Kontamineret/muggen sauce nytårsaften. Jeg kontaktede restauranten nytårsaften og i dag 8 dage efter, har jeg endnu ikke hørt noget fra dem. VIRKELIGT dårlig service. Vores sauce vi fik til nytårs ta... Se mere

Hyggeligt lille intimt sted Suveræn veltillavet mad (early bird) - velsmagende, smagfuldt Skønne tjenere med et glimt i øjet og let til smil Helt klart et besøg værd Pris - lidt i den høje ende

Betjeningen svingede meget. Den ene tjener var dygtig og imødekommende, men en anden var desværre super forvirret. Vi fik serveret mad før vores cocktails og skulle fx selv spørge om menukort efter at... Se mere

For lavt match mellem pris og kvalitet. Cocktails dyre og urimeligt fyldt med is. Stedets foie gras simpelthen ikke god nok. Ville ønske at man valgte en billigere og ærligere andeleverterrin og... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Frederiksbergs første cocktailbar. De tilbyder et bredt udvalg af cocktails og longdrinks, et appetitligt spisekort fra deres italiensk-inspirerede køkken, og en hyggelig, røgfri atmosfære der kan nydes efter arbejde, før byen eller blot på en aften ude med kæresten eller vennerne.

2,9

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,9

Årets skuffelse

Havde købt Tipster beviser i maj og var på besøg i går den 16/8. Vi spiser ude to-tre gange om måneden, og dette var årets største skuffelse. Vel ankommet og placeret ved et to mandsbord mellem to andre tomandsborde med ca 20 cm!! afstand mellem bordene, spørger tjeneren om vi vil have vand med eller uden brus, hvor vi vælger postevand uden brus( bliver ved regningen opkrævet hver 25kr for dette)
Menuen er stenbidderrogn med røget creme fraiche og urter, hovedret er ribeye med fritter og bearnaise sauce og desserten marinerede blommer på en kagebund overhældt med hvid chocoladesne.
Forretten var utrolig lille og bortset fra den røgede creme fraiche helt uden smag.
Hovedretten havde vi ønsket medium rare og medium til madame. Vi får serveret en rå bøf til madame og en mediumrare til denne anmelder. Bearnaisen var udmærket men helt kold. Knivene(Laguiole) var begge så sløve at de ikke kunne skære en pomfrit over. Jeg bad om en anden kniv og tjeneren tog min kniv, men kom først tilbage med en ny efter opfordring 5 minutter senere, da madame bad om ny kniv blev den gamle ikke taget med tilbage. Pomfritterne var fra dybfrost og rimelige, men ribeyen var med for mange sener og ikke mør.
Til dessert fik man een overskåret blomme på en meget tør intetsigende kagebund.
Regningen lød på 650kr, 600kr var billigste vin på kortet, hvilket ikke er i orden med så dårlig mad!
Har sjældent været så skuffet efter et restaurant besøg. Kommer ikke igen!

17. august 2021

Lidt en blandet omgang

Lidt en blandet omgang. Stedet, drinks, vin og stemning var faktisk i top. Vi havde en fed aften.

Men maden lever ikke op til forventningerne. Forretten med asparges og rejer (4-5 små stykker) var ok. Kunne godt ha undværet det pocherede æg for lidt mere Hollandaise, men retten var dog ok.

Bøffen var meget lille og den ellers søde tjener fik byttet rundt på vores bestillinger, så vi fik den forkerte bøf.
(Overtjeneren?? Rådede bod på det og tilbød nye bøffer el en gratis drink, så det var faktisk helt ok). Bøfferne var dog lidt til den seje side, og fritterne var kedelige og det var heller ikke den vildeste bearnaise jeg har fået. (Vi har spist en del på madklubben for nyligt, og forholdet mellem pris og kvalitet er markant bedre der).
Desserten lød på papiret lækker, men var reelt lidt smattet rabarber med kiks? på toppen. Og hvinende sød.

