Skuffende oplevelse.
Skuffende oplevelse.. 1 skive roastbeef i en hel sandwich, for ikke at nævne de 2 andre jeg bestilte også var forkastelige..
Har rækket ud til butikken flere gange uden svar.
1 stjerne er endda for meget. Hold jer væk derfra
Har rækket ud til butikken flere gange uden svar.
1 stjerne er endda for meget. Hold jer væk derfra
Elendigt tørt og kedeligt smørrebrød med mærkelige kombinationer.
Havde købt deal og fik stort set kun tørre kartofler og roastbeef, der var for gammelt.
Værste smagt meget længe.
Dårlig sandwich hvor bacon er gammel og gummiagtig og salaten smager af skraldespand. Selv brødet er noget man kan købe på frost i supermarkedet. Hold jer væk derfra.
Købte 3 stk smørrebrød på spot deal
Var ikke pengene værd
Roastbeef var 2 tynde skiver med salat
Overfusende konkurrenten på den anden side af vejen
Lasse Hansen.
Jeg er fuldstændig målløs over at du skriver vi som forretning sandwich kompagniet stiller 3 poser skrald foran vores nabo. Du kan først henvende dig hos butikken og forhøre dig om det passer jeg var personligt nede med blomster og lykønske dem da de åbnede. Der er skraldespande foran deres butik som vi benytter så hvis du har set min medarbejder kom gående over vejen og stille dem derover for derefter at hente resten af skraldespandene og smide alt affald ud som du sikkert ikke har set. Det gir dig fuldstændig ikke ret til at skrive dette anmeldelse om os og beskylde os for dette. Da vi tværtimod ønsker alle om det en konkurrent eller ikke.
God dag til dig hilsen chefen fra sandwich kompagniet
Jeg er virkelig skuffet over ejeren af Sandwich Kompagniet. I går aftes så jeg, hvordan de gik over til konkurrenten Freshwicz og stillede tre affaldssække foran indgangen. Jeg synes personligt, at det er en usmagelig måde at behandle konkurrenten og markedsføre sig selv bedre. Det er vigtigt for virksomheder at konkurrere på en retfærdig og respektfuld måde. Jeg håber, at Sandwich Kompagniet vil fokusere mere på at levere en god kvalitet og service i stedet for at forsøge at skade konkurrenterne.