Samn Anmeldelser

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,0

Vi udfører kontroller af anmeldelser

svindler

selvom man bruger deres anvisninger.
er det åbenbart forbrugerens ansvar, at vide at det ikke funger som de skriver det.

29. april 2026

Vi har i dag haft besøg af samn fordi…

Vi har i dag haft besøg af samn fordi de gerne vil lukke for vandet. De har sendt et brev hvor der står at jeg senest skal betale 10. Dage efter den 15.15.2025. Den 22. Er de kommet forbi for at lukke for vandet, jeg får dem forklaret hvad der står på brevet, men de er ligeglad i Horsens afdeling.

Udover det har jeg forsøgt flere gange at melde mig til pbs betaling, men deres hjemmeside registrerer ikke noget

22. maj 2025

Hvad sker der?

Hvorfor informerer forsyningsselskabet ikke ved brud på vandforsyningen? Man bør få information om hvornår der igen forventes vand.
Usandsynlig dårlig behandling af kunder.
Der bør i øvrigt være fuld skrald på bemandingen så det kan blive udbedret hurtigst muligt.
Håndtering under al kritik.

14. maj 2024

Det koster penge at få udleveret en…

Det koster penge at få udleveret en udspecificeret faktura, hvis man som rådgiver skal bruge oplysninger. De siger, at man kan logge ind med MitId og hente, men hvis det fx er en boligforening, hvor det er svært for ældre mennesker, så må man altså betale gebyret for at få sin faktura.
Endnu et firma som tror digitale løsninger er fremtiden.

6. marts 2024

Jeg har haft ledningsbrud på en…

Jeg har haft ledningsbrud på en vandledning fra et lokalt vandværk. I den forbindelse er der løbet en stor mængde vand ud på den nærliggende mark. Samn, der står for spildevandsdelen vil ikke kompensere for den mængde vand der er spildt og som de så ikke skal bortlede. De er fuldstændige ligeglade med at månedsforbruget er gået fra 4 til 55 kbm. Så ingen hjælp at hente i sådan en situation, som i forvejen er dyr med udgravning mm. Derfor kan jeg ikke anbefale Samn, men man er jo nok tvunget i armene på dem, da der ikke er andre muligheder.

21. marts 2022

Har lige snakket med jeres projektleder…

Har lige snakket med jeres projektleder Thomas Høivang.
Virkelig en behagelig herre der kunne besvare mine spørgsmål på en god og ordentlig måde. Også selvom jeg ikke er kunde hos jer (endnu).
Han tog sig tid og besvarede spørgsmålene så det gav mening, tak for det.

12. september 2022

De har ikke styr på ret meget i det…

De har ikke styr på ret meget i det firma. De blev advaret flere gange omkring overtrædelse af bekendtgørelse af lov om renter ved forsinket betaling m.v. samt overtrædelse af GDPR-lovgivningen.
De er totalt ignorante, ligeglade og fortsætter deres eget løb - de tror desværre, at de er hævet over dansk lovgivning 😔
Amatører med stort “A”!
Kunne man give 0 stjerner, var dette min anbefaling.
Håber snart, at der kommer frit “forsyningsvalg” indenfor deres branche…

17. maj 2022

Bundet i dårligt set-up af…

Bundet i dårligt set-up af brugersystem.
For at betale sin regning, skal man logge ind som forbruger.
For at logge ind, skal man bruge en aktiveringskode. Den står på regningen, som man først kan se når man er logget på. En cirkel man ikke kan bryde!!
Deres vejledninger stemmer ikke med det der sker, så der fejler de også!
En klassisk monopol-forretning, som tilsyneladende er ligeglade med deres kunder, eller har inkompetent ledelse..

14. marts 2022

Modtager pludselig rykker med posten…

Modtager pludselig rykker med posten fordi den Betalingsservice aftale som jeg har tilmeldt mig via deres selvbetjening side ikke virker. Jeg har aldrig modtaget besked om at det ikke virker eller blevet kontaktet af kundeservice. Nu står jeg med en kæmpe regning med masser af rykker gebyrer selvom jeg har gjort nøjagtig som jeg er blevet instrueret af kundeservice i sin tid.

