1. Reparation af musikinstrumenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Saxofonværkstedet er et specialværksted for saxofoner - kendt for kvalitetsreparationer - samt en specialforretning hvor vi sælger saxofoner og tilbehør. F.eks. er vi Skandinaviens største forhandler af Yamaha saxofoner, men har også et meget stort udvalg i Selmer, Yanagisawa og Jupiter saxofoner. Vi har et stort udvalg i saxofonmundstykker, saxofon- og klarinetblade, ligaturer, remme og seler, stativer samt noder m.m. Et af vores specialer er den omfattende klargøring og servicering af nye saxofoner. Ubegrænset adgang til eftersyn - mens du venter - i gratisperioden.

4,3

SAXOFONVÆRKSTEDET ved Henrik DOBBELT 5

Sikke professionel saxofonist Henrik er .
En guldgrube af viden, erfaring og vigtigst kæmpe kærlighed til hans flotte samling af Sax og den gode lyd.

Jeg havde aldrig hørt om stedet Saxofonværkstedet som tillige sælger billigere Sax end Thormann OG personlig vejledning og tilpasning inden jeg takkede af med kæmpe tilfredshed fik ovenikøbet ekstra udstyr.
Jeg kan ikke give Karakter høje nok men
DOBBELT 5
🤩🤩🤩🤩🤩
🤩🤩🤩🤩🤩

19. november 2025

Det bedste og hyggeligste sted

Selvom jeg bor i Odense, tager jeg glædeligt turen til Århus. Henrik ved hvad han laver, og det er tydeligt, især efter mit køb af ny sax hos ham, at kunden er i fokus. Han er altid fair og ærlig ift. pris m.v., og han sørger altid for både at præsentere en lidt "lækre" løsning og en lidt billigere, så man altid er fuldt oplyst om de forskellige muligheder, han tilbyder. Derudover får man sig altid en lille hyggesnak, når man er der. Han er sådan en flink mand!

27. juli 2021

hej med jer

hej med jer, stod og ville skifte horn havde en ide om hvad det skulle være men valgte at ringe til saxofonværkstedet, og sikken en service, den skal man lede længe efter, det tog ca 3 timer inden jeg var nået frem til hvilken jeg ville købe, under kyndig vejledning af Henrik, da jeg igen rejste tilbage til Sjælland følte jeg at det ikke sidste gang jeg handler der, selvom det tager en hel dag med rejsen. tak for en god vejledning og vi ses snart igen.
Per B. A. sjælland

10. marts 2018

Dygtigt arbejde og fair behandling.

Jeg var tæt på at opgive saxofonspil... efter at have haft en gammel altsax liggende i mange år, som jeg købte af en musiker. Jeg fik lidt undervisning for 35 år siden, men det var en kamp at få hornet til at lyde ordentligt. Læreren sagde, at jeg bare skulle øve mig, men jeg syntes ikke, det blev bedre. Alligevel var det svært at skille sig af med instrumentet. Gennem årene har jeg med mellemrum taget saxen frem og prøvet igen i et par uger, men med samme skuffende resultat hver gang.
En dag måtte jeg dog tage den svære beslutning. Men i stedet for at sætte det gamle horn til salg med det samme, fik jeg det først vurderet af Henrik Møller fra Saxofonværkstedet. For der var jo også den mulighed, at det var hornets skyld, at det ikke lød godt.
Henrik fandt med det samme godt en snes fejl og gav mig to tilbud. En hovedreparation til 11.000 kr eller at rette de værste fejl for 1.500 kr.
Jeg tog imod det sidste - og sikke en forskel. Nu øver jeg et par timer alene hver dag og har det sjovt med det. Det gamle horn kan spille! Og jeg bliver lige så stille bedre til det.
Tusind tak til Henrik.

/Kent

4. februar 2016
Saxofon-logo

Besvarelse fra Saxofon

Hej Kent

Tusind tak for anmeldelsen og fortsat god fornøjelse med saxofonen.

Bedste service i Danmark

Hvis du skal have garanti for den bedste service, den skarpeste ekspertise, de bedste produkter og ganske favorable priser, så er der kun ét valg i Danmark: Saxofonværkstedet.

