ScanLys Anmeldelser

4,9

Købt 4 x loftlamper mandag morgen og fik dem leveret til døren allerede tirsdag morgen. En af lamperne var desværre defekt, men et hurtigt opkald med en medarbejder ved navn Kenneth, og problemet er l... Se mere

Jeg købte en 2D-lampe, som desværre ikke passede i stedet for den gamle. Leveringen tog dog mindre end 24 timer, supporten var yderst høflig, og jeg modtog min refusion dagen efter, jeg sendte lampen... Se mere

Fantastisk service! Skulle bestille tre underskabsarmaturer, men var i tvivl omkring stik m.m. Dette fik jeg udførlig hjælp til over telefonen, hvor de både sendte billeder af produktet, så jeg ku... Se mere

Simpelthen en af de bedste online købsoplevelser, jeg nogensinde har haft. Købte syv forskellige varer, hvoraf ikke alle var lige standard lagervare, men Scanlys' sortiment dækkede alle mine behov, og... Se mere

1. nr. 8 af de 38 bedste virksomheder i Lampeforretning

ScanLys.dk er stiftet af en af Danmarks største forhandlere af lyskilder med over 14 års erfaring. Vi har sæde i Toreby L, og tilbyder LED-lyskilder fra bl.a. Osram og Philips.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God rådgivning

God rådgivning, let returnering af forkerte varer og hurtig kreditering

28. maj 2025

Hej Lars,

Tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at vi fandt noget, du kunne bruge i stedet.

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse, varen ankom som forventet og alt var godt. En lille ting de gør godt er at have producentens varenummer listet på deres hjemmeside (det havde de i al fald på mit produkt), ellers havde jeg aldrig fundet dem.

24. april 2025

Hej,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 ⭐
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at dele din købsoplevelse.

ScanLys

God kvalitet til små penge

Meget fin loftlampe i glas, og til en rigtig god pris

4. april 2025

Hej Henrik,

Tak fordi, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse i forbindelse med dit besøg hos os - det betyder meget.

Jeg er glad for at høre, at du tilfreds med lampen :-)

Rigtig god produktoplysning

Rigtig god produktoplysning. Hurtig ekspedition og forsendelse. Vender klart tilbage når jeg skal have flere af denne type loftlyskilder.

27. februar 2025

Hej Steen,

Tusind tak for den fornemme feedback! Det sætter vi stor pris på. På gensyn i webshoppen :-)

Godt udvalg

Godt udvalg - fornuftige priser og hurtig levering

5. februar 2025

Hej Steen,

Tak for den meget positive anmeldelse ⭐

Let bestlling

Let bestlling, meget hurtig og perfekt levering.

3. februar 2025

Hej Niels Ulrich,

Tak for din feedback. Det er meget værdsat!

super kundeservice

super kundeservice - ringer og fulgte op, da jeg havde glemt at skrive husnummer. Hurtig levering - pakken kom næste dag.

3. februar 2025

Hej Jacob,

Tak for din fornemme anmeldelse ✨

ScanLys

Super hurtig levering og meget nem…

Super hurtig levering og meget nem bestilling af varer
Jeg kommer igen🤩🤩

28. december 2024

Hej Kenneth,

Tak for din meget positive feedback - det sætter vi stor pris på.
På gensyn i webshoppen :-)

ScanLys

Gode priser og virkelig hurtig levering!

Gode priser og virkelig hurtig levering!

29. november 2024

Hej Katrina,

Tak for, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse. Det er altid rart at høre, når alt er som det skal være, og går som det skal :-)

Hurtig information

Dejlig vejledning og hurtig ekspedition.
Vil helt sikkert bruge firmaet igen.
Vh Peter Klarskov, Skibby kino.

28. november 2024

Hej Peter,

Det er vi glade for at høre.
Tak for den meget flotte anmeldelse!

Hej Hanne,

Det er altid dejligt at høre, når folk er glade og tilfredse. Tak for, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse :-)

ScanLys

Hurtig levering. Er altid godt især her i den mørke tid.

29. oktober 2024

Hej Tom,

Tak for din feedback. Lys skal der til, når mørket så småt begynder at melde sin ankomst.