Sat Com Anmeldelser 8

4,3

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Professionel leverandør af digitale antenner, paraboler, antenne materiel og meget mere

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fantastisk vejl og service ....

Hej Jeg købte en 3/4/5 g antenne til mit Auto Camper Projekt og fik den levet meget hurtigt Det var den store model med 110 cm mast .. jeg har så haft den til at stå noget tid da projektet blev forsinket da vi så kommer igamg finder jeg ud af at det for mig ikke er den rette løsning med denne type antenne og at den lille fast monteret model er bedre .. Jeg kontakter så SAT Com og de er meget venlig og forstående og tager den store antenne retur uden problemer .. den lille antenne jeg så ønsket var ikke på lager men en af deres forhandler havde den og vi blev så enig om at jeg så bare købte den der.

14. juni 2021

Bondefangeri !!!

Jeg købte en wifi antenne hos en campingforhandler. Da jeg modtog antennen var der af Sat-Com indlagt en flyer, hvor de tilbød 20% rabat, hvis man købte den tilhørende router hos dem. (Er det ikke at gå bag om ryggen på forhandleren ?)
Jeg bestilte routeren, som kostede ca. kr. 1400 hos sat-com, Et par uger senere opdagede jeg, at jeg kunne købe den samme router til o kr hos en mobilbredbåndsforhandler og kr. 300 hos en anden, når jeg købte mobilt bredbånd som jeg alligevel skulle have til den fra Sat-com.
Da jeg henvendte mig til Sat-com, fik jeg at vide, at det skyldte at De opsatte routeren, hvilket enhver kan gøre på 10 minutter, altså en timepris på kr. 6.600 for opsætningen !!!

21. maj 2016

Super service - god pris

Vi ville have Boxer TV og fandt ud af at der hos sat-com.dk på dette tidspunkt var gratis oprettelse men det kostede 399 hos Boxer. Jeg ringede til Søren fra sat-com og selvom tilbuddet faktisk var udløbet dagen før fik jeg det alligevel og har siden absolut ikke oplevet nogen form for problemer. Udstyret kom dagen efter som lovet og alt er kørt efter bogen. Inden jeg indgik aftalen med sat-com snakkede vi endda om trustpilot da jeg tidligere er blevet snydt på nettet og derfor tjekkede dem på trustpilot hvor de ikke har de bedste anmeldelser men jeg fik et overbevisende svar på alle de dårlige anmeldelser de har fået samt at grunden til de ikke har flere anmeldelser er at de ikke vil betale til trustpilot.

30. april 2015

Kan ikke anbefales

Har lige købt en boxer pakke og så har de nedsat varen med 299kr få dg efter og jeg kan ikke fortryde mit køb (14dg) . Har mailet med dem og nej. :(

26. februar 2013

Elendig behandling ved returnering af vare

Havde bestilt Canal Digital hos Sat-Com i Haderslev, men da samme vare kunne fåes 1295 kr billigere sendte jeg det retur, og sikke en gang behandling, med hidsige telefonsamtaler og beskyldninger ud over alle grænser.
Var jo i min gode ret til at returnere min pakke efter 2 dage, og så blive svinet sådan til af Sat-Com, fordi der gik en handel forbi hans næse.
Hold jer langt væk fra den butik, hvis det er god og fair internethandel du går efter.

13. november 2011
Sat Com-logo

Besvarelse fra Sat Com

Hr. Hansens beskyldninger ang. en handel om Canal Digital er ikke rigtig, Hr. Hansen bestilte Canal Digital med et modul til sin Autocamper, som blev afsendt i samme kasse som parabol og modtager, og fortryder handlen og retunere parabol og modtager men ikke modulet til sin autocamper, han påstår at han har sendt modulet i en post kuvert og ikke sammen med de øvrige vare, og de må været blevet væk i posten. vi forstår ikke at han ikke sendte i samme kasse, og da det så blev væk for ham og han ikke har kunne finde pakkenummeret (som han ikke har) at vi så skal erstatte modulet som var i hans varetækt da det forsvandt.

Venlig Hilsen
Sørten Knudsen
(tekniker)

Troværdig firma

Vi har kun handlet der 2 gange, også pr.telefon ( support-tekniker ) venlig hjælpsom, varerne man købte, forsvarligt pakket ind, levering som lovet .
Et firma jeg varmt kan anbefale.
MVH
Simone

12. april 2010

Professionel rådgivning

Har købt en parabol med boks og DVB til analog signaler. Kontaktede dem telefonisk før købet og fik en super rådgivning.
Varerne leveret som aftalt .
Super service.

11. marts 2010