7,50 KR er alt for dyrt
7,50 KR er alt for dyrt, især når kioskpriserne for fx vand er dyrere end på restaurant, og man kun kan bruge en billet per køb
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg tog mig den fornøjelse at bruge et Sanifair-toilet d. 14/7/21 kl. 22.28. Anledningen var en nummer et, på vej hjem til Danmark fra Østrig.
Det første indtryk jeg fik ved mit besøg af Sanifair-toilettets betalingsindgang, var en uhyrlig stank og et klistret, urent og glat gulv, som jeg desuden var ved at glide og snuble i. Efter en lang opgørelse med mig selv, om jeg virkelig var trængende nok til, at det kunne betale sig at træde indenfor, besluttede jeg mig for at gøre det. Der var tre betalingsbum, hvor to af dem var defekte.
Da jeg havde fundet mig det toilet jeg ville bruge, og åbnede brættet op, var der store synlige rester fra den forrige toiletbesøgende. Da jeg, efter lang mental forberedelse, besluttede mig for at gøre mit, slukkede lyset, og jeg måtte stå i blinde.
Udover det manglede lys og skyldeevne i toilettet, var der heller ikke mere toiletpapir tilbage - udover det der lå på gulvet fra den forrige besøgende.
Men da lyset tændte igen, slog det mig, at alt det hysteri kunne være ligemeget. For da lyset ramte toiletvæggen, og den klare lyseblå farve fra Sanifair-toiletternes tema fik lov til at skinne igennem, ramte en følelse af fred og ro mig, og fra det ene sekund til det andet, glemte jeg helt de negative associationer jeg havde tilknyttet til Sanifair-toiletterne.
Med alt taget i betragtning fra hele oplevelsen af mit besøg af Sanifair-toilettet, vil jeg give det en vurdering på 9/10.