Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
ScanNet er en dansk cloud-udbyder og en del af den europæiske IT-organisation team.blue. ScanNet leverer cloud computing, hardware og infrastruktur fra syv danske datacentre og fungerer som platformen, som tusindvis af danske virksomheder bygger deres IT set-up på. ScanNet er specialiseret i Kubernetes, GPU/AI-hosting og private cloud-infrastruktur, der sikrer fleksibel kapacitet, høj ydeevne og overholdelse af danske og europæiske compliance-krav.
Højvangen 4, 8660, Skanderborg, Danmark
- 7553 3500
- support@scannet.dk
- www.scannet.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg er meget tilfreds med jeres…
Jeg er meget tilfreds med jeres produkt, og service.
Venlig og hurtig betjening
Vil anbefale Scannet til alle!
Vil anbefale Scannet til alle! Har brugt dem i nogle år nu, og har nu positivt at sige - altid nemme at få fat på, og venlige og hjælpsomme medarbejdere.
Priserne er også fair.
God betjening
Jeg har lige haft tlf kontakt med jer og fået rettet noget vedr min konto. De få gange gennem årene hvor jeg har haft kontakt til en medarbejder er jeg altid blevet hurtigt og godt behandlet. Altid venligt og forklarende . Tak for det
Kort ventetid
Kort ventetid
Sød medarbejder
Kompetent
Hurtig
Effektiv
Super hurtigt og kompetent svar
Super hurtigt svar. Meget kompetent og hjælpsom. Og så er der åbent til kl 19
Super fin service
Super fin service. Rigtig dygtig og imødekommende medarbejder, der på et øjeblik løste mine problemer med Outlook.
Løste problemet hurtigt
Løste problemet hurtigt, effektivt og super venlig support.
En ITs novices oplevelse …
De drenge i support har nu to gange indenfor kort tid , hjulpet omkring hacking på min e-mail adresse. Begge gange har oplevelsen været “ off the scale “ . Kompetent , venlig og med sikker hånd genskabt ro og sikkerhed for mig som kunde. Bedre service oplevelse skal man se langt efter . Så Hacker og andre med skumle hensigter , bare kom an !
God og hurtig hjælp uden dikkedarer
Altid fremragende support
Altid fremragende support
Har været tilfreds kunde i 20 år
Oplever altid optimal support
Oplever altid en tilgængelig, kundenær og personlig support - bl.a. ideelt for små og mellemstore virksomheder.
Dertil også altid høj daglighed 🙏☀️
Super tålmodig og venlig kvinde.
Super tålmodig og venlig kvinde.
Hele vejen igennem excellent…
Hele vejen igennem har excellent service og vejledning ✨
Super serviceminded og fik løst mit…
Super serviceminded og fik løst mit problem.
Betjeningen er hurtig
Betjeningen er hurtig, præcis og meget venlig!
Altid fantastisk service og…
Altid fantastisk service og supersupport. Dygtig og kompetente medarbejdere.
Har været kunde i en del år…
Har været kunde i en del år efterhånden, og der er aldrig problemer med dem. De gange jeg har haft behov for hjælp, er det blevet klaret med det samme af nogle yderst behagelige ansatte
De ved hvad det drejer sig om
De ved hvad det drejer sig om. God og hurtig service.