Så maden er altså ikke til mere end 2-3 stjerner.

Det der reddede aftenen, var de møglækre drinks (Rubarb 75, Amaretto sour, dirty Martini) og et par lækre flasker hvid Bourgogne, samt en rigtig god betjening og en fed “gå i byen vibe”.

Som cocktailbar isoleret set er Salon 39 et fremragende sted. Fremadrettet vælger vi dog nok et andet sted at spise og ryger på Salon 39 efterfølgende. For de drinks kan noget!

30. maj 2021

Langt fra pengene værd.

Langt fra pengene værd.
Salon 39 kan på ingen måde leve op til deres prisniveau i forhold til maden. Den var kedelig og uinteressant.
Tjenerne virkede stressede og glemte hele tiden ting. Det tog over 15 minutter at få noget vand til vinen.
Og kom serveringerne virkelig langsomt, hvilket betød, at vi skulle betale regningen, mens vi spiste færdig. Og vi nærmest gik fra resterne, fordi de skulle have to seatings i disse Corona-tider. Måske de skulle have valgt en seating og så rent faktisk få det til at lykkedes.
De har virkelig noget arbejde foran sig, førend det et besøg værd.

13. november 2020

Bearnaisen smagte af opbagt sovs!?!

God vin, gode østers men deres Bearnaise smagte af opbagtsovs med hakket estragon i!? Meget mystisk... At der dertil blev serveret en slatten grøn salat af den slags man kan købe i en pose i supermarkedet, gør bestemt ikke retten, som kostede 300 kr., til en bedre oplevelse. Ved henvendelse slettede de vores hvidvin fra regningen, men der var bestemt intet i vejen med Bearnaisen fik vi at vide... Det var der, skulle jeg hilse at sige. Til så simpel en ret som Bøf Bearnaise, skal sovsen altså helst smage af... Ja i hvert ikke af opbagt sovs! To stjerner er for østers og vin.

30. oktober 2020

Havde købt en deal

Havde købt en deal. Glædede os faktisk. Havde bestilt bord til i dag den 23. 10. Fik en bekræftelse i går alt fint. Fik så en opringning i dag. Om vi stadig kom? Øh ja... Nå tiden nærmede sig da vi skulle kører til restauranten.... En bil ramte min kæreste.. ikke noget alvorligt.... Overhovedet... Prøvede at ringe til restauranten for at sige vi vil være forsinket... Men ingen svarer telefonen.... Meget trist er sg ligeglade med pengene.. min kæreste er heldigvis okay.. men hvordan ringer man afbud når de ikke tager telefonen...

23. oktober 2020

Dyreplageri

Fy for den lede hvor er ejeren dog det dummeste svin siden tidernes morgen. Mage til lorteløgner skal man lede længe efter - semislatne østers, og en balsamico så sur at jeg stadig har brændmærker på tungen.
Absolut intet godt ved denne restauration! Vi havde ellers glædet os til at afprøve Hr. Magnussons steder...men nej tak, møgdyr. Også serverer de stadig Foie Gras...Føj for pokker en omgang dyremishandling

29. juni 2020

Ingen sammenhæng i pris og kvalitet

Ingen sammenhæng i pris og kvalitet!
Vi besøgte stedet en fredag aften, hvor der var en del gæster. Bordene står så tæt, at det er umuligt at tale privat uden at "naboen" kan følge med i samtalen. Selv i disse Corona -tider var der ikke afstand, meget ubehageligt.
Vi bestilte bl.a. en flaske rødvin,som undervejs steg fra 850,- til 975,- meget mærkeligt og så var den nærmest gløggvarm. Vi bad om en is spand og fik en spand med vand, det var slet ikke nok til at køle vinen. Men med de priser får de vel råd til et vinkøleskab.
Min medspiser fik bl.a. en udmærket bøf og jeg fik en salat med gedeost - bløde slaskede salat blade. Helt igennem en dyr og kedelig oplevelse.

