Sanse Motorik - Det bedste til dit barn Anmeldelser 8

4,2

1. Specialiseret klinik
  2. Kursus

”Sanse Motorik®- det bedste til dit barn” er et landsdækkende konsulent koncept og har siden 2007 arbejdet med at forbedre børn og unges sansemotoriske færdigheder, med det formål at give alle børn og unge de bedste forudsætninger for god trivsel og indlæring samt at udbrede kendskabet til sansemotorik. ”Sanse Motorik® – det bedste til dit barn” har stort fokus på, at børn og forældre føler sig set, hørt og forstået i mødet med os. I et trygt og anderkendende forløb, følger vi med stor respekt barnet hele vejen til en god og velstimuleret sansemotorik, og altid i tæt samarbejde mellem barnet, familie og vores sansemotoriske konsulent. Troværdighed, positivitet og omsorg er nøgleord i vores tilgang til familien. Kerneydelser: Individuel sansemotoriske forløb for børn 0-18 år SpædbarnsMotorik hold TumleMotorik hold BabyKærtegn hold Konsulent i institutioner Oplæg og foredrag til private og insitutioner Kurser og undervisning for fagpersoner

4,2

God

Kæmpe anbefaling af Sansemotorik Birkerød

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Vibeke hos Sansemotorik i Birkerød.

Vi har i 3 måneder været i et forløb med vores søn på 3,5 år, hvor vi har været hos Vibeke ca. hver 3. uge. Hun var skarp til straks at se hans udfordringer, og det er tydeligt at mærke at hendes faglighed er høj. Vores dreng har elsket at komme der, og hver gang har vi fået nemme, overskuelige øvelser med hjem, som for vores søn har føltes som leg. Han har udviklet sig på måder vi ikke troede var muligt på så kort tid. Han er blevet markant stærkere, har fået bedre balance, mere ro i kroppen og mere overskud til verden omkring ham. Vi har afprøvet mange forskellige ting de seneste år, men dette er absolut det bedste vi har gjort for vores søn.

10. maj 2025
Sanse Motorik - Det bedste til dit barn-logo

Besvarelse fra Sanse Motorik - Det bedste til dit barn

Tusind tak for de pæne ord – det betyder meget for mig, at i er tilfredse med forløbet og hvor er det skønt at følge med i den store udvikling! Godt trænet 😊
Bedste hilsner Vibeke, Sanse Motorik Birkerød

Fantastisk forløb ved Majken i Holstebro

Vi har været i et forløb over 4 måneder ved Majken i Holstebro.

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte eller slutte, men egentlig kan jeg slet ikke få armene ned over den vilde udvikling, som Silas har været igennem.
Vi startede med at komme ved Majken pga uro bl.a. ved sengetid og i skolen, men også fordi vores fornemmelse var, at Silas i højere grad trængte til at mærke sig selv og sine grænser - og der er en vild forskel på alle punkter.
På 4 måneder er det lykkedes os at få de tre sanser i balance og få de 4 aktive primitive reflekser i ro - med afsæt i Majkens fantastiske øvelser, som blev tilrettelagt til Silas, både ud fra behov, men også hans præferencer, hvilket har betydet at det stort set altid har været sjovt for ham.
Silas har elsket at komme på klinikken ved Majken, og han har set det som sin egen legeplads med en skøn legekammerat. Tilliden til Majken er kommet meget hurtigt, fordi hun bare er så god til at skabe et roligt og behageligt miljø til at undersøge, udvikle og underholdes i.
Derudover er Majken bare en jordnær, imødekommende og skøn person, hvorfor det også for mig som mor har været nemt at føle sig tilpas og få en god relation til Majken med en ærlig dialog, hvorfor samarbejdet omkring Silas og øvelser har været den største fornøjelse.
Jeg kan ikke rose Majken og hendes arbejde med Silas og os nok, fordi det har været så givende for os - Majken har mine største og varmeste anbefalinger udover min store taknemmelighed, så bare TAK og tak for dig!

Er du i tvivl om du skal afsted med dit dejlige barn? Tøv ikke længere, kom afsted - jeg lover dig, at det er givet godt ud!

20. juni 2024

Vi startede op hos Marianne som dengang…

Vi startede op hos Marianne som dengang havde klinikken i Smørum, men som nu er startet op i Dianalund tilbage i marts 23 - som har været den bedste beslutning for vores søn,

Marianne er virkelig dygtig, og formår at rumme, forstå, og være lige præcis der hvor vores søn var lige den dag, vi har oplevet en kæmpe udvikling siden vi startede hos Marianne.

2. oktober 2023

ØvØv

Vi havde i forvejen kontaktede sanse motorik og fortalt om vores problematikker , som var søvn besvær , overstimuleret ved flere mennesker ovs . Alligevel møder ( M ) os i døren med et “ jeg har lige en ny konsulent ( g ) med i dag , fordi hun skal lære det .
Ja bravo . Vi kommer med et barn der reagere bagefter på fremmede hvilket vi havde fortalt inden . Uheldigvis havde (M) valgt at (g ) skulle være med de efterfølgende gange . For os mange penge ud af vinduet at komme derinde . Øv !!!!

