Banner for Samsung UK

Samsung UK Anmeldelser

42.044

4,2

det er bare så godt det viker altid du er så smuk samsung. ville du gifte dig med mig pls jeg mangler penge

Har købt et smart tv og appen med yousee tv og film forsvandt. Ringede til Samsung og fik super god hjælp til geninstallation. Tak for hjælpen

kundeservice tager telefonen hurtigt. desværre fik jeg trykket nej til at lade dem optage samtalen til interne undervisningsformål. undervisning i hvordan man bedriver kundeservice har samsung stærk... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Elektronikproducent

Om Samsung UK

Samsung inspires the world and shapes the future with transformative ideas and technologies.

The company is redefining the worlds of TVs, digital signage, smartphones, wearables, tablets, home appliances and network systems, as well as memory, system LSI and foundry.

Samsung is also advancing medical imaging technologies, HVAC solutions and robotics, while creating innovative automotive and audio products through Harman.

With its SmartThings ecosystem, open collaboration with partners, and integration of AI across its portfolio, Samsung delivers a seamless and intelligent connected experience.

God

42 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(42.044)

28.310 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det er bedst hvis varen leveres. Eller pengene refunderes

Købte Frame TV hos Samsung (de reklamerer med rabat, men priser er nu den samme som hos Elgiganten, Power, HIFI klub og andre).
Samsung meddeler afsendt 4. maj og tracking hos Bring angiver at pakken er ankommet til Risskov terminal 7. maj. Herefter sker intet.
Jeg kontakter Samsung pr telefon og spørger om hvornår jeg kan forvente at få pakken. Med arbejderen tracker pakken hos bring og kommer frem til det samme som jeg. Han kan ikke fortælle hvornår pakken kommer de sidste kilometer til mig (Viby J). Han siger jeg må ringe til Bring, og finder efter nogen søgen en nummer jeg kan ringe til.
Bring forklarer at pakken ikke er leveret fordi Samsung har skrevet mit telefonnummer i et forkert felt. Men de tilbyder at kommer med pakken om et par dage. Jeg beder dem i stedet returnere den til Samsung.
Samsung trækker pengene fra min konto 26. Maj og efter mange mails og telefonopkald, hvor der igen og igen blev lovet at returnere pengene,er de nu den 1. August ikke kommet. Sidste løfte er at om nogle dage kommer de.

Mon de har så mange penge, eller er kassen tom???

Kassen var åbenbart ikke helt tom (der ligger nok andre kunders penge og venter på at blive tilbagebetalt). Nu er mine penge kommet.

12. maj 2021

Arrogant og nedladende kundeservice

Har købt en vaskemaskine for 14 dage siden, nu går der kuk i programmerne, så jeg kontakter kundeservice, venter i kø i 1 time og 40 min (!) for at få den mest arrogante, nedladende medarbejder i telefonen, som på ingen måde forstår min frustration over teknikken og at jeg ikke forstå hvad jeg skal. Han gentager sig selv og bliver ved at sige, at jeg ikke har lov at hæve stemmen. Han ønsker tydeligvis ikke at hjælpe mig og bliver ved at sige, at han skal følge protokollen, selvom den "hjælp" han foreslår ikke virker. Han lagde røret på midt i en sætning. Iø har jeg selv fundet en eller anden form for svar på nettet, hvilket var stik modsat af det medarbejderen foreslog. Hvorfor have en kundeservice, hvis man ikke er interesseret i at yde service??? Kan på ingen måde anbefale det firma. Virkelig dårlig oplevelse.

10. maj 2021

Ærgerligt Samsung.

Ærgerligt Samsung.
Trofast kunde igennem 20 på mobil, tv osv.... Jeg har tegnet en forsikring på min s20 ultra og har nu ventet over en uge efter at have anmeld en skade..
Det sammenholdt med at skulle ringe 3 gange af 30 minutter for at komme igennem...
Tror jeg prøver et andet mærke..
I er trods alt ikke de eneste på.markedet 👎

27. februar 2021

Til kundeservice hårde hvidevare.

