvendelse 4 mart 2026. Her 3 måneder senere har jeg stadig ikke fået endegyldigt svar på trods af 3 opringninger, så afventer de stadig svar fra producenten. Dybt useriøs smatale når man henvender sig, og det ingen lyst til at løse sagen fra Scansafe's side.
Amatøragtig virksomhed
Amatøragtig virksomhed.
Glad for jer boede tæt på så jeg selv kunne køre ud til adressen, ellers ville jeg være nervøs for at handle der. Trods dette handler jeg der nok aldrig igen
Hold jer væk!
Hold jer væk!
I sidste uge havde jeg en samtale med Carsten fra Scansafe, som jeg har indtryk af at ejer butikken, hvor han direkte råbte af mig i telefonen.
Jeg ringede for at høre hvorfor jeg havde fået en faktura på 966,50 kr. på en opgave som vi havde aftalt en pris på der hed 850 kr. for en lille måned siden. Carsten røg direkte op i det røde felt, og påstod hårdnakket, at vi aldrig havde aftalt en sådan pris. Efter lidt frem og tilbage kan han pludselig godt huske det, men nu er den ekstra pris pga. jeg havde spurgt til ekstra tryk på skuldrene. Da jeg spørger til om to små patches koster over 100 kr. skifter han igen og nu er det så fragt som er årsagen (som vi allerede havde aftalt var del af de 850 kr. for en måned siden)
Jeg konfronterer Carsten med at jeg synes han er meget aggressiv overfor mig, og at jeg synes det er meget ubehageligt at han råber af mig. Det resulterer bare i at Carsten bliver endnu mere aggressiv og råbende.
Carsten siger vredt til mig mange gange under samtalen, at jeg bare kan finde et andet sted at gøre mine køb, og til sidst ender jeg med at sige at det nok er bedst, hvorefter Carsten slutter samtalen meget brat.
Årsag til at jeg anbefaler man holder sig væk:
- Meget lang leverings tid (De starter ikke opgaven når de får den)
- Man skal selv ringe og rykke på opgaven for at der sker noget
- Man kan ikke regne med at prisen er hvad man har aftalt
- Aggressivitet og at råbe af kunden kan forekomme
Venter på min ordre på 3 måned og ingen svar på mails
Venter på min ordre på 3. måned og ingen svar på mails
Venter på 3. måned på en ordre.
Varen, 2 veste, er i restordre, så vi aftalte at de leverede en anden farve. Afsendt og pengene trukket men varen der ankom var to forskellige størrelser og dameudgave istedet for herreudgave.
Pyt med det - fejl kan jo ske - vi aftaler på mail at jeg returnerer og afventer den rigtige levering af vestene i korrekt farve.
Jeg har siden mailet til firmaet 6 gange uden at få svar på mail en eneste gang siden.
Jeg har også været i kontakt på telefon et par gange og hver gang bliver jeg lovet at ordren er lige på trapperne.
De sidste to mails jeg har sendt firmaet har jeg bedt om annullering af ordren og returnering af pengene - håber jeg snart hører fra dem.
Har bestilt bluser til jul
Har bestilt bluser til jul, jeg har skrevet til dem flere gange og spurgt hvornår jeg vil modtage bluserne? Uden de svare mig, rigtigt dårlig kundeservice, jeg håber de svare mig på hvornår jeg modtager mine bluser, og jeg modtager bluserne.
MEGA DÅRLIG KVALITET PÅ DERES SKO.1
Jeg har købt et par dog Walter sko, og de er i en enorm dårlig kvalitet. Sålen smuldret fuldstændig og de er nu ubrugelige.
Jeg købte et par for nogle pr siden, som var virkelig gode, og som holdt i flere år.
Kvaliteten er blevet så forringet, at jeg aldrig vil købe deres sko igen.
Mega ærgerligt, da jeg har været rigtig glad for dem.
Mvh
Karin Klejn
Langsom sagbehandling
Langsom sagbehandling. Måtte selv ringe for at få min pege tilbage, for en vare jeg havde sendt retur. Så har de sat varen tilen lavere pris, og trukket retursending fra.