22. juni 2020

Stor plads til forbedringer....

Så ærgerlig en oplevelse og slet ikke hvad det HAR været!
Musikken er larmende høj og slet ikke i overensstemmelse med gæsternes alder - tror min 22 årlige søn ville have været i himlen hvis han havde været gæst. Men på forespørgsel om andet kunnes sættes på eller om der kunne skrues ned, var svaret at “det er et koncept vi kører”.... og så må gæster altså være gæster....
Den søde tjener gjorde hvad hun kunne, men 4 borde var for meget for hende, og meget blev glemt. Vine, brød mm.
Vi ankom kl 19, kl 21 fik vi hovedretterne.
Vi har før spist på Salon 39 og fået lækkert og velsmagende mad, men dagens torsk var skamstegt og lå hjælpeløs og tør på tallerkenen i selskab af 3 gulerødder og 1/2 ltr citron sauce, af en art.
Til hovedretten fik vi lunt, men ubagt brød, og da vi bestilte ost, var der hverken brød, kiks, knækbrød ell andet i huset.
Aftenen var ved at være slut, og ikke overraskende, mente den unge bartender at det ikke gav mening at han bestilte en taxa til os.
Hyggelige rammer, men top-fesen indhold. Her er plads til store forbedringer!

6. juni 2020

Servicen i restauranten var langsom og…

Servicen i restauranten var langsom og uhøflig, hovedretten udsolgt kl 20 - vi sad tilbage med en fornemmelse af at være til besvær og 4000 kroner fattigere for en virkelig skuffende aften. I går bliver vores absolut sidste besøg efter mange år som faste gæster i både baren og restauranten. Super ærgerligt at Salon 39s nye bagmænd fuldstændig har formået at ødelægge det fantastiske sted.

10. november 2019

Dejlig fransk bistro

Dejlig fransk bistro, maden smager lækkert og der er er bredt udvalg i menukortet. Glæder mig til næste gang jeg skal spise der.

17. oktober 2019

Lukket på trods af reservering

Min mand havde reserveret et bord og fik dagen før en reminder omkring reservationen. Da vi ankom, var restauranten lukket. Vi har påpeget det via telefonisk henvendelse og pr. mail, men vi bliver faktisk total ignoreret. SÅ muligvis er maden fantastisk og et hyggeligt sted, men vi reserverer ikke bord en anden gang, desværre.

2. maj 2019

Hyggelig middag

Middag - Dining Week 2019
Egentlig hyggelig aften med inspirerende menu bestående af rimmet laks med rygeost og fennikel-æblestykker, bøf med lækre og sprøde pomfritter og en lille dessert. Vi har ikke købt vinmenuen.
Vinmenuens rødvin som vi fik lov at smage var desværre en ommer til en pris på over 300 kr. flasken. Vi har bestilt en dejlig og lidt dyrere rioja som vi drak til bøffen.
Meget tålmodig :-) og opmærksom betjening.
To små punkter der trækker ned:
To personers borde stod meget tæt og det føltes som om man overskrider andre kunders intimsfære og selv bliver udsat for det samme. Det skal siges, at Salon 39 er lille men meget hyggelig.
Vi fik ikke lov til at vælge et bord selvom der var fire ledige ved ankomsten. Bordet som vi ønskede at sidde ved forblev desuden ledigt under hele middagen.
Aftenen med 4 stjerner.

19. februar 2019

Fantastisk sted

Fantastisk sted! Jeg har besøgt Salon39 flere gange, og jeg er aldrig blevet skuffet!! Super lækker mad og vin, og meget engageret personale!
En af gangene jeg var der med en ven, spurgt vi om bartenderen ikke kunne overraske os med en drink ud fra vores smagsønsker. Han lavede den mest fantastiske drink "summerbird".
Især menuen skal have 5 kæmpe store stjerner efter de nye ejere overtog stedet i august 2018!

28. oktober 2018

Er dette din virksomhed?