Henrik må være den instrumentmager i landet, der ved absolut mest om saxofoner, og han er ekstremt serviceorienteret og professionel. Der er god grund til, at så mange professionelle saxofonister vælger Saxofonværkstedet.

Det kan uden tøven betale sig at køre til Aarhus fra alle steder i landet, for at få serviceret dit instrument - både for begyndere, såvel som øvede og professionelle. Servicen er helt i top og det gode håndværk er altid i fokus.

Hvis du er begynder og overvejer at købe en saxofon, så husk, at Henrik både laver klargøring af alle horn han sælger, og at et horn købt i Saxofonværkstedet kommer med et års ubegrænset adgang til eftersyn. Dette er MEGET vigtigt af to årsager:

For det første er saxofoner aldrig helt "klar" direkte fra fabrikken - der er altid småting, der skal optimeres og laves (som f. eks. utætheder i puderne) for at saxofonen spiller optimalt fra starten.

For det andet bruger saxofoner gerne det første stykke tid, man spiller på dem, på at "sætte sig", og her er det super vigtigt at få justeret og efterset hornet uden for store mellemrum.

Som begynder risikere man en uhensigtsmæssig indlæringskurve fra starten af, hvis ikke ens horn fungerer ordentligt i hele registret, og i værste fald kan man miste noget af sin motivation for spillet. Hvis du køber dit horn hos Saxofonværkstedet, undgår du fuldstændig den situation.

Jeg har altid handlet hos Henrik, og det bliver jeg ved med, så længe jeg spiller saxofon.

19. oktober 2015

Prof hele vejen!

Hentede min skønne følgesvend(Selmer mrk. VII tenor fra '79) den 2/1-2008. En kølig dag i Århus.

Fantastisk service, kaffe, viden, erfaring, tålmodighed og professionalisme.
Kan varmt anbefales

14. september 2014

Bliver nemt fornærmet

jeg skrev til saxofon.dk pga jeg ville prøve at leje en saxofon i 1-3 måneder.
Fik et tilbud på at leje en brugt i 5 måneder til 4 måneder pris til 1.100 kr. + fragt og blade?

Jeg skriver tilbage, hvis de kan lave det til en fast pris på 1000 kr, har vi aftale, jeg er ny i faget og ville gerne have en fast pris.

Det næste jeg modtager er en beklagelse om det handler mest om prisen, og deres tilbud bliver trukket tilbage.

Så efter de blev fornærmet over mit tilbud droppede jeg helt samarbejdet med saxofon.dk
Så hermed beskriver jeg mit forløb, så andre er forberedt på samme behandling.

6. marts 2012
Saxofon-logo

Besvarelse fra Saxofon

Jeg prøvede virkelig at hjælpe Allan med at finde den rigtige saxofon, som han ville leje til sin kone.
Det skulle være en overraskelse, men hun havde spillet saxofon før, så jeg prøvede selvfølgelig at finde ud af om det var alt eller tenorsax, hun havde spillet på. Det betyder meget pga. klang og størrelse.
Allan skrev tilbage, at han ikke vidste noget om forskellen på de 2 saxofoner, men at det bare skulle være let at spille på den. Og så ville han - som han selv skriver - gerne have et tilbud på 1.000 kr. alt inklusive.
Jeg konkluderede derfor - som han også skriver - at det handlede mere om prisen og - som han ikke skriver - om at hans kone fik den rigtige saxofon at spille på.
Mit fokus ligger på god vejledning, mens priserne ligger fast, og da jeg to gange forgæves havde forsøgt at få Allan til at forholde sig til spørgsmålet om det skulle være en alt- eller en tenorsaxofon, gav jeg op og foreslog ham at leje et andet sted.
MVH Henrik Møller - Saxofonværkstedet

S

God pris, prof betjening

Ringede og bestilte et ligatur til altsax. Ekspedienten gjorde sig den ulejlighed at sikre sig, at jeg nu også spillede på et mundstykke, det passede til. Og at jeg sendte mine oplysninger straks - så kunne hun nemlig nå at sende det samme dag. Dagen efter havde jeg ligaturet, og prisen var meget fin.

29. januar 2011