Vi har bestilt sæt med glasbøtter. Allerede lidt skuffede da vi får dem hjem, da de er meget hårde at lukke. Efter kort tids brug opdager vi skimmel i lågene. Vi begynder derfor at tage listerne ud,... Se mere
Jeg har købt glasskåle hos Salattøsen og jeg er SÅ glad for dem 🙏🏼😍 de tåler det hele, de lukker tæt og er også nemme at lukke/åbne 😀 fantastisk at opbevare sin mad i disse fremfor plastik! De... Se mere
Virkelig god kvalitet af produkterne på hjemmesiden. Hurtig og nem betjening. Havde en fejl på et af bøtterne som blev reklameret for. Her var mette hurtig og sød til at sende en ny. 5 stjerner bå... Se mere
God og sikker levering Lidt nervøs for at bestille hos dem siden jeg ikke kendte firmaet, men alt forløb glat. Betalte med mobilepay, og betalingen blev trukket fra min konto nogle dage senere og lev... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kurser Salattøsen UHA UHA. Dårligt
Utrolig dårlig behandling. Får cirka en uge før at vide at der kommer 50 personer til kurset. Havde forventet at der måske ville være Max 20. Som ved mange andre kurser jeg har deltaget i. Ingen informationer ved selve tilmeldingen. Er i risikogruppen for Corona og deltager absolut ikke i større forsamlinger, hvordan man kan tillade sig at afholde sådan et arrangement med det store antal deltagere er helt ved siden af. Samtidig er det umuligt af afbestille et kursus hos Salattøsen. Hold jer langt væk fra Salattøsen.
Ufatteligt dårlig service ved kursus. Der bliver serveret et glas vand og til sidst smager man salaterne i en box hvor det hele er blandet sammen. Havde vi vist det var så dårligt brugt pengene bedre
Ufatteligt dårlig service ved kursus. Betaler 400 kr pr stk for 8 personer. Der bliver serveret et
Utrolig fin kundeservice.
Utrolig fin kundeservice.
Jeg har købt tre bøger - alle lever op til mine forventninger.
DÅRLIG OPLEVELSE - INGEN STJERNER herfra overhovedet !!!!
DÅRLIG OPLEVELSE !!!!!
Betalt 399,- kr. i april 2019 for et salat kursus der skulle foregå i København i september 2019. Desværre viser det sig at jeg p.g.a. personlige årsager ikke kunne deltage i dette kursus hvilket jeg kontaktede Salattøsen om telefonisk allerede den 23.6.2019. - altså 2 mdr. før kursets start.
Jeg havde inden jeg ringede orienteret mig om, at der var rigtig mange ledig kursuspladser i København både i oktober og november måned og forespurgte om muligheden for at kunne flyttes over på et af disse kurser. Dette kunne ikke lade sig gøre - jeg blev " tilbudt" at forære kurset til en anden ....... ? og at det iøvrigt stod i betingelserne at man ikke fik pengene tilbage fordi kurset svarede til en biografbillet ..som ikke kunne ændres ????
RIGTIG DÅRLIG SERVICE !!!!!! - pas på!!! - du får ingen alternativer hvis du bliver nødt til at melde afbud - og DINE PENGE GÅR TABT!
Alice Graybill
God og sikker levering
God og sikker levering
Lidt nervøs for at bestille hos dem siden jeg ikke kendte firmaet, men alt forløb glat. Betalte med mobilepay, og betalingen blev trukket fra min konto nogle dage senere og leveringen kom frem i fin tid. Godt og sikkert pakket ind.