1. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Samlerhuset - Porcelæn, glas og bestik. Se de store udvalg i vores Webshop.

3,6

Middel

Topkarakter 😊

Bestilte 5 stk. årskrus torsdag formiddag. Modtog dem med PostNord allerede før kl. 9 dagen efter. De var pakket rigtig godt ind og var i meget flot stand. En stor fornøjelse at handle med Samlerhuset.
Topkarakterer herfra 😉

12. september 2025

Uprofessionel og arrogant kundeservice

Jeg handlede hos Samlerhuset, men min oplevelse med forløbet og Samlerhusets kundeservice var desværre ikke positiv.

Man kan ikke selv vælge fragtmetode. Min ordre blev sendt som brev uden track & trace. selvom det med et lille ekstra beløb kunne have været sendt som pakke med sporing.

Det giver en følelse af, at man som kunde ikke har reel indflydelse på noget så vigtigt som forsendelsen.

Da jeg spurgte til min forsendelse (da jeg oprigtigt troede at Samlerhuset, som næsten alle andre, sendte som pakke) fik jeg følgende arrogante svar:

"Hej Tom, Velkommen til ny kunde der ikke har læst salgsbetingelserne..."

Jeg oplevede svaret som både arrogant og passiv-aggressivt, og det er efter min mening en uprofessionel måde at kommunikere med kunder på.

(hvor skulle jeg også vide hvad Samlerhusets billigste fragtmetode er, når eks. DAO m.fl. ligger meget tæt på brevpriser).

Selve varen kom frem, men kommunikationen og forsendelsesvalget trækker helhedsindtrykket gevaldigt ned.

29. august 2025

hurtig levering sikkert pakket

Købte julegave til mine forældre d.21/12 kl 16.00. Da jeg ringede og fik detaliger for sikkrede han sig at jeg var med på at de ikke kunne komme frem før jul, sage at det ikke betød noget da det var værd at vente på. De sente d.27/12 og det var fremme d.28/12 så hurtig levering. Skålende var forsvarligt pakket ned. Alt var i perfekt stand. Jeg er yderst tilfreds

28. december 2023

Jeg købte 5 styk sølvtøj

Jeg købte 5 styk sølvtøj, som blev leveret i løbet af få dage fredag den 4. september. Desværre manglede der 1 del. En opringning gav en undskyldning og allerede mandag den 7. blev den leveret!! Fin service og alt i meget fin stand.
Randi.

12. september 2020

Alt fungeret som det skulle.

Købte en sølv lagkagekniv. Den blev leveret i løbet af 3 dage.
Kniven var fin pudset, top udsende, og pakket fin ind i en forsejlet pose.
Perfekt.
Deres lager passer. Idet jeg gerne ville have haft 2 knive. Men kunne kun vælge en til kurven. Jeg fik beskeden om at de ikke havde mere end en, med det samme.
Jeg var lidt udtryk med betalingen idet deres betalings side ikke kommer frem som en sikkerside. Alså en med hængelås på.

28. marts 2019

Dårlig service

Jeg købte en julegave hos Samlerhuset i starten af december - og havde undersøgt telefonisk, at den kunne byttes eller returneres efter jul (så jeg ikke gjorde noget forkert i forhold til modtager). Da jeg så kontakter dem for at høre, hvordan jeg forholder mig ved returnering (ikke af alle tingene jeg har købt, men en enkelt) får jeg besked om, at det kan jeg ikke, idet de 14 dages fortrydelsesret er overskredet!! Dårlig service - og ikke der jeg køber i fremtiden. Man kan jo netop ikke være sikker på levering inden jul, hvis man venter, så det passer med, at de 14 dages returret udløber den første hverdag mellem jul og nytår (som jo er den første dag, hvor det er muligt, at returnere)!!

7. januar 2019

En god oplevelse

Handler for første gang med Samlerhuset og er overmåde tilfreds.
Hurtig ekspedition og levering.
Varen levede helt op til mine forventninger.
Anbefaler gerne Samlerhuset og handler der gerne igen.

9. september 2015

Min første ordre til Samlerhuset

Kopi af min mail, sendt til Samlerhuset:
"Har d.d. (20.02.2014) modtaget min ordre, 5 stk. juleplatter og 2 stk. Tivoli ølglas.
Alt i god stand.
Jeg takker for handlen og den lynhurtige ekspedition!
Samme meddelelse vil blive tilføjet Trustpilot."

Det vil ikke blive sidste gang, jeg afgiver en ordre til Samlerhuset!

Samlerhuset, Gilleleje ville have fået 5 stjerner, hvis det ikke kun havde en PostBox-Adresse, men også en fysisk.
Tror, forretningen går glip af nogle handler p.g.a. den manglende fysiske adresse.

20. februar 2014

Ukorrekte oplysninger om handels- og leveringvilkår

Hos Samlerhuset.dk bestilte jeg to slags glas til en kollegas 50 års fødselsdag. Desværre var den ene slags forkert og de skulle derfor byttes igen, men det skulle jo ikke være noget problem, da Samlerhuset.dk, på deres hjemmeside skriver, at man kan returnere og bytte varer i deres fysiske butik i Hillerød, som ligger tæt på der hvor jeg bor. Så jeg tog til Hillerød, men kunne ikke finde butikken på adressen. Jeg ringede i stedet til Samlerhuset.dk og fortalte, at jeg ikke kunne finde dem. Det viste sig, at den fysiske butik havde været lukket i et halvt års tid. Jeg spurgte damen hvad jeg så skulle gøre med de glas der skulle byttes - og her gik det galt!
Hun var sur, tvær og lod mig slet ikke forklare. Hun fortalte mig bl.a. at de overhovedet ikke hverken byttede eller tog retur! Hun påstod også at det var løgn, at det stod på deres hjemmeside. Jeg fortalte hende, at jeg sad med hjemmesiden foran mig, men at jeg godt kunne forstå, at glassene ikke kunne afleveres i en butik, der ikke eksisterede.
Dagen efter talte jeg med hendes mand, der var noget nemmere at kommunikere med. Ikke desto mindre endte jeg med at betale 80 kr for at sende glassene retur samt porto for, at få de nye, rigtige glas tilsendt, så min kollega kunne få sine gave. Jeg købte netop glassene hos Samlerhuset.dk, fordi der stod i handelsvilkårne, at man kunne returnere i en fysisk butik, men deres handels- og leveringsvilkår er altså ikke korrekte. Jeg villle desuden lægge røret på igen, hvis det var konen jeg fik fat i, når jeg ringende...
(Selv ved oplysningerne om butikken her på siden står der, at de "bor" i Hillerød)

11. marts 2013

Er dette din virksomhed?