Bondefanget!
Efter ihærdig søgen, efter en hjemmeside, hvor man kan komme i kontakt med salonen, uden at booke tid, bliver jeg desværre nødt til at bedømme salonen (Salon Korsvik Haderslev) på Trustpilot.
Jeg har ikke noget at udsætte på selve klipningen, men det var bestemt en ordentlig omgang reklame/salgstale om diverse kure, cremer, skum, sprays m.m., som man næsten ikke kunne leve uden.
Jeg skulle klippes, og egentlig ikke andet. Men selv en garvet "Tupperware" demonstrant kunne lære noget om salg! Føj.
Men værst af alt, er dog, at jeg bliver "tilbudt" en hårkur under selve hårvasken. Jeg bliver dog ALDRIG fortalt, at det ikke hører til, men er en selvstændig behandling til den nette sum af kr. 200,-. Jeg var naiv nok til at tro, at det hørte til servicen, idet prisen bestemt hører til i den dyre ende. Det havde været mere reelt, at fortælle, at man skal betale særskilt for denne behandling, så jeg selv kunne vælge eller fravælge. Derfor bliver det både første og sidste gang, at jeg sætter mine ben i denne salon. Næste gang vil jeg forhøre mig om konceptet inden jeg bestiller tid!