Til kundeservice hårde hvidevare.
Har køb et køleskab via Elgiganten, ingen kritik af Elgiganten :-).
Ved levering kan det ene ben ikke justeres. Jeg konstaterer, at det er gevindet den er gal med, gevindet er beskadiget.
Jeg kontakter kundeservice dagen efter. En medarbejder fortæller mig, at det ikke er nødvendigt med begge ben ?. Første omgang tænker jeg dette er en joke :-) men nej medarbejderen står fast. Jeg forsøger at fjerne fokus fra køleskabet og henlede opmærksomheden på tyngdekraftens virkning.
Stadig ikke hul igennem. Jeg tilbyder at sende et foto - og spørger efter en mailadresse, hvortil medarbejderen svarer, vi svare ikke længere mail i kundeservice !!!. Langt om længe lykkedes det mig, at få medarbejderen til at oprette en sag. De sender en mail - og jeg kan svare og vedhæfte mine fotos. Problemet er bare jeg har ingen mail har modtaget endnu.
Det er nu en uge siden. Tænker jeg må ringe dem op igen - og bruge tid på at være nr. 46 i køen ! Håber jeg så møder en medarbejder der forstår meningen med ben på et køleskab. Alt imens mit køleskab er klodset op på anden vis, dårligt.

31. januar 2021

Dårligste service nogensinde

Vi har købt et tv igennem power i Sønderborg. Det går i stykker og der er stadig garanti på. Da tv’et er over 50” skal vi kontakte Samsung og her går det hele så galt. I første omgang taler man med en kvinde i et Call center som intet ved om produktet og Beder om at få tilsendt et billede. Samsung svarer efter nogle dage at der kan gå op til 3 uger inden der sker noget. Efter 14 dage ringer vi for at høre om der sker noget i sagen... en meget ubehøvlet ung gut fortæller at det gør der da så sandelig ikke for de kigger jo først på sagerne efter 3 uger...
Da der er gået 3 uger og 4 dage ringer jeg igen for at høre hvad der sker og der er stadig intet sket. I mellem tiden har jeg talt med power for 3. Gang som intet kan gøre. Efter 3 gang til Samsung får vi endelig en gut i tlf som vil kigge på sagen og bestille en teknikker. Teknikeren kommer, der er nu gået 5 UGER!!! Skifter skærmen, sætter strøm til og kører uden at tjene om tv’et virker... og ja det gør det så ikke...
Vil aldrig nogensinde hverken købe et Samsung produkt eller handle i power igen for magen til dårlig service skal man godt nok lede længe efter!!!

13. december 2020

Jeg har altid været meget glad for…

Jeg har altid været meget glad for samsung ptodukter, hvad end det har været elektronik eller hårde hvidevarer, så længe produktet ikke fejler noget ellers er det rent mareridt....

Den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet er det samsungs kundeservice.

Jeg har købt en samsung ovn midt i januar 2020. Det har været en halv dyr ovn til 5.400 kr. med to blæser. Så kunne jeg have 2-3 bradpande samtidigt i ovnen når der er to blæsere, tænkte jeg. Glædede mig allerede til næste gang jeg skulle have gæster.

Det viste sig senere, at blæserne virkede ikke. Det har de aldrig gjort, øv øv...
Jeg ringer til kundeservice og får oprettet en sag. Ovnen vil blive byttet, hvis den ikke kunne repareres efter 2-3 besøg af teknikkeren, sagde kundeservice.

Efter 3 gange forsøg med at skifte henholdsvis termostat, motor til blæseren og mainbordet, er der ikke mere man kan gøre, sagde teknikeren og vil skrive en arbejdsrapport (jeg har købt ovnen hos elgiganten og de vil ikke bytte ovnen, memindre jeg kommer med en arbejdsrapport). I rapporten vil der stå: ovnen kan ikke repareres og skal byttes. Jeg vil få rapporten senere på dagen, sagde han.

Efter flere uger og adskillelige opkald til kundeservice fik jeg rapporten og sendte den til elgiganten.

Dagen efter bliver jeg ringet op af elgiganten og til min store forbagselse fortalte de, at i følge rapporten er ovnen repareret og den virker nu 😳😳😳😳😳

Dette er uacceptablt og så frækt af samsung, som lyver direkte og er åbenbart ligeglade med kunderne.

Jeg måtte bruge 2 af mine feriedage i 2 dage og være hjemme så samsung kunne bringe noget i orden, som skulle være i orden fra start af.

Nu vil samsung komme for firede gang og jeg har endnu engang brugt min ferie på at blive hjemme så teknikeren kommer på besøg og få bragt ovnen i orden. I stedet for får jeg at vide 1/2 times tid før han skulle være hos mig, at han ikke kan komme, da reservedelen ikke er bestilt. Fordi jeg ikke har oprettet en sag. Så ud over en defekt ovn og 3 brændte feriedage, skulle jeg også bruge tid på at oprette sag hos samsung.....

Den 16. september kommer teknikkeren for 4. gang for at skifte den anden del af mainboardet, men hjalp det? NEJ....

Samme dag kommer teknikkeren for 5. gang for at skifte knappen, for det kunne jo hjælpe, men nej heller ikke denne gang.

Han vil nu skrive den rapport og skrive, hvad han har forsøgt og hvor lidt det har hjulpet. Jeg vil få rapporten senere på dagen. Jeg fik den jo selvfølgeligt ikke, men jeg forventede heller ikke andet af samsung...

Dagen efter kontaktede teknikkeren mig for at høre om jeg er hjemme en dag i næste uge så ovnen bliver hentet til deres værksted for at få den repareret....UNBELIVEBLE

Så ringede jeg til servicegruppen for at fortælle, at det ikke kan være rigtigt...til min store overraskelse oplyser servicegruppen, at der skal 3 sager ad 3 besøg til, før jeg kan måske få min ovn byttet. Dvs teknikkeren skal komme forbi hele 9 gange, et forbrug af tæt på 2 ugers ferie (jeg skal jo være hjemme, så teknikkeren kan komme forbi) og først derefter kan samsung overvejer om jeg jeg skal have ny ovn eller ej.....

Jeg må skynde mig at sige, at de (samsung kundeservice, servicegruppen og en enkelt gang elgiganten) gjorde deres bedste for at jeg følte mig som lus mellem det tre parter.

Jeg er SÅ træt af den dårlig service jeg har fået af samsung og synes det er på tide, at alle får at vide inden de har tænkt sig at købe et samsung produkt....

6. oktober 2020

Fuldstændig ubrugelig kundeservice

Min nye ovn varmer ikke korrekt, trods 2 blæsere bag i ovnen bliver mad og bagværk ikke opvarmet ens. Jeg har billeder som dokumentation. En tekniker har være forbi 3 gange uden at kunne finde fejlen. De har nu fundet ud af at når termostaten slukker og der lyder en bip-lyd så er ovnen kun varm bagtil og jeg skal vente yderligere 15-20 min for den er klar ti brug. Da jeg spurgte ind til hvorfor man havde sat en termostat i ovnen, var svaret at det var for at gøre mig opmærksom på hvornår jeg kunne begynde at tænke på at sætte min mad i ovnen. Hvordan finder jeg så ud af hvornår min ovn er varm. Det skal du bruge et termometer til. Har aldrig høt så syg forklaring. Efter utallige telefon samtaler blev min sag sendt videre til en ekspert for dette er åbenbart en meget svær sag. Det er nu 2 uger siden og de har stadig intet svar. HOLD NU OP hvor kan jeg blive træt at fuldstændige fattesvage servicekonsulenter. Hvorfor ikke bare indrømme at termostaten ikke virker????????????????? Jeg har stadig intet hørt fra dem, så nu ryger den retur til Elgiganten som eg så håber vi tage den retur. Jeg kommer aldrig til at købe Samsung igen.

29. juni 2020

Samsung

Vi har nu min søn og jeg efter at have beklaget os over den dårlige kunde dynamik vedrørende firmaet Samsungs kunde response og opfølgning med deres kampagnetilbud i Ekstra Bladet fået en udstrakt ekstra service af Samsung og fået vores varer hvad der bare manglede andet. Men det kan da ikke være rigtigt at for at få hvad man retfærdigvis har købt og betalt for og overholdt reglerne for deres kampagnetilbud. Så er man nødsaget til at beklage sig i Ekstra Bladet under stor offentlighed. Det kan jeg ikke se at Samsung får noget godt ud af!!! Min gradering med stjerner for vores kunde oplevelse med Samsung ændrer sig ikke og det kommer ikke til at ændre sig. Venlig hilsen til alle Steen Wichmann Stubbekøbing

27. januar 2020

Dårlig service fra Samsung!!!

Dårlig service fra Samsung!!!
Har nu i en måned og mere forsøgt at få tilbuddet om ur og buds når man købte en Samsung s10
Har mailet med dem 50 gange mindst og de tager ikke telefonen..og har opfyldt alle betingelser og indsendt bevis for køb af ny telefon..og alligevel sylter de en..trækker det i langdrag og Er fuldstændig ligeglade
BONDEFANGERI AF VÆRSTE SKUFFE
Fortryder bittert at jeg har købt Samsung...

19. januar 2020

Aldrig køb et Samsung-tv!

Jeg har nu haft et Samsung tv i 3 år. Kondensatorerne i tv'et er brændt af, trods jeg aldrig rigtig brugte det sindssygt meget (hvad der svarer til ca. 1 gang om ugen). Det betyder altså, at fordi Samsung er for nærrige til at betale 40 øre mere for en kondensator, der faktisk virker, så skal jeg nu købe et nyt tv. Jeg vil råde alle til aldrig at købe et Samsung tv fra nu af. Det bliver i hvert fald sidste gang, jeg gør det. Det Sony tv vi har i stuen har holdt 6 år, og der er intet galt med det.

1. december 2019

Defekt fladskærm

Vi har for ca 4 år siden købt en fladskærm. Den er nu gået i stykker og vi har af Samsung fået at vide at den ikke kan laves med almindelig fejlfinding. Vi skal kontakte et firma der reparerer for dem. Der skal vi starte med de kigger på det og ser om det er noget der kan laves. Det koster 500 kr og så når de har kigget på det får vi prisen for en evt reparation. Hvis vi vælger ikke at få det lavet er de 500 kr tabt. Ved ikke om de også er det hvis det ikke kan laves. Hvis det kan laves og man vælger at gøre det, det er jo også afhængig af prisen, trækker de de 500 kr. fra. Jeg kan godt forstå de er nødt til at se på det for at finde ud af hvad der er galt, og jeg ved også godt at garantiperioden er udløbet, men jeg finder det ualmindeligt ringe at en fladskærm som dog har kostet en del penge kun holder i 4 år. Der burde Samsung betale de 500 kr for at fejlen kunne findes og prisen opgives på en evt reparation. Og så burde garantiperioden for så dyre ting være længere. Jeg må konkludere at Samsung vores "bekendtskab" er slut. Ringe service for et dyrt produkt

11. november 2019

Dårligste support ever

Dårligste support! Har ALDRIG sådan en behandling jeg fik hos Samsung. Tidligere trofast Samsung kunde. Købte i december et kølefryseskab, der ikke virkede. Det frøs ikke blot i fryseren, men i hele køleskabet. Alle varer blev dybfrosne. Kontaktede Samsung, som sendte en teknikker ud. Denne kunne ikke finde fejlen og ville sende en måler, der skulle registrere temperaturen. Da jeg havde levet med dybtfrosset køleskab i knap 3 uger og 5 dage til jul, ringede jeg til Samsung for at ombyttet køleskabet. Lang historie kort: Samsung bad mig opgøre regnskab for ødelagte varer med kvitteringer. Hvem gemmer dem? De kunne først tage stilling til nyt køleskab når de havde modtaget og behandlet erstatningsopgørelse. Jeg sagde, at der for mig var 2 ben. En erstatning for ødelagte varer - og et akut behov for et køleskab der virker. 5 dage før jul. Supporteren spurgte en overordnet, meddelte tilbage at de ikke kunne snakke med mig, og smed røret på. Bagefter kunne jeg indtale en vurdering af min kunde oplevelse, og hvis den var negativ, ville jeg blive kontaktet, hvilket jeg aldrig blev. Skousen, som jeg købte køleskabet gennem, leverede 2 dage efter et nyt køleskab og julen var reddet. Tak Skousen. Jeg indsendte efter jul erstatningsopgørelse over mine ødelagte ting som jeg havde kvitteringer på. Hurra for Coop.DK der registrerer ens kvitteringer. Tog mig 2 timer at lave. Sendte ind. Samsung ville nu have foto af alle de frosne ødelagte varer. Jeg gav op. Jeg skulle for nyligt skifte min gamle Samsung s 8 plus mobil ud. Surprise. Det blev IKKE en Samsung. Jeg er for altid færdig med Samsung. Min. Loyalitet er væk.

24. marts 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (42.044 anmeldelser)