Lad være med at bruge dine penge her.
Manglende refundering
Levering og varens kvalitet var ganske fin.
Jeg forsøger nu at returnere mit køb og har her fulgt vejledningen og den vedlagte returlabel.
Pakken er returneret den 26. juli, hvortil jeg intet har hørt. Den 7. August skriver jeg og spørger til min returpakke og afventer stadig svar...
Opfølgning: Jeg fik pengene retur den 16.august
Altid en god oplevelse at handle hos…
Altid en god oplevelse at handle hos scansafe 🙂
God kundeservice er noget man aktivt…
God kundeservice er noget man aktivt tilvælger.
For Scansafe har man fravalgt det, og det er ærgerligt.
Jeg bestiller - af 2 omgange - en bunke t-shirts. Da anden bestilling ankommer, har de fejlpakket indholdet og ca. halvdelen af min ordre er derfor forkert.
Deres løsning på det, er at jeg (for egen regning) skal sende de forkerte varer retur for - dernæst - så vil de sende de rigtige. Det er måske fair (det er jeg stadig usikker på), men stadig super ringe service. Ligeledes, skal jeg bruge produktet til et event kort tid efter.
Produktet i sig selv er egentlig ok - men kundeservicen hænger. Næste gang, vælger jeg naturligvis nogle andre.
Ringer til firmaet for at høre…
Ringer til firmaet for at høre leveringsdag på det jeg vil bestille. En venlig mand fortæller det afsendes fra dem torsdag, så jeg vil have det fredag. Jeg havde pakken fredag. Kun en god oplevelse, har lige bestilt igen.
Dumt
Webside virker ikke og telefonen tages ikke på en fredag kl. 14:00 - Dumt
Dårlig kundeservice og alt for lang…
Dårlig kundeservice og alt for lang leveringstid.
Laver bestillingen søndag og tirsdag får jeg en mail om at jeg kan forvente at min pakke ankommer om 1-4 hverdage. Først onsdagen over en uge senere er ordren oprettet hos PostNord og det pakkenummer jeg har fået tilsendt fra ScanSafe virker ikke til track and trace, selvom jeg har tastet det korrekt ind. Da jeg kontakter kundeservice er det ‘kan ikke hjælpe når du ikke kan finde ud af at bruge et pakkenummer’ og får af vide at pakken har været forsvundet undervejs. Det det er jeg aldrig blevet informeret om…. Mildest talt møg frustrerende at der ikke bliver informeret og man er mødt af fjendtlig kundeservice. Vil absolut ikke anbefale ScanSafe.
Klasse oplevelse!
Klasse oplevelse!
Jeg foretager en bestilling om aftenen og får simpelthen ikke alt med.
Jeg ringer så til Carsten morgenen efter, og vi får lavet en lille “manuel finte”, så jeg får det hele med i en ordre i stedet for to på Carstens ide.
Jeg får så i flæng sagt, at de mange produkter skulle bruges snarest, og ikke mindre end 1,5 time står jeg med forsendelsesnummer og levering på 24 timer.
Mindre virksomhed, kæmpe service!
Tak for det!
Har kun godt at sige
Jeg opdagede at bankoverførsel ikke var gået igennem og skrev en mail til dem og vupti. 1 time senere havde jeg fået betalt og de sendte varen med det samme. De sendte fredag og varen havde jeg mandag.
Tak😊
Afhentede pakke efter lukketid og fik…
Afhentede pakke efter lukketid og fik lavet fin aftale om at pakken bare blev sat ud så jeg kunne hente i eget tempo.
Sender først pakken 1 uge efter…
Sender først pakken 1 uge efter ordrebekræftelse, derudover svarer de ikke på ens henvendelser over mail
Vanvittig flot kundeservice.
Vanvittig flot kundeservice.
Stor respekt for hurtigt respons og fremsendelse af bestilte varer😊👍
Der er nu gået tre uger uden levering