10. august 2022
Sanse Motorik - Det bedste til dit barn-logo

Besvarelse fra Sanse Motorik - Det bedste til dit barn

Kære Lisa, først vil jeg sige, at jeg er ked af at jeres oplevelse ikke har været i orden efter jeres besøg hos os, og det beklager jeg. Vi har stort fokus på, at børn og familier er trygge, set og mødt i vores relation. Hvis I har oplevet, at der ikke var en dialog omkring situationen, så tager vi det til efterretning og skal igen beklage.
For det andet, så har vi ikke været opmærksomme på jeres oplevelse og heller ikke kommentar her på siden, da vores firma ikke har været tilmeldt Trustpilot. Derfor beklageligvis dette alt for sene svar og tilbagemelding.

Hilsen Mette, Sanse Motorik

Sansemotorik v. Marianne Vestergaard, Odense

Vi har gået ved Marianne siden februar 2022. Det er 1,5 år, der på afgørende vis, har ændret livet for hele vores familie og særligt for Wilhelm.

Vi begyndte hos Marianne da Wilhelm var 8 år. Han udviste tydelige tegn på mental udtrætning og overstimulering efter en almindelig skoledag. Vi oplevede, at det var svært for ham at være alderssvarende deltagende i hverdagene herhjemme. Han var vanskelig for os at støtte og hjælpe på en hensigtsmæssig måde. Vi blev frustrede, vrede, kede af det og enormt bekymrede. Det var tydeligt for os, at han var på overarbejde, han var helt brugt op og havde brug for enten mig eller sin far ved sin side resten af dagen. Han var overdrevent nærhedssøgende og ville fx gerne sidde på skødet, når vi spiste. Han vågnede ofte om natten og havde brug for at ligge helt tæt på mig eller far. Han var svær at hjælpe i konflikter og kravsituationer generelt. Det gjorde ondt at se ham kæmpe, og at krop og hoved bare ikke orkede at samarbejde med verden omkring ham. Det sled os hårdt og vi søgte rundt omkring for hjælp.

Vi faldt over Sansemotorik og Marianne. Marianne blev hurtigt et af vigtigste mennesker i Wilhelms liv. Jeg tror aldrig, han bliver helt klar til at slippe hende igen.

Mariannes rolige væsen, ydmyge indlevelse i Wilhelms liv og udfordringer, legende tilgang og omsorgsfulde nærvær gav ham et trygt rum at falde til ro i. Et rum, som med en tydelig faglig og professionel ramme og tilgang, skabte mulighed for en udvikling, vi ikke havde turde at drømme om:

Wilhelm sover nu godt langt de fleste nætter. Han sidder selv og spiser sin mad i fred og ro. Han kommer fra skole med mere energi og overskud til resten af dagen, og vi kan hjælpe ham hensigtmæssigt og konstruktivt, når han er træt og udfordres. Vi har fået en ny dreng herhjemme og en ny energi i hele vores familie.

Vi er Marianne evig taknemmelig og hun får vores varmeste anbefalinger.

30. juni 2023

Den varmeste anbefaling

Vi har gået hos Marianne Bentsen, Smørum afd. siden marts 2021, da vi fandt ud af at vores dreng (dengang 5 år) havde sansemotoriske udfordringer.
Der var lidt ventetid før vi kunne komme til, men Marianne havde alligevel tid til telefonisk at hjælpe os i gang på egen hånd med massage.

Marianne har både et højt fagligt niveau, samt en fantastisk evne til ikke kun at afkode vores drengs humor, og overskud, men også været i stand til at nå ham og motivere ham til at træne de forskellige øvelser. Det er altid gjort med varme og respekt, så han også har holdt af at komme hos Marianne. Som forældre har det været fantastisk at opleve den forandring hos vores dreng, som træningen har betydet.

Som person er Marianne empatisk, tålmodig, omsorgsfuld og respektfuld overfor både barn og forældre. Hendes faglige niveau er højt, og hun har altid formået at tilpasse øvelserne til vores drengs overskud og formåen.
Derfor har det altid været en god oplevelse at komme hos Marianne, også som forældre.

Marianne Bentsen får derfor vores varmeste anbefalinger.

15. juni 2023

i juni 2021 tog vi kontakt til Majken…

i juni 2021 tog vi kontakt til Majken fra Sansemotorik Holstebro da vores søn var motorisk urolig, havde mange nedsmeltninger, manglende overskud og en kort lunte - og i visse sociale sammenhænge oplevede vi en udadreagerende og selvdestruktiv adfærd, hvor det var nødvendigt at mandsopdække ham eller give ham mange pauser fra selskabet.
Ved første undersøgelse fandt Majken ubalance i 2-3 primære sanser, som kunne være årsagen til ovenstående problematikker. Vi fik et program på 5-6 øvelser, som vi skulle lave med ham 5 dage i ugen. Vi var desværre hurtige om at frygte, at det ville blive en udfordring at få det gennemført. Vi fandt hurtigt ud af at gøre det hele til en leg, og efter blot 10 træningsdage oplevede vi en kæmpe forskel i hans adfærd. Nu har vi snart været igang i et halvt år, og nu oplever vi egentlig bare en helt normal 3-årig med en tilpas mængde frækhed og krudt i bagen. Vi frygter ikke længere at tage til sociale arrangementer eller få gæster på besøg. Et KÆMPE stort tak til Majken for at give vores søn og vores familie trivslen tilbage!

23. marts 2022

Pas på med Sansemotorik i Birkerød

Vi havde en meget trist session hos Sansemotorik, Birkerød. Hun er slet ikke fagperson til at kunne håndtere børn og følelser. Jeg er fundstændig måløs over så følelseskold og mekanisk en session kan forløbe. Ingen empati. Konsulenten har brug for en videreuddannelse i at krop, følelser og sanser er i samspil. Hold dit barn væk derfra.

9. oktober 2020