23. februar 2022

Har modtaget et velkomst brev fra dem

Har modtaget et velkomst brev fra dem, og skal skrive sit cpr-nummer på, i deres system som fortæller at det er ugyldigt, så ringer man så til dem og får en historie om at man må prøve en anden dag..... da de ikke kan svare hvorfor deres system gør det... Så tilmelder man betalingservice, ved at indtaste kontonummer, som ikke bliver betalt, så får man en rykker, om forsent betaling, selvom at man har gjort som de selv siger. De beskylder deres systemleverandør, men det er jo aldrig kundes skyld... men rykkeren skal man sørme betale, der er intet at gøre. Konklusion er at de overhovedet ikke er kunde venlige og til at tale med., og ville ønske at ,man kunne bruge et andet selskab.

21. januar 2022

Ekstraregning på 28.000 kr.

En fejl hos Odder Forsyningsselskab kostede os en ekstraregning på godt 28.000,-

Fejlen var ikke en fejl hos os, men en fejl, der helt og aldeles ligger hos Odder Forsyningsselskab. Selskabet kalder det en pulsfejl i deres vandmåling. Denne fejl resulterede i 3 år forkert måling af vores vandforbrug - et alt for lavt vandforbrug. Et normalt vandforbrug for en familie/hus som vores ligger på omkring 100 m3 (har vi fået oplyst). I de 3 år hvor Odder Forsyningsselskab ikke evnede at aflæse vores vandforbrug korrekt, blev det målt til ca. 20 m3 per år. Altså alarmerende lavt sammenlignet med gennemsnittet. Men på trods af, at dette alarmerende lave vandforbrug burde have fået fageksperterne hos Odder Forsyningsselskab til at reagere skete, der intet! Ikke før det havde stået på i 3 år, og som førnævnt resulterede i en ekstraregning på ca. 8.000,-
Odder Forsyningsselskab mener ikke de bærer noget ansvar overhovedet, da de mener vi selv skal være opmærksomme på vores vandforbrug. Men som nye husejere ved vi ligeså lidt om gennemsnitlige vandforbrug som vi ved om SKAT, og vi sætter vores lid til at fageksperterne hos eksempelvis SKAT og Odder Forsyningsselskab gør os opmærksomme på hvis der er ting, der er i uorden. Hos SKAT er de relativt gode til dette og man får en status én gang årligt, hvor der rettes op på fejl og mangler. Hos Odder Forsyningsselskab gør man intet i 3 år, og at man overhovedet opdager fejlen efter 3 år beror på tilfældigheder.

Men for at det ikke skal være nok, så sender Odder Forsyningsselskab oplysningerne om deres fejl videre til Samn Forsyning, der håndterer spildevand. Det resulterer i yderligere en ekstraregning - denne gang på godt og vel 20.000 kr. Altså totalt set en ekstra regning på rundt regnet 28.000 kr. for en fejl, der indiskutabelt ligger hos Odder Forsyningsselskab.

For sjov skyld har vi talt med et par tilsvarende Forsyningsselskaber i andre kommuner for at høre hvad deres tilgang ville være i sådan en sag. Det har samstemmende lydt, at man aldrig ville pålægge borgeren, at skulle betale for fejl, der ligger hos Forsyningsselskabet. Tankevækkende at Odder Forsyningsselskab åbenbart mener det er rimeligt at fedte egne fejl og manglende kompetencer af på borgeren.

29. april 2020

Kundeservice er ikke til at snakke med

Kundeservice er ikke til at snakke med. De står fast ved sin mening og kan ikke erkende at deres system kan have haft noget med det at gøre at en betalingsaftale ikke blev indleveret selvom jeg har bevis for at den blev underskrevet samme dag som den blev sendt til mig

10. oktober 2019

Sammenlægning giver større omkostninger især på gebyrområdet.

Samn Forsyning ApS er navnet på det nye vandselskab i Odder og Horsens, og med hovedsæde i Horsens. Etableret i Jan. 2017

Jvf. deres hjemmeside vil man:

"Som kunde vil du ikke mærke den store forskel i hverdagen, men på længere sigt, er vi dog ikke i tvivl om, at Samn Forsyning vil blive en mærkbar gevinst. For miljøet, for fremtiden og for dig."

Det første jeg har mærket er at man har indført et Gebyr - uden varsel -, sammen med den første regning er der blevet pålagt et betalingsgebyr på 68,75 DKK. Nu ved jeg hvor den mærkbare gevinst kommer fra og den kommer desværre ikke til kunden.

28. april 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)