I bought a St. Elsa short top which I use to work out at home, and I was amazed how long I could wear it before having to wash it (even on the hottest days). The antibacterial washing really works!

Heerlijk ondergoed; zacht en soepel, zit comfortabel. Sportieve, no nonsense ontwerpen in moderne kleuren. Het idee dat je de meest milieuvriendelijke keuze maakt, voelt inderdaad super. De verpak... Se mere

Enorm snelle levering! ‘s avonds besteld, volgende middag in de brievenbus. Leuk dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Kunnen jullie wel even melden wat de toegevoegde waarde van de papier... Se mere

Saint Basics bio katoenen t-shirts zijn super zacht en hebben de perfecte pasvorm. Hele goede kwaliteit, voor jezelf en voor het milieu. Al vele jaren mijn favorieten shirts! Nu monster bestelling gep... Se mere

1. Undertøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Saint Basics is een merk met een missie: jou voorzien van "cleaner underwear" die je ook onderhuids een schoner gevoel geeft. Onze boxers en t-shirts zijn gemaakt van de beste natuurlijke materialen, dragen superzacht en sluiten goed aan op je lichaam. Bovendien zijn ze vrij van kinderarbeid, oneerlijke handel, pesticiden en milieuvervuiling. Van buiten gaaf en van binnen schoon dus. Dat voelt gelijk een stuk prettiger, aan het begin van je dag.

4,7

Super!

Super producten!
Zit heerlijk, zacht materiaal en fijn dat de verpakking voor het versturen zo minimaal is!
Komen zeker nog meer Saint Basics.

29. juli 2020

Perfect ondergoed, hoge kwaliteit en planeet vriendelijk

update 10 december 2023:

helaas heeft Saint Basics onlangs aangekondigd te gaan stoppen. Enorm jammer voor zo'n mooi bedrijf met een duidelijke missie.

De website is nog t/m 15 december open om de laatste restanten te verkopen tegen uiterst aantrekkelijke prijzen.

Nu maar hopen dat de curator een koper treft die een doorstart wil maken.

--------------------------------------------------------------

in mijn zoektocht naar duurzaam ondergoed dat minder milieubelastend wordt gefabriceerd en met ander materiaal dan katoen ben ik bij Saint Basics terecht gekomen.
Via wat eco groene websites zijn er weliswaar nog andere merken, maar vanwege de goede missie en visie die uitgebreid op hun website staat beschreven en bovenal een product van Nederlandse oorsprong moet je gewoon bij Saint Basics zijn.
De website is erg duidelijk en bevat precies het juiste ondergoed waar ik naar op zoek was. Niet een overvloed aan bijzondere modellen en toch de goede basics.
Ik heb 2 types besteld (trunk en slip) om uit te proberen en die had ik zeer snel in huis. Netjes verpakt in karton met een stukje karton als tussenlaagje. Nergens plastic en zo hoort het dus.
Ik had nog nooit eucalyptus ondergoed gedragen maar in vergelijk met mijn (nog oude) katoenen ondergoed een uitstekende ervaring.
Sluit perfect aan op het lichaam, zeer zacht en elastisch genoeg.
Ik had op basis van mijn huidige ondergoed (maat L) ook bij SB maat L besteld en dat blijkt de perfecte maat te zijn.
De broekjes dragen heerlijk en zien er prachtig uit qua materiaal. Zo voelt het ook.
Dit is mijn eerste ervaring met SB maar een zeer positieve tot nu toe.
Ik zal het andere type ook nog uit proberen en zal dan een vervolg aankoop bestellen. Ik weet echter nog niet welk type de voorkeur krijgt.
Fijn dat ik eindelijk SB heb gevonden en dat ik hierdoor kan bijdragen aan een betere planeet.

27. juli 2020

Heerlijk comfortabel en snel geleverd

Zeer snel geleverd en erg handig dat het pakketje met 7 onderbroeken gewoon in de brievenbus kon! Ik rij veel paard en had daarbij regelmatig last van een schurende onderbroek waarin ik ook nog eens redelijk wat zweette. Die problemen lijken opgelost met het ondergoed van Saint Basics, ze zitten erg lekker en zijn zeer zacht. Geen irritatie meer en door hun snel drogend vermogen geen last meer van het zweten. Heerlijk!

25. juli 2020

Zeer tevreden

Prachtige producten, snelle levering en zeer vriendelijke klantendienst. Ik ben tevreden en kom zeker terug :)

24. juli 2020

Eindelijk echt mens en planeet vriendelijk

Fantastisch dat er een bedrijf is die dingen goed voor onze planeet probeert te doen. Eindelijk eens iets anders dan alleen maar biologisch katoen voor een prijs waardoor je weet dat het nog steeds niet vriendelijk is voor mens, dier en planeet. Ik ben erg tevreden met de levering en de manier van verpakken: geen belachelijke hoeveelheden verpakking en plastic.

19. juli 2020

Zo zouden meer webshops moeten zijn..

Wat een fijne webshop! Visie en missie spreken me enorm aan. Ook het feit dat het aanbod beperkt is en er dus weinig tot geen overschot aan producten is, is een verademing als je het vergelijkt met andere webshops. Zo heb je zelf ook niet veel keuzestress.
Ik heb van enkele producten een exemplaar besteld en het draagcomfort is geweldig fijn. Nu kiezen welk model me het meeste bevalt en daarvan meerdere exemplaren bestellen. Heb ik tóch nog een keuzeprobleem....

14. juli 2020

Very good experience with the delivery

Very good experience with the delivery. My reason for buying from Saint is 100% sustainability and fair production. Clothes may seem a bit expensive, but on the other hand: maybe the clothes from conventional labels are too cheap, causing environmental and social exploitation somewhere in the chain...

14. juli 2020