Du milde... Saint Tropez's chancer for at overleve som netbaseret handelssted, er vist rigtigt dårlige. Bestilte for mere end 2 døgn siden 2 cardigans. Modtog derefter autosvar, der bekræftede ordren... Se mere

Hurtig levering, nem bestilling og virkelig god kundeservice. Kan klart anbefales. Pæn bluse som lignede den jeg havde bestilt. Der var lille fejl på blusen, hvilket hurtigt og problemfrit blev klar... Se mere

Som mor til 4 med job handler jeg efterhånden mest på nettet. Var under tidspres, men fik fantastisk kundeservice i denne butik på Strandvejen af to supersøde og kompetente piger. Gik hjem med bukser... Se mere

Min mor havde desværre smidt en tilgode seddel, hun havde fået da hun byttede en gave, væk. Hun var virkelig ked af det og prøvede at kontakte kundeservice. Her fik hun fat i en utrolig hjælpsom og s... Se mere

1. Shopping og mode

Saint Tropez blev grundlagt i 1986 i kystbyen Hornbæk – Danmarks svar på Saint Tropez, Frankrig – som et dynamisk high-street modebrand. I dag er Saint Tropez et internationalt brand designet i Danmark og solgt over hele Europa. Vores design er til kvinden, der vil føle sig moderigtig hver dag. Vi skaber sæsonens must-haves og hverdagshelte – uden at glemme det perfekte festlook – tilgængelig mode til alle lejligheder!

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Produktet fint, men utrolig lang leveringstid

Produktet fint. Men utrolig lang leveringstid

15. april 2026

Hej Betina,

Dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet, men vi beklager den lange leveringstid – det forstår vi godt kan være frustrerende, og er heller ikke vores normale leveringstid.

Alt de var godt

10. februar 2026

Hej Patricia,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt var godt.

3. februar 2026

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig! :)

Wow!

Pæn bluse som lignede den jeg havde bestilt. Der var lille fejl på blusen, hvilket hurtigt og problemfrit blev klaret af kundeservice. Hvis du vil handle tøj på nettet, så kan du trygt handle her. Fem ud af fem stjerner.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. januar 2026

Hej Lotte,

Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at blusen levede op til dine forventninger, og at leveringen var hurtig.
Vi beklager meget, at der opstod et problem efter vask – det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Du skal være velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper de gerne med reklamation.

Passede perfekt

Hurtig service

17. januar 2026

Hej Stina.

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig service og at tøjet passer perfekt :D

Team Saint Tropez

Jeg har ikke modtaget min pakke her…

Jeg har ikke modtaget min pakke her efter 10 dage

11. januar 2026

Hej Pernille,

Det er vi meget kede af at høre!
Vi vil meget gerne undersøge, hvad der er sket med din levering. Kontakt venligst vores kundeservice, så de kan følge op på sagen hurtigst muligt.

Jeg elsker jeres strik

Jeg elsker jeres strik, bluser og kjoler med trekvart lange ærmer.
God kvalitet til en rimelig pris.

8. januar 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har fundet nogle produkter, der falder i din smag – og at du oplever god kvalitet til en rimelig pris.

Svarer fuldstændig til forventningerne

7. januar 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det glæder os at høre, at alt levede fuldstændig op til dine forventninger :)

Team Saint Tropez

Der blev lovet 1-2 dages levering men…

Der blev lovet 1-2 dages levering men der gik 8 dage så blusen kom for sent til det jeg skulle bruge den til😮‍💨

30. december 2025

Hej Margot

Det beklager vi meget!
Vi forstår godt din frustration, når leveringen ikke lever op til det lovede, og især når varen skulle bruges til en bestemt anledning! :(
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – din feedback er vigtig for os!

Det lækreste tøj

Det lækreste tøj - desværre er det kun cardigans, jeg kan skrue mig i, da de ikke fører plus size. Til gengæld har jeg flere af deres cardigans i mange farver.

14. december 2025

Hej Heidi

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det glæder os meget at høre, at du er glad for kvaliteten af vores tøj – og dejligt at vide, at cardigans er blevet favoritter i garderoben.
Vi forstår samtidig dit ønske om et større udvalg i plus size og tager din feedback med os videre. Tak fordi du deler dine tanker med os.

Super godt

Nemt at blive fristet og finde det man ikke kan leve uden og så hurtig levering.

11. december 2025

Hej Carina

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse, og håber at se dig igen snart!

Team Saint tropez

Jeg har stadig ikke modtaget min pakke…

Jeg har stadig ikke modtaget min pakke jeg købte den for lidt over en uge siden nu og den er stadigvæk ikke på vej

30. november 2025

Hej Sille

Tak for din anmeldelse
Vi har sendt din pakke den 1/12 men desværre har der været store forsinkelser ved transportørne pga den store pakken mængde, og jeg kan se at de den 10/12 har fået pakken.

Vi beklager denne forsinkelse.
Ønsker dig en god dag.

Team Saint tropez.

super fede ting og hurtig levering

19. november 2025

Hej Eva

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores varer og den hurtige levering.

Du er altid velkommen tilbage hos os!

Team Saint tropez

Hurtig levering og fin vare

Hurtig levering og fin sweat shirt ift prisen

20. november 2025

Hej Inger
Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering, og at du synes, sweatshirten er fin i forhold til prisen. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen hos os igen!
Team Saint tropez

Hurtig levering og dejligt tøj

11. november 2025

Hej Lotte
Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og tøjet.

Du er altid velkommen hos os igen!

kvalitets vare

Virkelig god kvalitets vare til billig pris og desuden hurtig levering

21. oktober 2025

Hej Alice

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

De bedste hilsner,

Fin sæt

Fin sæt, god pris og hurtig levering til døren!!

22. september 2025

Hej Bente

Hurtigt og fin levering.

Hurtigt og fin levering.

14. september 2025

Hej Lone Mariane

Team Saint Tropez

Bluser, der passer mig perfekt

Jeg har efterhånden købt en del bluser hos jer. Efter megen søgen fandt jeg endelig en pasform, der passer mig perfekt. En bluse med trekvart lange ærmer i god kvalitet - de er svære at finde andre steder.

9. september 2025

Hej Lis

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har fundet en pasform og kvalitet, der passer dig perfekt, og at vores bluser lever op til dine forventninger.
Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er tilfredse.

Team Saint Tropez

Nem bestilling og meget hurtig levering

7. september 2025

Hej Jørgen