2,2

Under middel

To ophold, begge i topklasse

Første gang min mor og jeg havde et ophold var det så dejligt, at vi tog ophold tilkort efter, og sandelig om ikke vi bare blev om muligt endnu mere positivt overrasket. Betjeningen og servicen er helt i top. Maden var veltillavet og lækker, serveret med stor entusiasme. Dejlig vinsmagning. Mageløs grandiøs slotspark med kæmp træer. Slottets indretning herskabelig men også hyggelig, velegnet til selskaber og fejringer, når det skal være noget særligt. Vi kan mere en rygende varmt anbefale Sauntehus Slotshotel. Irene

24. august 2023

Til alle dem der anmelder Sauntehus…

Til alle dem der anmelder Sauntehus her, så er dette en fejl. Saunte har intet med Sauntehus Slotshotel og ophold at gøre.

Websiden for sauntehus hedder:
sauntehus.slotshotel.dk
Hotellet ligger under "Sophiendal Gods". Tidligere har Sophiendal Gods haft en side på trustpilot, men denne er slettet, så man skal ikke søge "Sophiendal Gods", men istedet:
"sauntehus.slotshotel"

Har personligt ingen relation til Saunte (designervirksomhed eller hvad det nu er). Synes blot, at det er en skam, alle de mange anmeldelser går til spilde.

1. september 2020

Skuffende ophold

Købte et ophold for 2 via en deal på Sweetdeal. Opholdet levede ikke op til forventningerne. Havde ringet i forvejen for at gøre opmærksom på, at vi havde en personlig ting at fejre. Det blev glemt! Den gratis vin, som var incl. dealen, den blev også glemt! Ringede efterfølgende ang. dette, og blev lovet en opringning tilbage, - dette blev også glemt! Ellers kunne vi selv komme og hente den, - men vi bor jo ikke lige i nærheden.Poolen var ikke varmet nok op til at den kunne bruges. Rengøring på værelset under al kritik idet der blev fundet en halvspist chokoladebar i skuffen.

31. august 2020

Fødselsdag gave

Hej
Er lige kommet hjem efter en uge
Vær pænt og rent skøn park
Men da vi om aftenen gerne ville se lidt tv fra sengen fandt vi ud af det ikke virker 🤥finder noget personale for at høre om det var os der ikke kunne finde ud af tvet
Fik at vide der var en mand på opgaven
Men resten af ugen fik man forskellige forklaring hvorfor det ikke virkede
Den ene kvindelige personale svarede man tager jo ikke på ferie for at se tv
Det hele virker så upersonligt mere man som gæst ikke føler sig velkomne
Og morgenmad var brødet var tørt og kedeligt
Savne desuden en el kelde på vær så man kunne lave en kop kaffe eller te
Hilsen en som ikke kommer igen

25. juli 2020

Dejligt ophold

Vi var til bryllup i weekenden og kan varmt anbefale Sauntehus slot.
Vi fik et dejligt værelse, maden var fortrinlig og flinke tjenere servicerede os under hele opholdet. En flot morgen buffet som prikken over det hele.

10. september 2019

Super dejligt sted

Vi har flere gange været på saunte hus og syntes det er rigtigt dejligt. de 3 tjenere vi er stødt ind i levere en super betjening. maden er god og servicen er høj. kommer klart igen

23. april 2016

sauntehus slotshotel - tja!!!

havde fået en smartboks med en 3 retters menu. Vi bestilte en vinmenu til.
Generelt meget små kuverter . På et tidspunkt er der en stor levende edderkop i mit hvidvin. Vi giver glasset til tjeneren, men får ikke et nyt eller en undskyldning. Til vores dessert fik vi spunante, men i vinmenuen stod der "Chardonnay" dessertvin. I spunante bruger man ikke Chardonnay, så falsk reklame. Vinmenu var første gang vi prøvede det, og sidste.

13. oktober 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto