Jeg er ærligt talt chokeret over Sampensions behandling af min mors sag. Min mor er dødeligt syg med fremskreden kræft i bugspytkirtlen. OUH havde allerede den 27. marts 2026 registreret, s... Se mere
Livet har lært mig at Sampension skal man aldrig mere tegne job relateret pension ved. De slipper jo ikke pengene - selv om de efter den nye lov ikke må holde på kunderne. Enten virker loven i... Se mere
På rund af højere levealder vil pensionen falde med 7 - 10% fra 1. januar 2018 skriver Sampension ud til Deres kunder. Jeg forstår det ikke helt. Er den gennemsnitlige levealder pludseligt steget me... Se mere
Jeg har fået nyt pensionselskab, da jeg 1/11-2012 skiftede job. Ud over at få en kanon pensionsaftale gennem min arbejdsgiver, så kunne jeg samtidig få rådgivning om hvad jeg havde stående rund... Se mere
Sampension er et af Danmarks største kundeejede pensionsselskaber. Hver dag arbejder vi for at give dig mest mulig værdi – både før og efter du går på pension.
Tuborg Havnevej 14, 2900, Hellerup, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Min sygemeldt kone igennem 2 år afventer på 2 måned sin afgørelse på livsforsikring.
De siger de har travlt, det er også ok, men efter 6 uger uden respons er undskylningen ikke godkendt mere.
Vil kraftigt fraråde at samle sin pension her.
De vil ikke af med en bøjer 5 øre

Besvarelse fra Sampension
Sad i telefonkø i over 15min. da jeg endelig kommer igennem får jeg at vide man intet kan gøre. Her troede jeg, jeg fik fat i en pensionsrådgiver? Nuvel... Når jeg så for at vide en kollega ringer op fordi personen (vil ikke nævne navnet) ikke kan svare på noget, kan personen ikke fortælle mig hvornår. Jeg er SÅ ked af at mit firma har valgt dette firma. Der er TYDELIGT noget helt galt. Og en anden ting er at der er aldersdiskrimination i deres produkter... Jeg forsøgte at bede om at få en investeringsprofil der lå uden for min aldersgruppe. NEJ man kan ikke få lov til at vælge den investeringsprofil, altså medmindre man er x år gammel. Det er 100% aldersdiskrimation...

Besvarelse fra Sampension
Dårlig oplevelse og dårlig kommunikation.

Besvarelse fra Sampension
Ville hæve min pension med 60% afgift da jeg skal flytte permanent til udlandet og starte nyt liv med virksomhed mv. Og kommer aldrig til DK igen.
Blev nægtet udbetaling med en begrundelse om at bestyrelse i Sampension for vedtaget at pensioner med depot over 28.000 kr. ALDRIG kan hæves inden pensionsalder - det da bondefangeri og stavnsbinding og dårlig forretningsskik af værste skuffe - hvorfor er der dog ingen i vores instanser der griber ind overfor de metoder de bruger 🤔

Besvarelse fra Sampension
Enten virker loven ikke - ellers tager selvtægt snart over - Det kan ikke have sin rigtighed, at man ikke kan få sine små penge flyttet, til anden pensionsopsparing.
Sagen startede i 2019 så Sampension har absolut ingen vilje.
Min stærkeste anbefaling, brug aldrig sampension.
Sampension mener ikke de kan give mig et overblik over hvad jeg kan forvente at få udbetalt fra min pension hos dem, medmindre de får adgang til dels min Skat og dels adgang til mine data hos Pensionsinfo - jeg mener det er i strid med lov om personfølsomme oplysninger at Sampension afkræver mig disse oplysninger som set fra min stol er totalt uvedkommende for Sampension i forhold til at oplyse mig om min pension hos dem - bemærk at jeg ikke ønsker skatterådgivning men alene oplysning om hvad jeg kan forvente at få udbetalt!!
nu kommer det virkelig sjove; jeg valgte at give adgang til dels Skattemappen og dels Pensionsinfo og hvad skete - op poppede en dialogboks med en beklagelse over alligevel ikke at kunne oplyse mig om mine egne pensioner og hvorfor? fordi undskyldningen nu er at jeg får udbetalt min ATP pension og fortæl mig så lige hvad den har at gøre med mine pensioner hos Sampension - som tvungen kunde hos Sampension føler og oplever jeg at jeg ikke kan få indsigt i min egen pensionsopsparing den er omgærdet af mystiske forhindringer alt helt uden fortilfælde af hvad jeg oplever hos fx Danica og PFA
Svar udbedes.
PS jeg har efterfølgende fået oplyst fra Sampension at det jeg oplever som beskrevet alene gælder når man benytter sig af app’en; logger man på websiden kan jeg uden problemer se mine data og overblik MEN hvorfor i alverden gøre denne forskel?
Jan

Besvarelse fra Sampension
Har lige opdaget, at jeg nu igen kan se depotregnskaber løbende og finde mine samlede oplysninger på Pensionsinfo - selvom min pensionsudbetaling er startet. Mega dejligt, har savnet dem.
Og er helt generelt meget tilfreds med service, forrentning, information m.v.
Tak og fortsæt det gode arbejde 👍😀
Jeg har Sampension, fordi det er aftalen med mit arbejde (jeg er statsansat). Det lever jeg egentlig helt fint med og har fået fin og hurtig hjælp de enkelte gange, jeg har haft brug for at tage kontakt til Sampension.
Det er klart en bagatel, set i forhold til problemer med fx udbetalinger mv., (hvilket jeg ikke kan udtale mig om), men jeg synes, det er super irriterende, at de har deres egen digital-post. Jeg ville ønske, de kunne bruge E-boks, som så mange andre.
Fordi jeg der hvor jeg arbejder i dag ikke har en obligatorisk pensionsordning. (det er en mindre virksomhed) er min pension bundet ved Sampension. Jeg har derfor ikke mulighed for at slå min pension sammen... Det forfærdelig måde at faste holde kunder på.
Hvorfor skal være dårligere stillede fordi jeg har et arbejde hvor jeg ikke har en obligatorisk pensionsordning?
Checkede min pension, og lagde mærke til at jeg har 2 police numre grundet tidligere job.
Ringede for at få slået dem sammen, så jeg ikke skulle betale dobbelt gebyr, men nej.
"Vi er desværre holdt op med at lægge pensioner sammen for 2 år siden, og det er uvist om vi kommer til at gøre det igen" var svaret.
Der var lige præcis 0 vilje til at finde en løsning og prøve at slå de 2 pensionsordninger sammen...

Besvarelse fra Sampension
Jeg blev syg med PTSD, på min arbejdsplads, fik INTTET hjælp fra dem, de fandt på alt mulige undskyldninger. heldigt nok samtidig var jeg også mellem af en anden Pensionsselskab "PKA" hvor jeg har fået MASSER af hjælp og støtte.
Da de ikke vil hjælpe mig så vil jeg få mine penge ud derfra, da jeg havde 2 forsikringer hos dem. det tog 1400kr i gebyr på hver forsikring for at sætte udbetaling i gang. det er hva jeg kalder tyveri i dagslys .
HOLD JER LANGT VÆK
I har fortalt mig / bekræftet, at jeg tilhører 1 af de 15 grupper hvor appen aldrig vil komme til at virke.
Så skriv ikke at den pt ikke virker.
Jeg kan nu som I anbefaler d.29.-10. heller ikke gå på hjemmesiden og finde mine data som I ellers skriver jeg kan.
Teksten i alle felter er :
Vi kan desværre ikke vise dine pensions- og forsikringsdækninger her - vi arbejder på en løsning.
Du kan i stedet ringe til os på 77 55 62 50
(Fejlkode: 79 | )
Ok jeg ringede så og fik at vide at det var fordi jeg var fyldt 70!!
Det kan vel ikke komme bag på et pensionsselskab at nogen fylder 70 på et eller andet tidspunkt?
I oplyser at det er p.g.a. markeds renten at den ikke kan beregnes og fordi jeg har en ratepension der ikke er sat til udb. I så fald og set i bakspejlet så skulle jeg da aldring har ført pengene (rate)fra et andet pensionsselskab over til Sampension hvor jeg havde min arbejdsmarkeds pension. (regionen har ikke valgsmulighed for at vælge anden aktør) En advarsel til andre. Her igen: Jeg er vel ikke den eneste med det senarie. Hvor svært kan det være?
Da jeg idag afkræver en tidsfrist/plan, får jeg at vide at jeg fomodentlig kan se det omkring d. 9. nov. Må indrømme at jeg af erfaring p.t. ikke har tillid til at det kommer til at virke.

Besvarelse fra Sampension
Meget lang sagsbehandling - foreløbig ventet 2 mdr. bare på et svar på min anmeldelse. “Der står at den er under behandling” det har der så stået i 14 dage.
Ringet og skrevet - hjælper ikke får en sludder for en sladder om at de er meget bagud! Hvad pokker kan jeg bruge det til. Det gik fint da pengene skulle den anden vej😡😡

Besvarelse fra Sampension
Herlig telefondame beder en om at indtaste cpr. Så siger hun Gud grød bagefter at vi har så travlt at vi ikke kan hjælpe dig nu! Det er sket to gange en eftermiddag, og nu lige over middag. RAAAHSGUUU.
1) Havde et meget lille beløb fra min tidligere arbejdsgiver, som jeg ikke var klar over. Beløbet var så lille, at gebyrerne langsomt åd depotet op. Jeg er lidt rystet over, at man ikke bare kontakter mig og finder en løsning, evt. bare at udbetale pengene.
2) Samler min pension ved Sampension (fra PFA) i efteråret 2019. Det tager for det første mange måneder at overføre pengene, og dernæst mange måneder at sende mig en ny pensionsoversigt. Så får jeg pludseligt besked om, at aftalen er ophørt ved årsskiftet (og mine penge forsvundet?). Så tager jeg telefonisk kontakt, og alt er i orden nu, men please fix jeres IT.

Besvarelse fra Sampension
Starter i et nyt job igen, efter en tid med ledighed. I det nye job vælger jeg så at det skal være samme pensionskasse som før, fordi det kan være billigere i længden og man kan spare administrationsomkostninger. Men nej, de opretter bare en ny police. Prøver så at kontakte dem via besked, da jeg ikke er til telefon. Får svar meget sent, over en uges ventetid. Synes det er langsommelig service. Og de glemte at lægge en brochure til i det fysiske brev. Hvilke fordele er der overhovedet at være i det selskab, ingenting. Vi får ikke noget tilbage i den tid de passer på vores penge. Der er da pensionskasser der giver gratis behandlinger, råd og vejledninger if. med helbredet. Sådan er det slet ikke hos Sampension.
Til Sampension: Jeg har læst jeres besvarelse. Først ved sygemelding? Sådan er det nemlig ikke ved nogen af de andre pensionskasser. Man kan få fysioterapeutbehandling ved behov, selvom man ikke er sygemeldt. Og endda gratis. Mærkeligt at Iikke engang fortæller om sundhedscentret hos jer, når man er ny kunde. Det er lav serviceniveau, når I også gang efter gang har svaret så sent på mine beskeder.

Besvarelse fra Sampension
Jeg har været mange år på arbejdsmarkedet, og fik Sampension som selskab, da det blev indført, at vi skulle have arbejdsmarkedspensioner.
Så sent som i dag har jeg ringet til dem 2 gange med spørgsmål, og altid har jeg fået så fin service hos dem.
Jeg har også fået udbetalt erstatning for erhvervsevnetab tilbage i 2016, pga. kronisk opstået sygdom.
Grunden til at jeg skriver her er, at jeg har en gammel Nokia telefon som ikke kan gå på nettet, og derfor kan jeg ikke skrive anbefalinger i det link jeg får tilsendt i sms.
Sampension får mine varmeste anbefalinger.
De har en meget dårlig dækning ved tab af erhvervsevne.
Man skal tjene næsten en halv million inden i sit oprindelige arbejde for at komme i betragtning til en varig dækning.