1. Elektriker
  2. Elinstallatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Scandera er en EL installatør virksomhed med kvalitetsbevidste elektrikere og erhvervsklatrer. Vi udfører alt inden for EL, erhvervsklatring og rope access

3,5

Middel

Udsøgt arbejde!

Udsøgt arbejde!

Vi fik besøg af en El-installatør fra Scandera i forbindelse med installationen af vores nye køkken. Installatøren var yderst professionel, overholdt prisestimatet, var nem at komme i kontakt med og overholdt alle aftaler. Glimrende arbejde!!
Vi modtog samtidig god rådgivning.
Jeg kan varmt anbefale Scandera.

25. marts 2024

Uprofessionelt og useriøst

Ejer Brian er fuldstændigt blottet for indsigt i egne evner.

Trods gentagne henvendelser fra os ikke om ikke fungerende/fejlagtigt installeret solcelleanlæg, var han uvillig til at erkende at han kunne have lavet en fejl.

En anden elektriker løste problemet på en halv time, men måtte til gengæld bruge lang til på registrering og papirarbejde, noget som Brian også påstod var gjort og havde sendt regning for.

Uprofessionelt, og klart ikke anbefalelsesværdigt.

Jeg kender ikke de øvrige installatører i firmaet, så de kan sagtens være dygtige.
Men chefen kan jeg ikke anbefale.

1. august 2023

Kan ikke bruge deres tilbud til noget...

Havde firmaet på besøg for at kigge på en opgave i min bolig og fik fornemmelsen at elektrikeren ikke synes det var en hverken krævende eller stor opgave.

Havde allerede talt med dem i telefon og sendt grundige tegninger på opgaven, som de præliminært mente ville løbe op i kr 20.000,- men så fik vi først et tilbud uden specifikationer på ca kr 35.000,- hvorefter vi efterlyse specifikation af det i det vi mener et tilbud bør indeholde ALLE udgifter.

Derefter fik vi et specificeret tilbud hvor der dog stod at kørsel ikke var indregnet, og under vores samtale med elektrikeren forstod vi at de ville prøve at komme forbi en nogle halve dage samt nogle timer her og der, hvilket vi derfor godt kunne regne ud, ville løbe op i en her del kørsel.

Så altså en totalt værdiløs kontakt og tilbud og vi har naturligvis IKKE tænkt os at tilbyde Scandera opgaven.

25. februar 2019

Er dette din virksomhed?